cok saglam aldatildim

seni tanımıyorum bile neden senle şahsi bir problemim olsun..hastalıkla ilgili birtek ben birşeyler yazdım o yüzden yazdım..ben tartışmıyorum ama sen fazla asisin..

işte bende onu anlamaya çalışıyorum neden bana taktın, senin neden bahsettiğine bakmadım bile kk da gördüğüm bir durumu kendimce yorumladım

asiyim evet tam bir cadıyım gördüğün en cadı kadına bin basabilirim mesela, göz ardı et butonu var kullan

Boşanmayacaksınız gibi geldi o zaman niye karıştırıp hamile halinizle kendinizi harap ediyorsunuz. Bir kişi eğer boşanmayı göze aldıysa araştırma yapmalı diğer türlü yüz göz olmaktan kendine hayatı zehir etmekten başka işe yaramaz. Bilmemek bazen mutluluk getirir tabii kapıyı çarpıp çıkacak maddi ve manevi gücün yoksa

sanırım önce sen benim yazdığımdan alıntı yaptın..farkında deilsin heralde ozman bende neden bana taktın diyebilirdim..böyle şeyler çok çocukça

okuduğum en mantıklı yorum.Swarm ı bilmeyen tek ben değilmişim neyse ki. Ben de böyle düşünüyorum, konu sahibi ne yaptın bizi merakta bırakma sen ve bebeğin umarım iyisinizdir

Swarm kullanırken herhangi bir yerde check'in (yani örneğin koliba cafe'deyim) yaptığımda bana her check- inimde minimum 3-5 kişi arkadaşlık isteği gönderiyordu, sonraları bu programın insanlar arasında genelde bu şekilde kullanıldığını farkettim; amacın arkadaş listesinin kabarık olması ve her check in inde aldığın likeların (yani beğeni sayısının) fazla olması imiş, yani örneğin 255 arkadaşın var bir yerde check-in yaptığında en az 20 beğeni alıyor. Mantıksız ve gereksiz bir uygulama ama bu şekilde kullanılıyor.Arkadaş listen yeter ki kabarık olsun tanıyıp tanımaman önemli değil. Eşiniz de bu amaca takılarak arkadaşlık isteği göndermiş yahut gelen istekleri kabul etmiş olabilir.

Söz konusu uygulama da check- inler silinebilir, fakat sohbet edilebilecek bir program değil bu program, yalnızca check-in in altına yorum yaparak konuşulabilir fakat bu şekilde de yorumları herkes göreceği için ne kadar sohbet edilebilir siz düşünün.

Söz konusu uygulamadan siz de telefonunuzun app store 'undan indirerek eşinizin nerede olduğunu takip edebilirsiniz, zira kişi sadece bulunduğu yerde veya çok yakınındaki yerlerde check- in yapabiliyor yalnızca.

Bahsettiğiniz programda eşinin sohbet kısmını silmiş olması mümkün değil zira öyle bir bölüm yok sadece check-inlerini silmiştir bu da aldattığı konusunda kesin bir sonuç vermez, sadece saklama davranışları şüphe uyandırabilir.

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün bu swarm ne oluyoo
gittiğiniz yerde ben burdayım diye yer bildirimi yapabildiğiniz bir uygulama. bir yerde yer bildirimi yaptığınızda orda yapan diğer insanları da görüyorsunuz. genelde erkekler yazılmak için aynı mekanda bulunduğu kızları ekliyorlarmuş.

yanlışınız var, mesajlaşma var Swarm'da.

Eşin suçlumu bilemem, teknoloji özürlüyüm ben biraz söz ettiğiniz programı bilmiyorum
Ama şu kadar söyleyeyim, eşim tepeme dikilip, ver telefonunu diye kavga çıkarsa, telefon yerine boşanma dilekçesi alır eline, dakika bakmam gözünün yaşına. Bunlar ağır şeyler, ver telefonuna bakıcam, baktım tatmin olmadım takip edeceğim falan kötü şeyler, sanıyorum ki fazla kıskançsınız ve eşiniz bu durumu uzun zamandır yaşıyor. Yapmayın, karnınızdaki meleğe de, evliliğinize de yazık. O hareketi yaptı anlamı budur falan bunları bırakın bir yana, kıskançlığınıza kapılmayın. Eşinizle bu durumu sakinlikle konuşun. Size bana güvenmeyi öğreneceksin demiş bakın bu cümle büyük bir sıkıntının habercisi, dikkat edin. Fazla kıskançlık, fazla naz, hır gür aşık usandırır, adam size yalvarıyor diye aldanmayın, yumuşak atın çiftesi pek olur

