Çok Serbest İlişki

Çok yaşayıp sonrasında beni hayattan soğutan bir ilişki çeşidi. Birine sadıkken de serbest (özgür) olunabiliniyormuş halbuki.

görünürde sevgilisiniz,ama başkasından hoşlanabilirsiniz tek gecelik ilişki yaşayabilirsiniz gibi mi

Hııı facede falan seçeneklerde var serbest bir ilişkisi var şıkkı
Ama çok serbest nasıl oluyor onu bilmiyorum, hep gavur icadı bunlar

Çok yaşayıp sonrasında beni hayattan soğutan bir ilişki çeşidi. Birine sadıkken de serbest (özgür) olunabiliniyormuş halbuki.
Sadakat ve özgürlük farklı kavramlar.elbette herkesin kendine ait bir alanı olur,ama hayatındaki kişiyi aldstarak yapılmaz ki bu.

serbesti lişkide ne ya ..insanın kendi saygısı varsa kendine değer biçmemişse uzak durur öyle şeylerden ıyyy midem bulandı :S

Serbest ilişki isteyen erkek canım isteyince yanımda olursun ama hiçbir söz vermiyorum ve bana karisamazsin diyen erkek tir. Böyle bir erkekle muhatap olan kadın için de bir aciklamam var da burda yazamayacagim
İşte anlayana kadar muhatap oluyorsunuz da farkedince çıldırma anı kaçınılmaz.

serbesti lişkide ne ya ..insanın kendi saygısı varsa kendine değer biçmemişse uzak durur öyle şeylerden ıyyy midem bulandı :S
Elbette öyle,ama kimsenin alnında yazmıyor,çünkü böyle başlamıyor,bir bakıyorsunuz saçma sapan yalanların içinde kalmışsınız ,kalbiniz paramparça.

Böyle iliskiye iliski denmez ki, vakit kaybı ve insanın doğasına da aykırı, hayvan değiliz desem bazı hayvan türleri bile ölene dek eşinden ayrılmıyor.

Size uymuyorsa ayrılırsınız.
Kimsenin cinsel hayatını/isteklerini yargılamaya hakkınız yok.

Elbette öyle,ama kimsenin alnında yazmıyor,çünkü böyle başlamıyor,bir bakıyorsunuz saçma sapan yalanların içinde kalmışsınız ,kalbiniz paramparça.

Bu bahsettiğiniz serbest ilişki değil ki, bariz bir aldatma. İsmini değiştirince değişmiyor. Bahsettiğiniz tip ilişkilerde iki tarafın da rızası olur, gizli saklı, yalan dolanla yapılmaz.

Serbest meslek gibi. Serbest iliski iste.
Hangisi daha karliysa ona gidilir.

Merhabalar, bu serbest ilişki isteği ne menem birşey ?herkes isteklerinde özgür,kim kimi ....neyin kafası ,nasıl bir doyumsuzluk?sadakat yok,duygu yok ama bir beraberlik var ortada.lütfen biraz konuşabilir miyiz bu konuda ?
Senin hoşlandıgın cocuk sana serbest ılıskı yasamak ıstıyorum dedide sana ters geldi ama sevıyorum yasıyım barımı dedın ne dedın ne öğrenmek istiyon ?

Senin hoşlandıgın cocuk sana serbest ılıskı yasamak ıstıyorum dedide sana ters geldi ama sevıyorum yasıyım barımı dedın ne dedın ne öğrenmek istiyon ?
Hayır,öyle demedi.ben sadece benimle beraber sanıyormuşum ama öyle değilmiş,sen de dur bu da benim yolum ama bunu yaşamak istiyorum dedi ve bitti zaten.

Arada güçlü bir duygusal bağ yoksa böyle ilişkiler yaşanıyor. Sorun sizin çok daha duygu sahibi olmanızmış.
Sadece daha fazla duygu sahibi olmam değil herşeyden bihaber olmammış.he sonunda ne oldu,o kafada birini bularak beni bıraktı.üstelik bana zaman ver bile dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…