Çok samimi arkadaş, adeta ilişkide 3. Kişi

Bende bu kizin tıpkısının erkek versiyonuyla muhattap olmak zorunda kalmıştım tam 3 yıl. Eşimle sevgiliydik o zamanlar ve arkadasi sanki kiz gibi triplere giriyordu bana karsi hep bu kiz gibiydi. Ben eşimle paylaştım bu hatayı sen yapma. Çünkü o inanmadı bana arkadaşını savundu hep sonuç ne oldu arkadaşı biz evlenmeden once ilgisini kesmiş eşimle birden çat diye esim hala ben ne yaptim die üzülüyor saf saf. Vereceğim tek takdik karşındaki bir kiz erkeğe gore daha kurnazdır, o tilkiyse sen kuyruğu olacaksin. Lafın altında kalmayıp hep iyi görüneceksin ki sana bahane bulamasın.

Ne kadar seviyesiz bir insanmış sevgilinizin arkadaşı. Ben olsam takılmazdım o insanla. Olabildiğince azaltırdım. Bana baya fırsatçı bir kız gibi geldi. Sizi çok kıskanmış belli ki. Ne yapacağı belli olmaz böyle insanların uzak durun bence.

O cüzdan şakası kaka olmuş kıskanıyor orası bariz belli. Ama ortamdaki varlığınızı mı yoksa erkek arkadaşınızla ilişkinizi mı kıskanıyor bilemem.
Lafın altında kalmamışsiniz tebrikler aynen böyle laf artıkça cevabını verin . Gelecek planı yapmasın öyle ayrica

Gayet de yerinde kıskançlık.. Yerinde olduğunu siz de biliyorsunuz.. Bu arada avatar çok güzel.. :)

Benim de çok eski yakın bir erkek arkadaşım var-dı. Kendisi liseden bu yana en yakın erkek arkadaşımdı ancak hic bir zaman da sevgilisiymişim gibi triplere girmedim. Grubu avcunun içine almış belli ki. Bundan dolayı 2.bir kızın varlığıyla üstündeki ilgiyi ikiye bölmek istemiyor. Ama yine de bana nedense sevgilinize karşı ayrı bi ilgisi varmış gibi geliyor. Yazınızı okurken ilk hissettiğim bu oldu.

En iyi ihtimalle görümceliğe soyunmuş ve paylaşamıyor erkek arkadaşınızı. Bir şey hissetmiyor bile olsa çok sinir bozucu davranışları. Haddini bildirmek gerek. Ama nu kadar rahat bir insana nasıl had bildirirsiniz orasını bilemeyeceğim. Allah sabır versin...

Ayyyyrıcaaa ennn önemlisiiii erkek arkadaşımın tek başına olduğu fotoğrafları beğeniyor, birlikte olduklarımızı beğenmiyor, benim fotoğraflarımı zaten assssla ama asssla beğenmiyor

Fotoğraf beğenme olayının aynısı başıma geldi

Eşimin üniversiteden bir kız arkadaşı vardı ama öyle aşırı bir samimiyetleri de yok
Üniversite döneminde tamam hep birlikte gezmiş eglenmisler ama sonrasında öyle sürekli görüşme durumları olmamış

Biz eşimle o zamanlar sevgiliyiz
Kız eşimin tek fotoğraflarını beğeniyor yorum yapıyor
Ama ikimizin fotoğraflarını beğenmiyor

Mesela eşim sevgili olduğumuzu herkes görsün diye ilk kez ikimizin fotoğrafını paylastiginda herkes hayırlı olsun vs yorumlar yazdılar
Bu kız ne beğeni ne yorum
Ne de özelden mesaj

Ben de eşime dedim bu kızın sana saygısı olsa senin kararlarına da saygısı olur ve sana gerçekten değer verse senin adına sevinir mutlu olduğun için
Ben kızı eşimin listesinden sildim eşime sormadan -bu yaptığım çok yanlış kabul ediyorum-

Bunun üstüne kız eşime mesaj yazmış beni silmissin hayırdır diye
Benim saf sevgilim de -biliyorsun x çok kıskanç o silmiş- yazmış
Kız da bunun üstüne -tahmjn etmiştim zaten, aramıza böyle saçma şeylerin girmesini istemem- yazmış ve tekrar arkadaşlık isteği göndermiş
Benim saf aşkım da hemen kabul etmiş
Tabi bendeki delirmeyi tahmin edersiniz

Kızın aramıza saçma şeyler girmesin dedigi saçma şey de ben oluyorum

Erkekler bizim gibi göremiyor olayları
Eşim beni çok sonradan anladı da hak verdi

Muhtemelen grubun tek kadin uyesi olmanin verdiği ayrıcalığı, simdi 2. bir kadin üye ile paylasmaktan hoslanmadı. Ustelik diger kadin üye daha avantajlı bir konumda çünkü bir erkek üye ile sevgili. (emin ol öyle düşünüyordur).

12-13 yıllık arkadaşlar arasında cinsiyetin önemli olmadığını düşünürüm ama bu tayfa hala kıza hesap ödetmeyelim kafasındalar. Bir kere bu yanlış. Arkadaşlarıysa, ayrı muameleye gerek olmamalı. Kız kıskanç evet, ama bunun erkek arkadaşınıza farklı bir gözle baktığı anlamına geldiğini sanmıyorum. Gruplarına sonradan girmiş bir yabancı olmanızdan ve arkadaşının ilgisini paylaşmak zorunda kalmasından dolayı saçmalıyor bence. Abuk sabuk laflar ettiğinde lafı yapıştırın, haddini bilsin.

Ben ilk atandığımda serviste doğal olarak oluşmuş bir arkadaş ortamı vardı. İçlerinden bir kız benden kısa zaman önce atanmış yani aralarına en son katılmış ama grup başı gibi olmuş. Beni hiç çekemedi halada istemiyor. Yani bazı insanlar böyle oluşan ortamın değişmesini istemiyorlar. Kıdemli görüyorlar kendilerini. Kaldıki biz kızla aynı okul aynı bölümden mezun olmuşuz o ikinci öğretimmiş. Sonra ben onu yok saymaya başladm bana akıl verirken he evet tamam falan dedim peşimi bıraktı gibi tınlamayınca vazgeçiyorlar

Asla lafın altında kalma laf sokarsa sen cevabını yüksek tonda ver pis sinsi kadın sinir oldum.. Sözlünle ilgili 2 li plan yaparsa ve bunu sana tenhada yada sessiz söylerse tebessüm et sevgilin gelince de x İzmire gideriz biz seni beklemeyiz diyor canım x cim hayaller hayatlar işte de mesela

kıza uyuz oldum
ben mutlu olamadım bu kızda olamasın mantığıyla sizi yermeye çalışıyor sanki ama sürekli sevgilinle biryere gittiğini anlatması bu düşünceden çok sizi ayırma çabası gibi geldi birde teke tek nasıl gitmişler kız demek ki önceden salça oldu sen yokken yeniden deneyecek gibi adamın gözünü açmadan kıza ayar çek derim

Kıskançlık kabak gibi ortada zaten.
Sevgilinize karşı ilgiden değil de, grupta tek kız olması ve şımartılmasının vermiş olduğu yeni geleni kabullenememe durumundan kaynaklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…