Çok Serbest İlişki

KUPASIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
169
31
28
İstanbul
Merhabalar, bu serbest ilişki isteği ne menem birşey ?herkes isteklerinde özgür,kim kimi ....neyin kafası ,nasıl bir doyumsuzluk?sadakat yok,duygu yok ama bir beraberlik var ortada.lütfen biraz konuşabilir miyiz bu konuda ?

Nasıl yani sevgilin mi böyle istiyor.serbestlik olur da nasıl bir serbestlik bu önemli.sadakatsizlik demissin o olursa zaten sevgilisi olmuş olunmaz arkadaş olunur

İstemiyorum herhalde kimse de istemez.bu isteğe kurban giden bir ilişkim oldu,afalladım biraz.o yüzden konuşmak istedim.

Merhabalar, bu serbest ilişki isteği ne menem birşey ?herkes isteklerinde özgür,kim kimi ....neyin kafası ,nasıl bir doyumsuzluk?sadakat yok,duygu yok ama bir beraberlik var ortada.lütfen biraz konuşabilir miyiz bu konuda ?

söylediğin gibi serbest ilişki tanımı ?

söylediklerinden ben başka bir tanım çıkardım

Sadece dizilerden biliyorum ,gerçek hayatta hiç görmedim.Genelde zenginlerde oluyordu.Kim ,kiminle ...

İstemiyorum herhalde kimse de istemez.bu isteğe kurban giden bir ilişkim oldu,afalladım biraz.o yüzden konuşmak istedim.

Sen istememişsin ama eski sevgilin istemiş... İnsanların sınırları yok... İsteyen yaşar engel olamazsınız. Belki ayrılmak isteseydi daha iyi olurdu sizin için biraz da travma olmuş gibi eski sevgilinizin bu isteği.

kurtulmuşsun ne güzel işte.
üzerinde durma.
herkes bir değil.
daha iyileri çıkar karşına.

Su batının yada amerıkanın nerde ahlaksızlıgı var onu alıyoruz.teknolojisi,modernlıgı saygısı,eğitimi,sporu yok yok yok.

Serbest ilişki ne demek? Tanım yaparsanız daha çok yardımcı oluruz. Binbir çeşidi var çünkü bu işin.

İnsanların istekleri farklı olabilir, bunda bir anormallik yok. İstekler uyusmuyorsa ilişki sonlandırılır.

Serbest ilişki isteyen erkek canım isteyince yanımda olursun ama hiçbir söz vermiyorum ve bana karisamazsin diyen erkek tir. Böyle bir erkekle muhatap olan kadın için de bir aciklamam var da burda yazamayacagim

Millet nelerin pesinde..
Serbest iliski kavrami bana gore kimse birbirini sıkbogaz etmeyecek ama birbirinizin sadakatini de asla ve asla kaybedecek seyler yapmayacaksiniz. Asıl mevzu bu.

Digerleri biri cebimde dursun ama gönlümde o daldan o dala konsun hesabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…