Çok şaşkınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Herkese iy akşamlar umarım konum yanlış anlaşılmaz .Akşamüzeri sosyal medyaya bakarken öyle selamlaştiğim bi kız arkadaş sözlenmiş eh hayırlı olsun elbet şaşkınlık noktam şu: Bu arkadaş 32 yaşında daha ya sözlüsü resmen amca gibi birşeydi ya okadar üzüldüm ki hem onun adına hem kendi adima 30 u geçenlere ne yani bu kadarmi büyükler talip olcak hayır büyük olmasini geçtim adam amca gibi duruyor ya sinirim bozuldu geçende bana birini söylediler fotoğraf atın dedim bi baktım oda ayni resmen bi amca çıktı ben niye istediklerimle olmadığımı şimdi anladım valla demekki yaşı sorun ettiler ama ben teyze gibi durmuyorum :))) sorun yaş kesinlikle değil 20 yaşında biri beklemiyorum yanlış anlaşilmasin 35 de olabilir ama genç gözüksün istiyorum ya çokmu şey istiyorum dersiniz öyle aman çok yakışıklı olsunda değil sadece genç gözüksün :)) bu arada şunu da diyeyim arkadaşa üzülme sebebim yanina farklı birini yakıştırırdım ondan dedim sadece evlenmek istediğini biliyordum acaba dedim zoraki gibi birseymi yapti anlamadım

Arkadaşınız sevmiş demek ki onun için üzülmenize gerek yok.

Amca gibi yada değil, aynı yaşta olup çok farklı duran insanlar oluyor, tarz, kilo, saç, sakal hepsi etki ediyor görüntüye.

Sizin de gözünüze, gönlünüze göre biri olur umarım.

Çok mu çok güzel bir kadin var yakınlarımdan. Yaşıtı ama fizik olarak kendisine hiç yakışmayan biri ile evlendi ( benim yorumum değil )

Aynı aylarda yine başka güzel bir kız yakışıklı sayılacak bir erkekle evlendi. Çok yakistirildilar.

Bunlar kuzenler.

O zamanlar çok kızıyordum yakışmadı yorumlarına.

Şimdilerde de görüyor musunuz yakışmadı dediğiniz insan o kadını dünyalar kadar mutlu ediyor. Gercekten de her yönden çok iyi bir adam.

Diğeri ise boşanma eşiğine geldi kaç defa değip duruyorum bana karşı çıkanlara. Evlendiği kişi çok sorunlu çıktı ki ilk yakışıyorlar yorumunu yapan bu kişiydi.

Mutluluğun, insanlığın kimde olduğunu asla bilemeyiz. Dışarıdan yorumlar çok boş.

Hah işte demek isediğimi çok güzel anlamişsiniz teşekkür ederim efendim :)

Umarım teşekkür ederim inşallah sevmiştirde sözlenmistir

Haklısınız ama işte insan azcikta yanina yakişsin istiyor

Bir tanıdığımıza birisini tavsiye edecektik

Ablası ben Facebook tan bakayım dedi

Ayy bu Adam yaşlı dedi

Adam yaşlı değildi kızdan 3 yaş büyüktü ama şekilci zihniyet nedeni ile tanışma şansları bile olmadı

Oysa Adamı da kızı da tanırım kızdan iyi birisidir ömür boyu eş üstünde tutardı

Bana tek bir foto ile bu olmaz demeleri garip gelmişti ama demek ki genel böyle düşünüyor

Bence dış görünüş pek önemli değil insanın kalbi güzel olsun kalbi güzel olmayanın dış görünüşünü napim evine baksın sahip çıksın saygı duysun sevgi başlar zaten sonuçta herkesin kısmeti Allah kimi yazdıysa onunla evlenirsin nasibin karşına çıktığında cirkinde olsa emin ol sana güzel görünür

İnsanları dış görünüşle yargılamak veya başkasıyla daha çok yakıştırıyordum yorumunu yapmanız üzücü bence.
30 yaşında bak hala evlenememiş diyen teyzelerle aynı yorum bence bu düşünceniz dışardan gördüklerinize yorum yapıyorsunuz olayın içini bilmeden. Belki sevdi aşık oldu ve beklentilerini olgun biri karşıladı.
Belli bir sıkala yok 22-30 yaş arası mak. Sınır 35 veya 28-35 yaş mak. Sınır 40 gibi Kişisel tercih saygı duyulmalı.

Başkasının evleneceği tip size niye dert oldu ki?
Hayır size ne yani, sana amca gibi gelen bir tip belki de o kadına çok yakışıklı, çok tarz geldi.
Kimse kimsenin dış görüşünü yargılayacak kadar üstün değil birbirinden.

Önce insan olsun, adam olsun da dış görünüş 2. planda kalsın demiştir belki de o arkadaş.
Ya da onu öyle sevdi, öyle kabul etti. Dışarıdaki 3. şahısa ne ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…