- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Bakalım kaç ay sürecek mi?????? Canına susamış herhalde. Sanırım sevgili gider arkadaş kalır zırvalığına kendini çok kaptırmış ama kendisi bulunca da arkadaş markadaş dinlememişBenim eşimin de sevgiliyken böyle bir arkadaş grubu , o grupta da aynı böyle bi' kız vardı.Kız gruptaki erkeklerle arkadaş gibi takılıyordu ama biri azcık flört etse üstlerine atlayacak biriydi.O kadar sinir olurdum ki.Düşün bi' de 6. Sınıftan lise sona kadar beraber okumuşlar , hep görüşmüşler , hiç kopmamışlar sıkı bir arkadaşlıktı.Bu kız da beni dışlamaya çalışırdı , hatta bir keresinde bakalım bu kaç ay sürecek demişti eşime( sevgiliydik o zamanlar) Bak hatırlayınca yine sinirlendim.Eşimle özel anlarımızda bile arardı daha sevgiliyken düşünün.Bişey giyerdim mesela o zamanın modası "Bunu Kızılay mı dağıtıyor?" gibi malca espriler yapardı.
Nasıl kurtuldum derseniz sevgili yaptı kendine bi' tane.Kendi gibi gıcık bi' oğlan buldu.Arkadaşları da sevgilisinden hoşlanmadıkları için kızı dışladılar.Çok da iyi oldu çok da güzel oldu.Gerçi onlar dışlamasa da ben kızı grup dışına öteleyecektim.
Şöyle kii ben sevgilimle ta ilk tanıştığımda bu gruptaki çocuklardan biri bunun yakın arkadaşıyla sevgiliydi sonra bunlar ayrıldılar ama çocukla normal konuşmaya devam etti kız aralarında herhangi bi soğukluk olmadı yani. Kendisinin de takıldığı 2-3 kişi oldu. Böyle birisi olduğu zaman keyfi çok yerinde ve hep o kişilerden bahsediyor ama iş bi yere bağlanmayınca çok morali bozuluyor. Bir de 29 yaşında. Ben ne zaman evlencem artık ya falan diye üzülüyor. Çok evlenmeye endeksliGrup olarak buluşurken tamam ama sadece bir çift varken üçüncü kişi nasıl rahatsız olmuyor araya girmekten. bir de sizinle de çok iyi anlaşır o zaman tamam siz de ısrar edersiniz onun gelmesi için ama kız çok tuhaf. erkek arkadaşınızdan hoşlanmıyordur umarım, benim tahminime göre mutlu çiftlere karşı antipatisi olabilir, mesela grupta başka birinin kız arkadaşı olduğunda nasıl davranıyordu?
Gerçekten çok boşboğazKız çok hadsiz,ne duracağı yeri ne de konuşmasını biliyor. Patavatsız kıskancın önde gideni.
Kızın takıldığı 2-3 kişi oldu ama sonunu getiremediler. Böyle biri varken çok mutlu hep ondan bahsediyor falan. Sonra olmayınca ne zaman evlencem ben niye olmuyo falan diye bayağı üzülüyoKıza en kısa zamanda birini bul, yoksa çatlayacak kıskançlıktan. Nasıl dayandın vallahi tebrikler. Ama doğru olanı yapıyorsun. Sen umursamaz davranırsan daha da sinir olur. Zaten umursama da
Aynen böyle derdi , sürekli eşimin yakışıklılığından ve lisede çok güzel kızlarla çıktığından bahsederdi.Eşime söylerdim , art niyetli değil derdi.Ben hiç kibarlığımı bozmadım ama kıza karşı.Çünkü şirretle şirret olursan çok kötü oluyor ortam.Bir de onların bağları daha eski.Tamam seninle sevişiyor adam bu da güçlü bir bağ ama arkadaşlık da güçlü.Onlar senin görmediğin dönemlere de şahit olmuş , birbirleri hakkında çok şey biliyor vs vs.Ne yapacaksan alttan alta sinsice yap.Bakalım kaç ay sürecek mi?????? Canına susamış herhalde. Sanırım sevgili gider arkadaş kalır zırvalığına kendini çok kaptırmış ama kendisi bulunca da arkadaş markadaş dinlememiş
Ay yalnız değilmişim
Kız aradığında telefonu hep sen aç çok mutlu olur benceErkek arkadaşıma hiç bahsetmedim kızın tavırlarından ama mesela erkek arkadaşım kızı aramaz, kız ararsa açar. Veya kızın yanında bana normal davranır hani öyle soğuk durmaz sarılır sever öper vs. Öyle canımı sıkacak bi tavrı olmadı hiç
Kız aradığında telefonu hep sen aç çok mutlu olur bence
Diğer çocuklarla aram iyi zaten ama tabi o kızla araları daha iyi haliyle daha samimiler. Kız umarım yola gelir yaAy bence erkek arkadaşına hiç bahsetme, alttan alta mesafesini korumaya çalış ki gerçekten iyi beceriyor gibi duruyorsun, kıza da gerekli cevapları veriyorsun.
