Çok Sert bir kızım .

JungleBerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
23
0
36
Eskişehir
Ben önceden hanım hanımcık,iyi ve tatlı bir kızmışım . Ancak biriyle çıktığımdan ve ayrıldığımdan beri sert, erkeksi ve aşağılayan bir tip oldum . Düzelmeye çalıştım ama olmadı . :26: Sert biriyim . Koç burcuyum ama hareketlerimden vazgeçemyorum . Sert bir kız olduğum için kızlar benimle takılmıyo , çoğunlukla erkeklerle takılıyorum . Erkeklerin yaptığı çoğu şeyi yapıyorum mesela aralarında en çok oynanan oyunu oynuyorum . Onlarla konusuyorum . Dertlerimi onlarla paylaşıyorum .
Ne yapmalıyım . ?
Bu doğal bişey mi .? :84:

ben de böyleydim. yaşın kaç bilmiyorum, 14-17 yaşlarındayken aynı senin durumundaydım. sonradan insan değişiyor... şimdi görsen, elbiselerimle, makyajımla, hal ve hareketlerimle genç bi kadın oldum
ama iyiki o zamanlar öyleymişim
erkek arkadaşlarımla takılır, metal müzik dinler, sürekli koyu renk giyinir, erkeklerin oynadıkları bilgisayar oyunları oynardım.
canını sıkmaya değecek bişey değil ki..

bence bu bi geçiş dönemi olabilir,
biriyle çıkıp ayrılınca böyle oldum demişsin.
kalbin bi daha kırılmasın diye kendine bi duvar örmüşsün galiba...

.. bende koç burcuyum.. ve bnmde hareketlerim hiçbi zaman ''kız gibi'' olmadı
burcumun etkisi mi bilmiyorum ama hep agır başlı sert oldum.
kolay kolay kimseyle anlaşamamda erkeklerde dahil..ama bence senin yaptıkların anormal degil.rahatsızsanda kız arkadaşn yoksa önce ordan başla onlarla bişeyler paylaş eminim kafadar birini bulursun

lisede böyleydim. üniversitenin kapısından girdiğim an değişmeye başladım
yaşın küçükse sende de böyle olacaktır takma kafana

BAna AnNEM HEP ERkeK FATMa derDİ: BİÇOK ERKEĞİN BİLE YAPAMAyaCAĞI ŞEYLERİ BAŞARIRDIm. ERKEK GİBİ DAYILANMALARIM; HAREKETLERİM VARDI: ÇOCUKkeN ANNEmE beN ne zmn ERKEK OLUCAM DERMİŞİM O KADAR Yanİ: ÜNİDE DE mAKİNe SEÇiNce ETRAFIMDAKİLER İyİCE ERKek FAZMA DEMEYA BAŞLADILAR: AMA ÖyLE ERkek ya DA BAYAN olMAk HAREKETLERE BAKMAZ KORMA: GAYET DOĞAL BİR DURUM benCE. ŞİMdi derSEN NASILSIn dİYe: EŞİMLE Bile BAZEN LANlI LUNLU KONUŞURUM: BAZEN KOCA KADIN OLDUN ANNE OLDUN BAK NASIL KONUŞUO HALA DİYE DALGA GEÇER; BAZEN DE karŞISInda ERKEK ARKADAŞI VArmış gibi O da lanLI lUNLU konuşur: AMA HEM KADINIM HEM DE ANNEYiM: HATTA Bİ ARKADAŞIM VARDI GENE AYNI SınIFTA: TAM ERKEK DERSİN GÖRSEN. KIYAFEtLERİ; KONUŞMALARI haREKEtLERi FeLan: HATTA annem FOTOSUnU GÖRÜP ERKEK DİYE YIRTMIŞTI ŞİMDİ DESEN SENDEN BENDen DAHA KADınsı: bİ DE biçok erkek BiÇOK kadıNdan daha dost OLUyOr: DAHA İYİ DİNLİYOR İNSANI: DAHA MANTIKLI YAKLAŞIYOR OLAYLARA: DEDİKOduCU DEĞİL bİÇoĞu bİRKERe: BENCE KAFAya TakILAcAk BİRŞEY DEĞİL: HayaTIn akıŞINA BIRak kEnDİNİ ve İÇİNDen NaSıl gELİYORSA ÖYLE DAVRaN: EZİK BİR KAdın oLMakTANSA; ERkekSİ bİR KADIN OL DAHA İYi

çok özür dilerim ama türkçe'yi katletmeseniz. daha iyi olacak. sadece biraz özen gösterseniz diyorum..

çok özür dilerim ama türkçe'yi katletmeseniz. daha iyi olacak. sadece biraz özen gösterseniz diyorum..

KLAVYE BOZUK DA: DİğER KONULARdA YAZmIŞTIM AMA BURdA ANLaŞIlIR BElKİ DİYE GEREK DUYMAdıM. KazeN sORUN OLuR DErSE UYARSIN düZELENE KAdar girMem BAŞkA DA YAPICAK BİŞİYİm yoK: ÖZÜR HEPiNİZDEN:

hımm bilmem doğrumu yanlışmıda

eşle lanlı lunlu konuşmak garibime gitti

bence eşlerin birbirleriyle bu şekilde konuşması doğru değil!

Ben de Koç burcuyum ve seni kendime benzettim bir an. Ben de erkek arkadaşımdan ilk ayrıldığım sıralarda çok sinirliydim, dokunsan patlayacak barut gibiydim ama sosyal hayatımı bu kadar etkileyen bir durum değildi.

Erkek arkadaşınla beraberken böyle olmadığına göre bence seninki geçici bir durum. Sebebine gelirsek, erkek arkadaşından sonra sanırım çok fazla canın yanmış. Ve böyle "kız olup" çok canın yanacağına, sürekli ağlayacağına "erkek olup" sert takılıp, güçlü görünüp gününü gün etmeyi ve böylece de incinmekten korunabileceğini düşünerek böyle bir savunma psikolojisine girmiş olabilirsin. Koç burcunun biraz erkeksi yanının olması da cabası.

Kendin gibi davran, kendini olduğun gibi sevip kabul et ve özgüveninden ödün verme, inşallah her şey daha güzel olur.

hımm bilmem doğrumu yanlışmıda

eşle lanlı lunlu konuşmak garibime gitti

bence eşlerin birbirleriyle bu şekilde konuşması doğru değil!

cnm biz herzaman lanlı lumlu konuşmyoz ki şakalaşıyoruz bence garip birşey yok bunda..

Son düzenleme:
bende koç burcuyum 21 yaşındayım ve inanki bende böyleyim... küçükken hem tip hemde hareketlerim erkek gibiymiş.. şimdi sadece karakterim biraz erkeksi, ama yinede diğer kızlar gibi süslü püslü olamadım tam anlamıyla... ve arkadaşlarımın çoğuda erkek... pes oynamaya falan gidiyoruz beraber o derece

sevgillim hep çok sert bi kız olduğumu söler... bu durum çoğu zaman aramızda sorun yaratsada o beni böyle sevio

belki dış görünüüşün kadınsı olur ama karakterin ve kişiliğin böyle kalır... bende böle oldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…