çok sevdiğim evime buyurun

yavaş yavaş sindire sindire alırsınız aksesuarları.
ben de böyle bir oturma grubu istiyorum geometrik hatlı, büyük bir şeu
güle güle oturun

Her şey çok güzel , hele aksesuarlarınızı da ekleyince kimbilir nasıl olacak. Sadece biraz halı fazlalığı var gibi hissettim. O minik minik halıların fazlalığı, salondaki halının büyüklüğü biraz gözüme battı ama fotoğraflardandır belki de. Güle güle oturun :)

Teşekkür ederim, salondaki halım 4 metrekare, en küçüğü zaten:) koridor uzun oldugu için tek parça ile çok boş olur diye düşünmştm, tereddütlerim de vardı aslında.havalar soguyunca da halı önemliymiş dedim.

güle güle oturun. yatak odan doğtaşta ki en çok beğendim iki yatak odasından biriydi :) ama ben exculusive olanı tercih ettim.şimdi sende görünce keşke bunu alsaydım dedim ama bunu alsaydımda exculusive alsaydım diye pişman olurdum :)))) çok kararsızımda allah ağız tadı huzur mutluluk verin inşallah.

evin kaç oda kaç salon biraz kırmızı aksesuarlar kullan bence :)

Fuşyaya kesin karar vermediyseniz bir iki öneri sunmak isterim. Bence de kırmızı salonunuzda çok güzel durur. Klasik siyah beyaz kırmızı dekorasyonlardan çok farklı olur, tam kırmızı kullanmalık eşyalar :)

Ya da bordoya ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…