- 26 Mayıs 2014
- 152
- 131
- 53
- Konu Sahibi huzurmelegim
-
Babam artik bitmis gibi konusuyor skinti yok o anlamda.yani sahipleniyor herseyi hallederiz diye motive edici olumlu konusuyor ama erkek oldugu icin dusunemedigi seyler var.ben bir bebekle kardesimle ayni odada kalamam mesela.aglicak emmek isticek oyuncaklari olcak kaka yapcak gibi gibi.oda hakli fazladan odasi yok sonucta.ben calisayim desem sabahlari bakiciya birakirim aksamlari alayim desem kiyamiyorum ki hic yavruma.ayri eve ciksam burda en en kotu ev 700 tl den basliyo.benim asagi yukari 7-8 milyarim var sadece.ya gercekten hic cikar yol bulamiyorum.babam ben evlenmem gerekirse falan diyo.oda benim bencilligim olur herkesin hayati benim yuzumden degisti suanda.isim cok zorKendim yaşamış gibi içim eridi, okudum tüm sayfaları. Keşke evden gitmeseydin demişler ya, evden gitmesen hiçbir şey yokmuş gibi eve gelecekti o adam, sen abartıyor olacaktın, kıymet bilmiyor olacaktın, dır dır eden olacaktın. Şu anda da resmen seni kandırmaya çalışıyorlar ya da bu insanların mezhebi geniş! O esin olacak herifin kızkardeşinin başına gelse böyle bir olay tepesi atmaz mıydı? Müdahil olmaz mıydı? Kardeşini korumaya çalışmaz mıydı? Kardeşinin söylediği şeyi bahane ediyorlar. Belli ki ağam paşam diye büyümüş bu adam.
Yuvan yıkılmasın evet ama hangi yuva? Eğer adam gibi, karakter sahibi bir insan gibi kapına gelmezse ne kıymeti var?
Babanın bu konuda daha çok adım atması lazım. Sana % 100 sahip çıkmadığını düşünüyorsan, geç karşısına sor, nereye kadar benimlesin diye? Eğer arkamda değilsen ben bu adama dönmek zorunda mıyım diye sorsan ne cevap verecek merak ediyorum.
Kayinvalidenin ettiği laf..... Gerçekten her şeyi anlatıyor. Terbiyesiz, bunu söylemeye utanıyoru bile, geniş......
Canım benim ya, o senin baban, senin yüzünden tabi hayatı değişecek. Sen babana anlatirsin gerektiği yerde, oda durumunu izah edersin, alternatif ne olabilir diye sorarsın. Az da olsa hala vakit var. Doğum iznin ne kadar?Babam artik bitmis gibi konusuyor skinti yok o anlamda.yani sahipleniyor herseyi hallederiz diye motive edici olumlu konusuyor ama erkek oldugu icin dusunemedigi seyler var.ben bir bebekle kardesimle ayni odada kalamam mesela.aglicak emmek isticek oyuncaklari olcak kaka yapcak gibi gibi.oda hakli fazladan odasi yok sonucta.ben calisayim desem sabahlari bakiciya birakirim aksamlari alayim desem kiyamiyorum ki hic yavruma.ayri eve ciksam burda en en kotu ev 700 tl den basliyo.benim asagi yukari 7-8 milyarim var sadece.ya gercekten hic cikar yol bulamiyorum.babam ben evlenmem gerekirse falan diyo.oda benim bencilligim olur herkesin hayati benim yuzumden degisti suanda.isim cok zor
8 hafta once 8 hafta sonra.6 ayda ucretsiz .oda alternatifi baska eve kiraya cikmamiz olur sadece.burda imkansiz gibiCanım benim ya, o senin baban, senin yüzünden tabi hayatı değişecek. Sen babana anlatirsin gerektiği yerde, oda durumunu izah edersin, alternatif ne olabilir diye sorarsın. Az da olsa hala vakit var. Doğum iznin ne kadar?
