• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sayıda tüp bebek denemesi olanlar birbirimize destek olalım..

Herkes bakı

canm allahtan umur kesılmez tek doktorda kalma derim ben sana...neden yarım kalıyor tedavı bunun arastrlması lazım..dr un kestirip atmş resmen..rezervlerde azalmamı var canm?yada spermde mi sıkıntı var...bende 7kere transfer oldu ama sonuc sıfır:KK43: kac yıllık evlısnz?
Canim cik özür dilerim,yeni mesajını gordum.daha doğrusu foruma bakarken tesadüfen gordum.Canım sorunun ne olduğu belli değil.27 yasindayim,bir turlu kaliteli embiriyomuz oluşmuyor.rezervim iyi,sperm iyi ama sonuç 0))))Dna hasar testini yapicagiz.artık ne olur bilmiyorum.

Sanadaçok geçmiş olsun.sizin sorun nedir?embiriyo kalitemiz nasil?RABBİM daha fazla aratirmasin, güç kuvvet nasip etsin.çok zor çok ))acaba rahimdemi sorun var?çünkü transfer oluyorsun,demmeki embiriyolarda sorun yok.

Canim cik özür dilerim,yeni mesajını gordum.daha doğrusu foruma bakarken tesadüfen gordum.Canım sorunun ne olduğu belli değil.27 yasindayim,bir turlu kaliteli embiriyomuz oluşmuyor.rezervim iyi,sperm iyi ama sonuç 0))))Dna hasar testini yapicagiz.artık ne olur bilmiyorum.

Sanadaçok geçmiş olsun.sizin sorun nedir?embiriyo kalitemiz nasil?RABBİM daha fazla aratirmasin, güç kuvvet nasip etsin.çok zor çok ))acaba rahimdemi sorun var?çünkü transfer oluyorsun,demmeki embiriyolarda sorun yok.
Canm onemli degıl ne demek bendede oluyor baZen...canm bende embriyolar kalıtelı oluyor ama tutunamıyor...kac yıldır cıkılata kistinden diyorduk ama artık oyle olmadıgını dusunuyoruz canm..bm haşimato hastasıym ve anti tpo cok yüksek..buda tutunmaya engel olurmus..yıllarca dr lar buna hıc bakmadı daha yeni boyle oldgnu dusunmeye başladk..anti tpo icinde yapılacak bişey yok malesef:( kortizonla gecıcı olarak düşürebilme ihtimali var..kortizon kullanıyorm bende...rezerv iyiyse sprem iyiyse neden böyle oluyor acaba cok mabtıklı dna hasar testi canm esım de yaptrmstı iyi cıkmıstı...acaba yumurtada mı sorun oluyor ki..bazen iyi gözükürmüş yumurtada spermde ama birleşrken dna larnda skıntı olablıyırms

Özür dilerim görmedim mesajı. Sebep bile yokken nasıl doktor kestirip atıyor anlamadım durumum benim çok kötü rezerv bitmek üzere ama buna rağmen hiç bir doktor böyle konuşmadı doktor değiştirmeniz birde benim ilk defa 6 yumurta oluştu hemde rezerv biterken bende bu durumu yediğine içtiğime bağlıyorum ben adetin 1. Gününden itibaren bal polen arı şutu propolis yiyorum sabah gece açkarnına 2 gündür de baltarcinn corekotu yiyorum günde 3 adet incir fındık ceviz yiyorum pakrtli gidalari bıraktım şekeri de aza indirdim ıstersen yeniden denenmeye karar verirsen sende dikkat et tedaviye başlamadan bile saglik sorununuz olmadgi için dogal da bunlara dik kat edip deneyebilirsin
Benimde 2.cideoğlum 7.cide ikizlere hamileyim darısı başına son tedavin olur inşallah kucağına alırsın bebeklerini

