• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok saglam aldatildim

Once hirsiz girmisti v.s sacmaladi sonra benden gizli girmene gerek yok ben ne istiyosan getiririm agizlari yapti . Ben soktayim sok sok . Aradim ben . Kardesime babama bilenmis hakli gibi.babasi saglam doldurmus.o adami neden getiriyosun muhabbeto yapiyo bana.inanin toparlayamiyorum bile soktayim .

kimi getirmişsin baban için mi diyo bunu mal değneği

Aynen babam icin diyo ! Beni onlar dolduruyo saniyo hepsi ! Suan acayip gerildim . inanamiyorum . Gercekten inanamiyorum

sen kendin gittin evden baban mı çağırdı baban senden öğrendi olayı, baban sahip çıktı ona bozulmuşlar şaka gibi, ortada kalıp dönsen hoşlarına gidecekti yaaa işte insan böyle zamanda tanıyo insanları

bu insan müsveddesi senin hiç olmamışki canım senin olsaydı çoktan kapında köpekti çok üzgünüm ama merak etme her gecenin bi sabahı var bugünler sana baki değil hepsi geçecek bitecek emin ol sonra anlatacak bir konu olacak sadece

konuyu bayağı kaçırdım, doğrulandı mı aldatma olayı o_O

Bildigin hakli gibi car car car konusuyo senin kardesin benim babama bunu yapamaz v.s ya bi dunya sacmalik sayiyo.inanin yazamiyorum toparlayamiyorum cunku.su ilk soku atlatmam lazim. K bakmayin sonra yazarim toparlayip hepsini .

Vicdansız, ya ağzıma neler geliyor yazamıyorum. Hamile bir kadına yaptıkları yetmiyor, hala seni azarlamaya mı çalışıyor?? Son cirpinislari bunlar, hala sözünü geçirmeye çalışıyor. Yazık ya, yazık. Tüm yaptıkları bir kenara atıldı, problem baban ve kardeşin miymis? Kardeşinin yerinde olsam, ağzını burnunu dağıtırdım, net. Hiçbir hayrı yok, bari içiniz rahatlardı.

Böyle inat mı olur Allah aşkına ya? Sanki 10 yaşında çocuk! Bir olgunluk gösterip, yürekli bir adam, baba olabilecek bir adam gibi boynunu büküp, elini taşın altına koymak bu kadar mı zor ya? Yazıklar olsun

benim merak ettıgım bır durum var bu adam evlenmeden once nasıldı? evlilik surecınde nasıldı da suan bu kadar vurdumduymaz olabılıyor.gerekten sızınle olan ıletısımını baglılıgını merak edıyorum.

benim merak ettıgım bır durum var bu adam evlenmeden once nasıldı? evlilik surecınde nasıldı da suan bu kadar vurdumduymaz olabılıyor.gerekten sızınle olan ıletısımını baglılıgını merak edıyorum.
Inanmazsin belki ama cok vom iyiydik. Bende ona sasiyorum zaten . Ben oyle durup durup sorun cikaran bi tip degilim.o da oyle . Yoktan var edip gulebiliyoduk.herseyimizi birlikte yapiyoduk.bana hala ekledim evet ama aldatmadim seni seviyorum cocugumu seni yanimda istiyorum diyo .

Inanmazsin belki ama cok vom iyiydik. Bende ona sasiyorum zaten . Ben oyle durup durup sorun cikaran bi tip degilim.o da oyle . Yoktan var edip gulebiliyoduk.herseyimizi birlikte yapiyoduk.bana hala ekledim evet ama aldatmadim seni seviyorum cocugumu seni yanimda istiyorum diyo .
Tabi sadece guzel seyler soylemiyo . Bos konusuyo cok kafasi cok karistirilmis.ben kapimda kopek olcak diyemezsim.hakaretmis . Benim yasasigim ne acaba.sanki ben aldatilmadim kendin gittin kendin don diyo bide arsiz arsiz . inanin yazamiyorum sinirden.cirki cikti . Babasi ne dediyse aynilarini soyluyo ayni agiz yani.gitsin yasasin simdi onlarla.umrumda degiller.dusunceye bak anahtar degistiriyo.suan doguruyo olsam esyalarini getirin diye birine anahtar vercek olsam hale duruma bak.Allah gorsun cok aci cektim su son 1 haftadir

