Aynen öyle.çok zor geçti,bazen geçmedi gibi hissediyorum hatta.Sen istememişsin ama eski sevgilin istemiş... İnsanların sınırları yok... İsteyen yaşar engel olamazsınız. Belki ayrılmak isteseydi daha iyi olurdu sizin için biraz da travma olmuş gibi eski sevgilinizin bu isteği.
Bizim milletin kafası ona çalışıyor suç bizimkilerdeSu batının yada amerıkanın nerde ahlaksızlıgı var onu alıyoruz.teknolojisi,modernlıgı saygısı,eğitimi,sporu yok yok yok.
Evet,aynen öyle,bunu farkettiğimde zaten ayrıldık.görünürde sevgilisiniz,ama başkasından hoşlanabilirsiniz tek gecelik ilişki yaşayabilirsiniz gibi mi
Sadakat ve özgürlük farklı kavramlar.elbette herkesin kendine ait bir alanı olur,ama hayatındaki kişiyi aldstarak yapılmaz ki bu.Çok yaşayıp sonrasında beni hayattan soğutan bir ilişki çeşidi. Birine sadıkken de serbest (özgür) olunabiliniyormuş halbuki.
İşte anlayana kadar muhatap oluyorsunuz da farkedince çıldırma anı kaçınılmaz.Serbest ilişki isteyen erkek canım isteyince yanımda olursun ama hiçbir söz vermiyorum ve bana karisamazsin diyen erkek tir. Böyle bir erkekle muhatap olan kadın için de bir aciklamam var da burda yazamayacagim
Elbette öyle,ama kimsenin alnında yazmıyor,çünkü böyle başlamıyor,bir bakıyorsunuz saçma sapan yalanların içinde kalmışsınız ,kalbiniz paramparça.serbesti lişkide ne ya ..insanın kendi saygısı varsa kendine değer biçmemişse uzak durur öyle şeylerden ıyyy midem bulandı :S
Elbette öyle,ama kimsenin alnında yazmıyor,çünkü böyle başlamıyor,bir bakıyorsunuz saçma sapan yalanların içinde kalmışsınız ,kalbiniz paramparça.
Bana göre aldatma ,karşı tarafa göre değil.Bu bahsettiğiniz serbest ilişki değil ki, bariz bir aldatma. İsmini değiştirince değişmiyor. Bahsettiğiniz tip ilişkilerde iki tarafın da rızası olur, gizli saklı, yalan dolanla yapılmaz.
Arada güçlü bir duygusal bağ yoksa böyle ilişkiler yaşanıyor. Sorun sizin çok daha duygu sahibi olmanızmış.Bana göre aldatma ,karşı tarafa göre değil.
Senin hoşlandıgın cocuk sana serbest ılıskı yasamak ıstıyorum dedide sana ters geldi ama sevıyorum yasıyım barımı dedın ne dedın ne öğrenmek istiyon ?Merhabalar, bu serbest ilişki isteği ne menem birşey ?herkes isteklerinde özgür,kim kimi ....neyin kafası ,nasıl bir doyumsuzluk?sadakat yok,duygu yok ama bir beraberlik var ortada.lütfen biraz konuşabilir miyiz bu konuda ?
Hayır,öyle demedi.ben sadece benimle beraber sanıyormuşum ama öyle değilmiş,sen de dur bu da benim yolum ama bunu yaşamak istiyorum dedi ve bitti zaten.Senin hoşlandıgın cocuk sana serbest ılıskı yasamak ıstıyorum dedide sana ters geldi ama sevıyorum yasıyım barımı dedın ne dedın ne öğrenmek istiyon ?
Sadece daha fazla duygu sahibi olmam değil herşeyden bihaber olmammış.he sonunda ne oldu,o kafada birini bularak beni bıraktı.üstelik bana zaman ver bile dedi.Arada güçlü bir duygusal bağ yoksa böyle ilişkiler yaşanıyor. Sorun sizin çok daha duygu sahibi olmanızmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?