Yazan herkese yorumlari ve vakit ayirmis olmasindan dolayi cok tesekkur ederim . sabah 5 te nihayet uykumun geldigini hissetim ve yataga gectim . Bu arada kendini yatak odasina kitlememisti . Normalde 5.30 da uyanip hazirlanip ise gidecekti . Ben uyumusum 7 de baktim oda kitli hala ve cok sert bi sekilde cama vurdum panik oldu gec kalmissin dedim .midem cok kotu , gec gidecegim haber verdim dedi . Is yerine esim hasta karni agriyor yaninda olmaliyim demis bu arada.bu mubarek ayda beni karistirma dedim ve aglamaya basladim yine . Ben seni asla aldatmadim dedi tlf u birakti gitti.ark lari silsede bildirimleri kaliyormus ordan bulup yeniden ekledim hepsini . 8 - 9 tane kiz ve bunlarin ikisi haric hepsi bulundugumuz ile sinir olan birbilde . Tlf bnde kaldi uyumusum bakarken.11 de geldi sen haklisin geceden vermeliydim ben seni cok seviyorum cocugum icin yemin ederim aldatmadim.bi dunya laf ve aglamaya basladi.strese girdigi icin midesi gercektende kotu belli.tlfnu alip is yerini aradi aglaya aglaya hazirlandi babasiyla konustu.(onlar bnm yanimda bu arada) benim icin butun gece agladi aklim onda falan filan boyle seyler soyledi.asla yuzune bakmadim.doguma kadar cocugum icin sabretcem sonra bakcam bi caresine o zamana kadar camasirin bulasigin yemegin umrumda degil dedim.gercektende oyle.gitti ise 1 gibi . Tlfblnu bana birakti.sonra bi baktim ikide kapi caliyo gelmis 1 saat daha bana yalvardi agladi sizlandi.yine tlf u birakip ise dondu.teledonumla yazmaak zor oluyor umarim anlatabilmisimdir

yanlışınız var, mesajlaşma var Swarm'da.

Swarm uygulaması tek başına kullanıldığında sohbet kısmı yok, fakat foursquere eklentisi ile kullanıldığında evet var, şu an bende yalnızca swarm var yani swarm tek başına kullanıldığında bazı özellikleri kısıtlıyor örneğin check in yaptığınız yerin nesi meşhur, daha önce bu yer hakkında hangi yorumlar yapılmış, vs . bahsettiğim bu tür özellikler bu eklenti ile çalışıyor. Siz dedikten sonra telefonumu tekrar kontol ettim fakat dediğim gibi, aslında indirilirken otomatikman ikisi birlikte inip birlikte çalışıyor fakat sonradan silinebiliyor foursquere.
Bildiğim ve incelediğim kadarı ile durum budur. Yine de yanıldığım kısımlar olabilir.

Yazın çok karşmaşık olmuş çoğunu anlayamadım o yüzden . 10 aylık evliyken hemen evlenir evlenmez 2 ayda bebek yapmak da bence b hata olmuş çiftler önce evliliği kaldırabilcekmi evlilik nasıl bunu öğrenmeli birbirine zaman vermeli gezmeli tozmalı baş başa kalmalılar bence ama olan olmuş . Bilemedim yani 8 aylık halinle boşanma durumlarıyla uğraşmak da zor gerçekten .. birşey diyemiyorum boşan desem ki bence boşansan çok iyi oolur seni aldatan brinden ama daha doğmamaış bebek var . boşanma desem senmi aldatan biriyle olmamalısın bence bilemedim . Allah yardımcın olsun ...

Canim ilk önce sakin ol ve kafanı topla eşini al karşına açık açık sakinca konuş sana çok guveniyordum böyle birşey nasıl yaptın gibisinden itiraf ettirmeye çalış kizmicam sakinim de açık konuşalım de ama çok rahat bi şekilde eminim ki soyleyecktir ha sonrasında devam ettirmek veya ettirmemek sana kalmış birşey esin burda suçsuz değil gibi görünüyor bosan diyemem bu bize düşmez allah yar ve yardimcin olsun dualarım seninle haline çok üzüldüm hepimizin başına gelebilir dua et Rabbime Sığın karnında o minicik yavrunun hatrina sana yol gösterecektir

anladım fakat konu sahibinin eşinin foursquare'i sildiğini düşünmüyorum :) koskoca adam beğeni almak için neden kadınları eklesin ki? hiç mantıklı gelmiyor. programı silip silip yüklemesi de inanılmaz şüpheli bir hareket. kesinlikle bir şeyler olduğu kanısındayım ben.

Telefonu niye sana bırakıyo ki ve sen neden alıyorsun umrumda değil de iyice tutuşsun

Beğeni almak için hep kız eklenmez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…