Canım işte hep senin hatan. O gelirse giderim vb demiyecektim. Bi tarafları kalkmış işte.
Bu iş bitmiştir diyecektin. Blöf olsa bile.
Görürüz bakalım el mi yaman bey mi yaman diyebilmelisin.
Bu olacaklardan sonra döneceğim varsa da dönmüyorum.
Çocuğun da sensiz büyüyecek. Sen gibi bir babası olacağına olmasın daha iyi.
Ben çocuğumu dayısıyla dedesiyle gül gibi büyütürüm. Sen de uzaktan mal mal izlersin ancak. Senin gibi birisine ancak bu yakışır. Doğumda başkalarından alırsın haberi. Mahkeme hangi güne belirlerse ancak o zaman görürsün. Terbiyesiz deseydin. vb birkaç laf soksaydın.
İşte o kadar iyi biliyor ki döneceğini affedeceğini.
Ben burada ne çekiyorum demişsin. e olacak biraz kusura bakma da. Çekeceksin çektireceksin. Adam pişman vs değil.
Pişman olan adam köpek olur. niye pişman olsun ki biliyor nasıl olsa bal gibi döneceksin.
Sen baştan sıkı tutmadın. Eşyalarını da toplayacaktın. Herşeyi gerçekten terkediyormuş gibi hemen alıp çıkacaktın.
O zaman anlayacaktı geri dönmeyeck bu galiba. Kalıcı gitti diye.
Ama sen gidiyorsun. 2 günlüğüne kalır gibi iki parça alıp geliyorsun.
E adam çözmüş tabi. Niye sana koz versin ki. Niye gelsin ki seni almaya. NBiraz daha zorlarsam kendi gelecek diyor zaten.
Kilidi de değiştirmiş maşallah. Utanmazlıkta aymazlıkta son nokta. Evini de al başına çal diyemedin mi?
Kusura bakma biraz ağır yazdım ama kelimesi kelimesine doğru.

Bir tanıdığım geldi hatırıma. Kızla çocuk kaçarak evlendiler. Kız tarafı daha varlıklı. Maddiyattan sorun çkıyor. Kızın babasının evinde misafirlikteyken tartışıyorlar. Benle geliyor musun diyor adam, kız gelmiyor.
Adam kilidi değiştirdi. Kız eve giremeyince çilingir tuttu girdi.
Sen misin kilidi değiştiren. Kızla babası evde ne var ne yok boşalttılar. Gıcıklığına. Adamın yaptığı terbiyesizliğe karşılık olarak.
bir kanepe bıraktılar.
Davalar açıldı. ne hakaretler ne hakaretler birbirine.
Sonra kız döndü. İi oldular. Adam kıza uyduruk bir ev kiraladı. sen son iyilerdi 10 sene önce. Bir de çocukları vardı o zamn 3 yaşında. Sonra ne oldu bilmiyorum.

Bu arada biz senin tarafındayız. Ağır yazıyorum çünkü bunları etrafında çok yaşamış biri olarak biliyorum ne, neyi doğuruyor. Nerde hata yapıyorsun 3. göz olarak daha iyi görüyoruz.
ama tabi biz dış kapının mandalıyız. Sen daha iyi biliyorsun yaşadıklarını.
Ama biraz sabırlı davranmalısın. Rahatın yerinde olmayabilir ama biraz sabret.
Sabırlı davranırsan kazanırsın. Yoksa kaybedersin. Hem de sonsuza kadar.
Gidiyor kendi geliyor nasıl olsa, affediyor nasıl olsa, eli mahkum nasıl olsa olur.
Çünkü öyle bir imaj çizdin şu anda. hem onu gözünde hem bizim gözümüzde.
İlk başta çok takdir etmiştim seni ama babasıynın geldiğindeki söylediklerinle batırdın işi kusura bakma.