ben hala eşinin seni aramamasını anlayamıyorum.8 hafta once 8 hafta sonra.6 ayda ucretsiz .oda alternatifi baska eve kiraya cikmamiz olur sadece.burda imkansiz gibi
Aaa, güzelmiş aslında. Süper değil tabi ama toparlanmak için ilaç gibi bir zaman dilimi. Şu birkaç hafta rahatlamaya bak. Allah mazlumun, dertlinin yanındadır. Hiç ummadığın şekilde her şey mükemmel olabilir.8 hafta once 8 hafta sonra.6 ayda ucretsiz .oda alternatifi baska eve kiraya cikmamiz olur sadece.burda imkansiz gibi
ben her zaman söylüyorum. bir evliliğin iki büyük imtihanı var. biri gebelik biri bebek doğduktan sonraki ilk üç ayAaa, güzelmiş aslında. Süper değil tabi ama toparlanmak için ilaç gibi bir zaman dilimi. Şu birkaç hafta rahatlamaya bak. Allah mazlumun, dertlinin yanındadır. Hiç ummadığın şekilde her şey mükemmel olabilir.
Benim ablam lohusalık döneminde aldatildi. İlk çocuğu da o dönem 1. sınıfa basliyacakti. Tabi aylarca önce başlamış her şey ama ablam doğumdan hemen sonra öğrendi. O kadar zor bir durum ki, hala gözlerim doluyor. O zaman gözünü karartip boşanma davası açmadığı için çok pişman....
Kesinlikle, ben de aynı şeyi düşünüyorum...ben her zaman söylüyorum. bir evliliğin iki büyük imtihanı var. biri gebelik biri bebek doğduktan sonraki ilk üç ay
Valla aldatilan kadin duydukca kinim artiyo .neden ya bu erkeklerin derdi sapikligi ne boyle .sanki zorlami evlenelim dedik biz bunlara.birde daha onceden bu kadar dikkatimi cekmiyodu ama kadinlarda bi degisik olmuslar artik.gecen gun eczanede kadin ilac vercek ben komple gordum herseyini kafami cevirdim artik.yine sokaklarda kizlara bakiyorun heryer plaj yeri gibi.iki tarafli bi ayar kacikligi soz konusu sanki.elestirmek asla bana dusmez herkesin hür secimi tabiki de.ortalarda bir davetkarliklar söz konusu sanki.Allah sonumuzh hayretsinmAaa, güzelmiş aslında. Süper değil tabi ama toparlanmak için ilaç gibi bir zaman dilimi. Şu birkaç hafta rahatlamaya bak. Allah mazlumun, dertlinin yanındadır. Hiç ummadığın şekilde her şey mükemmel olabilir.
Benim ablam lohusalık döneminde aldatildi. İlk çocuğu da o dönem 1. sınıfa basliyacakti. Tabi aylarca önce başlamış her şey ama ablam doğumdan hemen sonra öğrendi. O kadar zor bir durum ki, hala gözlerim doluyor. O zaman gözünü karartip boşanma davası açmadığı için çok pişman....
Bunları söyleyince geri kafalı oluyorsun. Açık saçık giyinmeyi, ve buna benzer bazı şeyleri özgürlük sayma durumu beni benden alıyor. Evet tabi ki erkeklere göre yasamayacagiz hayatımızı ama yani kantarın topuzu kaçmış durumda. Seni çok iyi anlıyorum. Ben Anadolu'da doğdum, ergenlik dönemine kadar orda kaldım. Sonra izmirde geçti hayatım. İç anadoludaki o baskı korkunç, izmirdeki rahatlık önce çok iyi geliyor ama ben bunun pratikte çok zararını gördüm.Valla aldatilan kadin duydukca kinim artiyo .neden ya bu erkeklerin derdi sapikligi ne boyle .sanki zorlami evlenelim dedik biz bunlara.birde daha onceden bu kadar dikkatimi cekmiyodu ama kadinlarda bi degisik olmuslar artik.gecen gun eczanede kadin ilac vercek ben komple gordum herseyini kafami cevirdim artik.yine sokaklarda kizlara bakiyorun heryer plaj yeri gibi.iki tarafli bi ayar kacikligi soz konusu sanki.elestirmek asla bana dusmez herkesin hür secimi tabiki de.ortalarda bir davetkarliklar söz konusu sanki.Allah sonumuzh hayretsinm
Cok tesekkur ederim.umarim dediginiz gibi sansli bir bebek olur.Allah herkesin evlatlarina güzel kaderler nasip etsin.eger o olmasaydi soyle yapardim boyle yapardim diyorum ama dusunuyorumda ne olursa olsun iyiki var.bi kimildiyo simdi huzur buluyorum.Siz nasıl olgun nasıl düzgün bi kadınsınız gerçekten hayran kaldım. Bebeğiniz çok şanslı bence.
