Çok Sert bir kızım .

yaa bide burçlara inanmazlar aynı durumdayız
hatta bizim sevgilimle aramızda sorunn olur hangimiz erkek anlayamadım der.o bana sürekli hesap verir çünkü sinirlenen taraf bn olurum vs. arkadaşlarımda öyle durumlarda sizin nasıl bi ilişkiniz var böyle derler.. sonrada sorun olur.du.. şimdilerde kendimi dizginliyorum.. alıştık yani:103:

Erkek arkadaşlarıyla pes oynamaya gitmek , acayip geldi
Doğruyu söylemek gerekirse ; bir zamanlar bende bilgisayardan erkeklerle oyun oynuyordum .
Çok eğlenceli oluyor :97:

Yaşımız da burcumuz da bir. Ben de FM oynarım, duyan erkekler afallar.

Benim de böyle sert, erkeksi bir tarafım vardır, bazen ilişkide erkek rolüne bürünmeye yeltenirim ama neyse ki karşımdaki de Koç olduğu için bana pek fırsat bırakmaz bu konuda. Var bu Koç kadınlarında bir erkeksilik.

Haha. Evet .

bende 14 yaşımdan 20 yaşıma kadar topuklu ayakkabı dan nefret ettim artı bayansı kıyafetlerdende erkek gibiydim baya baya ama şu an bambaşka biriyim yaşla alakalı olabilir veya çevreyle

Erkek arkadaşlarıyla pes oynamaya gitmek , acayip geldi
Doğruyu söylemek gerekirse ; bir zamanlar bende bilgisayardan erkeklerle oyun oynuyordum .
Çok eğlenceli oluyor :97:

acayip gelmesin... çoğu arkadaşım erkek, bazen gidip oynuoruz... hatta iyi oynadığım iiçin onlarda şaşırıo.... çoğu zamanda sevgilimle gidiyoruz

hehee aynen canım yaaa... bende artık kendimi dizginlemeye başladım... yoksa ilişki elden gidiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…