Çok şaşkınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz niye taktınız arkadaşınıza anlamadım.
Beğenmiş almış demek.
Bunu dert edip bide buraya mı taşıdınız?
Siz yanınıza yakışanı alınca da, belki bakanlar sizi yakıştırmayacak?
Dert etmedim ki sadece o arkadaşi beğendiğim için yakıştıramadım beni ilgilendirdiği için yazmadım ki sadece kendi başimada geldide o yüzden kendime dert ettim demekki :)

Ben güzellik çirkinlik konusundan dolayi demedimki sadece uyumlu bulmadım diye dedim aynısı banada olunca üzüldüğümü sòyledim durum bu kadar basit aslinda

Degil . Yakışmak elbiseler renkler cansız şeyler için kullanılir.
Cansız olduğu için sadece görüntüsü on planda olan şeyler için .
Bu sizin fikriniz benim tercihim yakişmasi bu güzellik çirkinlik mevzusu degilki bende dünya güzeli değilim dediğim çok başkaydida yanlis anlasildim

Arkadaşın 46 yaşındaki bekar ev hanımı görümcesinin 55 yaşındaki doçenti “böyle yaşlı duruyor dede gibi” diyerek reddetmesi geldi aklıma :)))) tabi iç ısınması evlilikte olması elzem bir şeydir ama beklentileri az düşürmek de gereklidir yani

Herkes istedigini yapmakta tercihte ozgurdur

Farkinda olunmuyor ama bunun ucu her seye cikar o zaman belki sizin hayatinizi da uygun gormeyenler karissa ne hissedersiniz??

Herkesin dogrusu farklidir.
Sizin caniniza ve maliniza zarar vermiyorlarsa problem yok.

Herkesin begenisi farkliyken ve belki sizin dogrunuz bu iken sevmeden para icin evlilik yapan bir insaninda yaptiginda yanlis yok o oyle uygun gormus oyle mutlu oluyordur belki.

Herkes iyiyi ister hayatta...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…