Cok hosuma gitti yazdiklarin.hatta güldüm baya.bagira bagira anlatiyolar demekBen öğretmenim canım hiiçç üzülme o annesi babası boşanmış çocuk ezik sanki uzaydan gelmiş çocuk olurdu biz çocukken sınıflarımızda. Çok büyük kompleksti bu şimdi durum tam tersi. Bir sınıf öğrencinin yarısı zaten ayrı anne baba çocuğu neredeyse evli çift çocuğu azınlık kaldı . Bazen bişi soruyordum çocuğa bir başlıyor anlatmaya öğretmenim annemle babam ayrı ben haftasonu babamdaydım falan... Bağıra bağıra anlatıo özelimizi anlatmıyoruz ama dimi falan :) zor susturuordum hiiiç kompleksi değiller çocuklar artık kendileriyle arkadaşlarıyla çok barışık.sen de hiç merak etme .
kırk dokuz gün çok erken bence. ama esyalarını yıkayıp ütüleyip kaldırman mantıklıBugun o isteyken cocugun esyalarini almayi buraya getirmeyi planliyorum.hatta hast cantasi da hazirliycam babamda.doguma asagi yukari 49 gun var . Sizce hazirlamali miyim artik ? Pek o eve giresim yokta . Bi kac gun daha ertelesem mi ?
Bugun o isteyken cocugun esyalarini almayi buraya getirmeyi planliyorum.hatta hast cantasi da hazirliycam babamda.doguma asagi yukari 49 gun var . Sizce hazirlamali miyim artik ? Pek o eve giresim yokta . Bi kac gun daha ertelesem mi ?
Senin sınavın da bu demekki. Aldığın karar sana doğru geliyorsa arkasında dur. Kimsenin tavrı yüzünden kendi doğrularından vazgeçme. Böyle karakterde insanlar da var ne yazikki... Ama onların olmasının da bir amacı var, imtihan ediliyoruz her an... Sen sadece kendini ve karnındaki meleğini düşün. Allah onu güzel ahlak ve güzel kaderle ödüllendirsin, karşısına hep doğru yolda insanlar çıkarsın inşallah ve tabiki senin de...Kimse beni aramiyor sormuyor.kendiligimden donmemi bekleyecek kadar dar düsünüyolar demekki.hic merak eden de yok.resmen nazi onlar yapiyor.arada cocuk olmasa bi ihtimal anlayacagim aramamalarini.ne sacma seyler yasiyorun ya ben.
Amin , herkesin insallah.tesekkur ederimSenin sınavın da bu demekki. Aldığın karar sana doğru geliyorsa arkasında dur. Kimsenin tavrı yüzünden kendi doğrularından vazgeçme. Böyle karakterde insanlar da var ne yazikki... Ama onların olmasının da bir amacı var, imtihan ediliyoruz her an... Sen sadece kendini ve karnındaki meleğini düşün. Allah onu güzel ahlak ve güzel kaderle ödüllendirsin, karşısına hep doğru yolda insanlar çıkarsın inşallah ve tabiki senin de...
bundan önce bi kaç kere yazdım yine yazıyorum ve ben nedense buraya takılıyorum. Eşin neden aramıyor. çok mu utanıyor yüzü mü yok ? yoksa senden vaz mı geçti? yoksa nasılsa karnında bebek var ben gel desem de demesem de döner mi diyor?Amin , herkesin insallah.tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?