Cok aciklayici olmus gercekten
Yeni olsaniz bile korkmayin burada hepimizin kimlikleri gizli .Yenilere de derdini anlatmalari icin izin var yani . Kizildereli kabilesi kurallari yok , kendinizi kanitlamak zorunda degilsiniz
Ayri değilseniz. Ama sadece mesafeler varda sürekli görüntülü konuşun. Telefonda görüşün. Bu bile yeter sevdikten sonra.. hatta uyurken bile kamera açık kalsin
Bu belli bir süreç ise ve seviyorsaniz tabiki sabredeceksiniz. Ama bir ömür böyle sürecek bir şey ise çok çok zor . Her iki taraf için de fazlasıyla yıpratıcı..
Hayır sadece mecburiyet ayırıyor yanı kader belki de ben sadece benim gibi sevdiği ınsana hasret çeken varmı burada duygularımızı paylaşalım istemiştim ama yanlıs anlasıldım
Sabır fazlasıyla var Allahıma şükür ne yapayım diye sormak için burada değilim benim gibi sevdiğine hasret olan varmı belki de ölene kadar sürecek bı hasret onsuz asla uzakta bile olsa son nefesim ı verene kadar Allah'ın izniyle severim ama ben tekmıymısım enterasannnn
Hayır sadece mecburiyet ayırıyor yanı kader belki de ben sadece benim gibi sevdiği ınsana hasret çeken varmı burada duygularımızı paylaşalım istemiştim ama yanlıs anlasıldım
Gönülde olan gözden uzak olsa neyazarkı bence peşin cevap yazıp büyük söz etmeyin sevdiğiniz bu insanı uzaktan sevilmeye mecbur bırak olduğunuzda sevmıcekmısınız yanı bitecek mi bu sevgi hala cevap aynıysa sız sevginın ne olduğunu bilmiyorsunuz derım...
Benim hocaminda kocasi 1 aylik evliyken hapse atildi .. Ne zorluklar cekti herkes bosan dedi .. Ev sahibi kovdu sabretti.. Cikmaz dediler en az 15 16 yil dediler yasida ilerdeysi zaten .. Ama sabir dua gozyasi .. Adam birgun ansizin cikti geldi.. Cok mutlular