Bu arada biz senin tarafındayız. Ağır yazıyorum çünkü bunları etrafında çok yaşamış biri olarak biliyorum ne, neyi doğuruyor. Nerde hata yapıyorsun 3. göz olarak daha iyi görüyoruz.
ama tabi biz dış kapının mandalıyız. Sen daha iyi biliyorsun yaşadıklarını.
Ama biraz sabırlı davranmalısın. Rahatın yerinde olmayabilir ama biraz sabret.
Sabırlı davranırsan kazanırsın. Yoksa kaybedersin. Hem de sonsuza kadar.
Gidiyor kendi geliyor nasıl olsa, affediyor nasıl olsa, eli mahkum nasıl olsa olur.
Çünkü öyle bir imaj çizdin şu anda. hem onu gözünde hem bizim gözümüzde.
İlk başta çok takdir etmiştim seni ama babasıynın geldiğindeki söylediklerinle batırdın işi kusura bakma.
Daha oncede soyledim babasi bi anda firlayinca o an agzimdan o kapimda kopek olacal seklinde cikti.ama annesine bosancam diye tekrarlamistim.hatta oda soylemis.cunku iki lafindan biri bosanmakmis sen zaten bitirmissin falan dedi.ya cok sey konustukta cok sey soyledimde aklima gelmiyor sokun etkisinden.agzima gelen herseyi dusundugum herseyi yapistirdim ama aldigi gaz kesin soyle.sana kopek olcak diyo kendini ezdirme.oda hep o psikolojide.hep bi savunma halinde.ara ara geri basiyo ben ne gerekiyosa yaparim duzelmesi icin v.s sonra tak toparlaniyo bastan hic olmadigi adam olup car car car konusuyo soz hakki var gibi.buraya yazdikca bile yeniden yasiyorum sinirden.aklima getirmek istemiyorum.cok gerdiler beni.olmadigim insan yaptilar.cizgimden cikardilar.

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Doğru yolu göstersin doğru adımlar attırsın sana. Anasına babasına kendisine söyleyemediklerin hırslandırmasın seni, öyle bir gün gelir ki bu çektiklerinin hepsinin acısı çıkar onlardan, alır karşına tek tek tek söylersin sen şunu demiştin sen bunu yapmıştın diye. SABIR! Sabır, güç, metanet diliyorum sana rabbimden. Bu kadar büyük bir imtihan yaşattığına göre sana, çook güzel günler de yakındır. Yeter ki sabret, kısa süreli hırslara kapılıp kısa süreli planlar yapma. Sakin olmaya çalış, biliyorum çok zor biliyorum ama sen lütfen bol bol dualar oku, evladınla konuş ve sakinleştir kendini. Rabbim görmüyor mu sanıyorsun? Bir kul gelecek dünyaya ve O inan hepimizden çok daha merhametli. Evladın için de senin için de en güzel kapıları açar, doğumunu da yaparsın maddi manevi de rahat içinde olursun inan. Ben iyi olacağını düşünüyorum senin ve evladın için. Herşey iyi olacak. Canım benim bugünden itibaren dualarım seninle

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Doğru yolu göstersin doğru adımlar attırsın sana. Anasına babasına kendisine söyleyemediklerin hırslandırmasın seni, öyle bir gün gelir ki bu çektiklerinin hepsinin acısı çıkar onlardan, alır karşına tek tek tek söylersin sen şunu demiştin sen bunu yapmıştın diye. SABIR! Sabır, güç, metanet diliyorum sana rabbimden. Bu kadar büyük bir imtihan yaşattığına göre sana, çook güzel günler de yakındır. Yeter ki sabret, kısa süreli hırslara kapılıp kısa süreli planlar yapma. Sakin olmaya çalış, biliyorum çok zor biliyorum ama sen lütfen bol bol dualar oku, evladınla konuş ve sakinleştir kendini. Rabbim görmüyor mu sanıyorsun? Bir kul gelecek dünyaya ve O inan hepimizden çok daha merhametli. Evladın için de senin için de en güzel kapıları açar, doğumunu da yaparsın maddi manevi de rahat içinde olursun inan. Ben iyi olacağını düşünüyorum senin ve evladın için. Herşey iyi olacak. Canım benim bugünden itibaren dualarım seninle
Allah razi olsun tekrar tekrar ve aglayarak okudum yazinizi . Dualariniz icinde tesekkur ederim. Ins cocugum icin guzel gunler yazilidir kaderimizde.baskada bisey istemiyorum artik .

Ne güzel bir yazı ne güzel dilek ler dualar amin insallah bu arkadaşımızı rabbim ferah a kavustursun allah sizdende razi olsun

Back
X