Canm onemli degıl ne demek bendede oluyor baZen...canm bende embriyolar kalıtelı oluyor ama tutunamıyor...kac yıldır cıkılata kistinden diyorduk ama artık oyle olmadıgını dusunuyoruz canm..bm haşimato hastasıym ve anti tpo cok yüksek..buda tutunmaya engel olurmus..yıllarca dr lar buna hıc bakmadı daha yeni boyle oldgnu dusunmeye başladk..anti tpo icinde yapılacak bişey yok malesef:KK43: kortizonla gecıcı olarak düşürebilme ihtimali var..kortizon kullanıyorm bende...rezerv iyiyse sprem iyiyse neden böyle oluyor acaba cok mabtıklı dna hasar testi canm esım de yaptrmstı iyi cıkmıstı...acaba yumurtada mı sorun oluyor ki..bazen iyi gözükürmüş yumurtada spermde ama birleşrken dna larnda skıntı olablıyırms
canim inan bilmiyorum,yumurtada da sorun yokmuş ,gayet dolu ve kaliteli gözüküyor.keza spermde öyle, dr.sordum yumurtanın içine bkilamiyor mu oda yumurtanın içini göremiyoruz dedi."bizim durumumuz sır gibi kaldi.bi umudum spermde hasar çıkması.

Anti hipo, nedir bilmiyorum.tutunmaya engel olduğunu net olarak biliyor musun?çünkü kaliteli embiriyolarin olusuyormus.dile kolay 8transfer birtanesinden bile gebelik oluşmaması çok enteresan! buda bir belirsizlik, era testini veya Co kültürü deneyebilirsin.Rabbim sabır versin.nasipten öte yol yok.....

canim inan bilmiyorum,yumurtada da sorun yokmuş ,gayet dolu ve kaliteli gözüküyor.keza spermde öyle, dr.sordum yumurtanın içine bkilamiyor mu oda yumurtanın içini göremiyoruz dedi."bizim durumumuz sır gibi kaldi.bi umudum spermde hasar çıkması.

Anti hipo, nedir bilmiyorum.tutunmaya engel olduğunu net olarak biliyor musun?çünkü kaliteli embiriyolarin olusuyormus.dile kolay 8transfer birtanesinden bile gebelik oluşmaması çok enteresan! buda bir belirsizlik, era testini veya Co kültürü deneyebilirsin.Rabbim sabır versin.nasipten öte yol yok.....
Canm 7 transfer oldu ıkı tanesi kımyasal 5i negatf oldu...anti tpo evet engel oluyor...embrıyoyo saldırıyor bu ...bu işte 8. Olcak bakalm hayrlısı aynen dedıgn givi nasipten otesi yok...

Canm 7 transfer oldu ıkı tanesi kımyasal 5i negatf oldu...anti tpo evet engel oluyor...embrıyoyo saldırıyor bu ...bu işte 8. Olcak bakalm hayrlısı aynen dedıgn givi nasipten otesi yok...
kusura bakma canim ya,8.diye anladim. hakkında hayirlisi olsun inşallah. kimyasalda olsa sonuçta tutunma olmuş.gerisi ALLAH 'in takdiri....

Benimde 2.cideoğlum 7.cide ikizlere hamileyim darısı başına son tedavin olur inşallah kucağına alırsın bebeklerini
Merhaba cnm.oncelikle tebrikler allah saglikla.kucaklamayi.nasip etsin, benim de ilk tedaviden cocugum var geriye kalanlar hep basarisiz oldu, 4 kere denedim.kizimdan sonra, 2 kere yumurta toplandi 4 transfer oldu donmuslar da dahil, 1 bos gebelik, 1 kimyasal, 2 kere de negatif, embriyolar kaliteli deildi negatiflerde, ayni dr a devam etmeli.miyim? Baska neler.yaptin.sonuncuda basariyi yakalarken? Bizim.sorun esimin sperm sayisi sinirda, 20 milyon.civari

Merhaba cnm.oncelikle tebrikler allah saglikla.kucaklamayi.nasip etsin, benim de ilk tedaviden cocugum var geriye kalanlar hep basarisiz oldu, 4 kere denedim.kizimdan sonra, 2 kere yumurta toplandi 4 transfer oldu donmuslar da dahil, 1 bos gebelik, 1 kimyasal, 2 kere de negatif, embriyolar kaliteli deildi negatiflerde, ayni dr a devam etmeli.miyim? Baska neler.yaptin.sonuncuda basariyi yakalarken? Bizim.sorun esimin sperm sayisi sinirda, 20 milyon.civari
Bence laboratuvar çok önemli bende son denememde dr Olmaz deneme diyince son umut memoriale gittim her işte hayır var işte ,belki tekrar aynı yerde deniycektim param da sabrımda tükenecekti ben bitkisel hiçbişey yapmadım eşim azosperm bende polikistik 37 yaşında polipli kistli biriyim ama Semra kahraman çok başka teşhisi tedavisi çok profesyonel devleşti gözümde

Back
X