Çok şaşırdım

Bunun için yeni konu acman gerekirdi senin beni şaşırtıyorsun!
"Miaelle hayatından memnun gibi gözüküyormuş ama değilmiş,aaa fakeymiş zaten,karnındaki bebeği de shopmuş,kocasıda yokmuş hayali kocası varmış,aaa çay var mı çay,efkarlandım bak şimdi şu küllüğü de döksene"

Enişte dediğin ablanın kocası mı teyzenin kocası mı? Konu içindeki konu daha çok dikkatimi çekti ama herkes merak ediyordur ben sessizlerin sesiyim

Enişte dediğin ablanın kocası mı teyzenin kocası mı? Konu içindeki konu daha çok dikkatimi çekti ama herkes merak ediyordur ben sessizlerin sesiyim
Yok uzaktan akrabam.
Eniştesine kaçmış benim enişteme değil.
Dıdısının dıdısı yani. :)
Sanırım halasının kocasına kaçmış,eniştesi oluyor işte.
Halasıyla eniştesi ayrı yaşıyormuş falan.
Karışık yani,bana da annem anlattı.

Profil fotondan ötürü ziyade " olivia dunham fbi" diye de ekle lutfen, bayılırım.. karnindaki bebek fotoshop neyse de kro olmadığına sukret

İşte onun ablası mı demek istemiştim:)))))
Allah iyi insanlar çıkarsın akıl fikir versin çocuklarımıza ne diyelim ahhh ahh

Ailenin medeniyet eşiğini kıro kelimesi ile betimleyen, kırolardan farkı olmayan siz.
Kıro ne ya!!!
Kıronun anlamını biliyormusunuz????

Ben izleyeli bayağı oldu da benim favorim Walter :)
Tekrar tekrar başladığım tek dizi,hatta en iyi dizilerden olabilir onun gibisi dünyada bir daha çekilir mi bilmem. :) Deli diye anılan ama aslında bir dahi olan,hafif kırık,izleyiciyi kendisine kilitleyen bir adam kendisi. Özledik :)

Helalleşecekleriniz varsa helalleşin, bavullarınızı hazırlayın, kutunuzdan mapus çıktı, şimdi sıradaki konuyla ilgileniyorum ama azzzzz sonra sizi almaya geleceğim kuzucuklarım
Süpürgenle bizi alıp götürmeni bekliyoruz abla

Helalleşecekleriniz varsa helalleşin, bavullarınızı hazırlayın, kutunuzdan mapus çıktı, şimdi sıradaki konuyla ilgileniyorum ama azzzzz sonra sizi almaya geleceğim kuzucuklarım

Bu daha cok kara kuzular modu oldu. Bknz: çukur

Bence de ya şöyle banlanmadan iki uv saat once haber verseniz de banlasaniz uyari mesajini hep bandan sonra okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…