Boşu boşuna adamın aklını karıştırmaya ya da kendini kıskanç sevgili konumuna düşürmeye gerek yok.
Bu adam benim, sana ne oluyor rahatlığında davran.
Gruptaki diğer insanlarla da güçlü samimiyetler kur, seni benimsesinler. Böylece kız onları sana karşı dolduramasın. İkili üçlü onun olmadığı ama gruptan başkalarının da olduğu buluşmalar yaratmaya çalış, onsuz anılar olsun. Ufaktan dışla yani ama bunu belli etmeden zamana yayarak yap, sorduğunda ne münasebet olsun. Sana değil arkadaşlarına ya da sevgiline sorduğunda da ay saçmalama o hiç öyle bir kız değil, tavrıyla yaklaşsınlar senin için. :)
Benim bir arkadaşımın sevgilisinin birkaç kızdan oluşan arkadaş grubu vardı. Kızı dışladılar, çocuğu gereksiz sahiplendiler. O tatlı tatlı yaklaştıkça sevgilisi onlara bilenmeye başladı niye sevgilime böyle davranıyorsunuz, diye. Öyle zamanla açıldı araları. Şu an evliler ve kızlardan hiçbiri yok hayatlarında :) Yani sen grupta tutun, sevgilinin sınırı bilmesini sağla ama asla kıskançlık triplerine girme, girsen de çaktırma. O da zamanla bükemediği bileği öpecek. Belli ki sevgilinle ilgili bir durum yok, o seni sahipleniyor, kızın saçmalamasının da farkında değil. Onu hiç karıştırma, erkek sonuçta anlatsan bile anlamayacak :) Bırak kendi görsün, zaten kız böyle laf sokmaya devam ederse eninde sonunda göze batar. Sen kıskanç manyak konumuna düşeceğine o düşsün :)
Sen diğer çocuklarla ve sevgilinle anılar biriktirdikçe, grupta tutundukça o da ufak ufak dışlanır zaten. Bu noktada ya yerini bilir ona göre davranır, ya savaş açar bilmiyorum; ama her türlü stratejik davranırsan kazanırsın. Başkaları geçici, sen kalıcısın sen merkezsin o adamın hayatında. Bunu zamanla görmesini sağla ve sen bunu bilip bunun rahatlığında yaklaş :)
ShshshKız aradığında telefonu hep sen aç çok mutlu olur bence
Bana da dediniz sanırım o yüzden kendi açımdan açıklamayı yapıcam kalabalıksak hep erkek arkadaşım hesabımı ödüyor ama ben dönüşte arabayı kullanacağım için neredeyse hiç alkol tüketmiyorum. Erkek arkadaşımla da aramızda 20-30 liranın lafını yapmıyoruz. Ortada sömürme gibi bi durum yok yaniBen surekli hesap odetmekten utanirdim ya su kafalari yasasam hayat bana guzeldi.
Bana da dediniz sanırım o yüzden kendi açımdan açıklamayı yapıcam kalabalıksak hep erkek arkadaşım hesabımı ödüyor ama ben dönüşte arabayı kullanacağım için neredeyse hiç alkol tüketmiyorum. Erkek arkadaşımla da aramızda 20-30 liranın lafını yapmıyoruz. Ortada sömürme gibi bi durum yok yani
Erkek arkadaşınıza üstü kapalı onun davranışlarını göstermelisin. Şikayet tarzında yaklaşırsan arkadaşını seçebilir o öyle bişey yapmaz sen yanlış anlamışsın der. Eğer onu yapamazsan takmayacaksın yoksayacaksın. kısıtlamayacaksın ama sensiz o kızla çok mekana gitmesin bahane üret gitmemesi için hastayım filan :) bi kaç kere ekilirse anlar kimin tarafında olduğunu. Bunlar nacizhane fikrim diyelim umarım işine yararNasıl bir politika izlememi önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?