Hah işte demek isediğimi çok güzel anlamişsiniz teşekkür ederim efendim :)Biraz da tarz meselesi. Arkadasimin esi de amca gibi duruyor. Halbuki benden 5 yas buyuk. Ben 28 o 33.
Kalpleri, frekanslari uyusmussa ne ala.
Siz de insallah gönlünüzü hos edecek birine denk gelirsiniz ❤ abim 40 yasinda ama taş gibi mesela
Umarım teşekkür ederim inşallah sevmiştirde sözlenmistirArkadaşınız sevmiş demek ki onun için üzülmenize gerek yok.
Amca gibi yada değil, aynı yaşta olup çok farklı duran insanlar oluyor, tarz, kilo, saç, sakal hepsi etki ediyor görüntüye.
Sizin de gözünüze, gönlünüze göre biri olur umarım.
Haklısınız ama işte insan azcikta yanina yakişsin istiyorÇok mu çok güzel bir kadin var yakınlarımdan. Yaşıtı ama fizik olarak kendisine hiç yakışmayan biri ile evlendi ( benim yorumum değil )
Aynı aylarda yine başka güzel bir kız yakışıklı sayılacak bir erkekle evlendi. Çok yakistirildilar.
Bunlar kuzenler.
O zamanlar çok kızıyordum yakışmadı yorumlarına.
Şimdilerde de görüyor musunuz yakışmadı dediğiniz insan o kadını dünyalar kadar mutlu ediyor. Gercekten de her yönden çok iyi bir adam.
Diğeri ise boşanma eşiğine geldi kaç defa değip duruyorum bana karşı çıkanlara. Evlendiği kişi çok sorunlu çıktı ki ilk yakışıyorlar yorumunu yapan bu kişiydi.
Mutluluğun, insanlığın kimde olduğunu asla bilemeyiz. Dışarıdan yorumlar çok boş.
Amca gibi durması sevmesine engel değildir bence , herşey dış görünüş değil çünkü.Umarım teşekkür ederim inşallah sevmiştirde sözlenmistir
Çantamı alıyorsunuz?Haklısınız ama işte insan azcikta yanina yakişsin istiyor
İnsanın eşini seçerken yakişmasini istemek gayet doğal birşeyÇantamı alıyorsunuz?
Degil . Yakışmak elbiseler renkler cansız şeyler için kullanılir.İnsanın eşini seçerken yakişmasini istemek gayet doğal birşey
Inşallah aşk olsun aralarında umarimGönül kimi severse dünya güzeli odur:)
Yakışmadılar sizin yorumunuz aralarındaki sevgiyi aşkı bilmiyorsunuz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?