- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
İnsallah geçer
Yapacam insallahUnutmak zor değil insan yeterki istesin. Ben bitirme kararı süresinde cebelleşirdim kendimle bitincede geri dönüşüm olmuyor. Sadece unutmaya çaba ver hatırlamaya değil
Zaten unutursam iyiki diyeceğime Eminim cok hakaret yedim cunkü. Cok fazla zaman gecirmedik o baska bir ilde dört yılda 5 6 defa görüstük en fazla. O buluştuğumuz anları hatırlamak bile acı veriyor banaElbette geçecek ama öncelikle ona ait ya da sana almış olduğu eşyalardan bir kurtul birlikte zaman geçirmiş olduğunuz yerlerden bir süre uzak kalmanda yarar var. Kendine zaman ayır kişisel bakımına biraz daha fazla zaman ayır alışverişe çık sana iyi gelecektir. haa birde en öönemlisi kadın dayanışması kız kardeşlik kazanır her zaman kahve partileri yapın bol bol merak etme sonra iyiki diyeceksin
İste suan icin bu tür seyler yasamak bana zor geliyor. Salak gibi hissediyorum kendimiDüzgün birileriyle tanıştıkca unutursunuz, illa biriyle sevgili olmanız gerekmiyor, flört etseniz , arkadas olsanız bile yeter. Tanışmak isteyenlere kapıyı açık bırakın, denizde balık çok.Hatta arkadaşlarınıza da sorabilirsiniz çevrelerinde ciddi ilişki dusunen bekar kişiler var mı diye. Benim bir çok arkadaşım bu şekilde tanışıp evlendi.
Hayır asla lise mezunu diye ben kücümsemem eger öyle düşünmüş olsaydım zaten 4 yıl devam ettirmezdim ben sadece düzenli bi işi olsun istedim . Ona da yanaşmıyor 2 yıldır bu yıl olacak deyip bekletti. Ailene söyle nişanlanalım sonrası gelir deyip durdu bunu da benim ailem kabul etmez zatenLise mezynu diye kucumsemek hos degil.iki üniversite mezunu tanidigim işsiz ama lise mezunu arkadasim azmiyle altına sıfır toyota çekti.film aç izle iyi geliyor.gidebiliyosan turlara katıl unutuluyor o süre lerde.gerci yanından geçen biri onun parfümünden sıkmış olursa süreç başa sarıyor amasonra eline bir bardak cay al kapının önüne cik biraz gez.sonra ne bileyim arkadaşlarınla aktivite yap.ben birde kurs araştırıyorum bulursam gidicem
İnsallah benim de öyle olur. Evlenmek çoluk çocuğa karışmak istiyorum.En uzun ilişkim 4-5 yıl unutma sürem 5-6 ay ilk birkaç ay zor geçer.sonraki 1-2 ay arada aklına gelir.bir bakmışsın artık onu düşünmüyorsun bile.ayrılık kararı alma süreci unutma sürecinden çok daha zor bence ama senin gibi aldatılma falan olsaydı arkama asla bakmazdım.yeni aşklara yelken aç boşver geçmişe mazi derler.
Zaten küçümseme konusunu sizin icin dememiştim.baska bir üye küçümsemişHayır asla lise mezunu diye ben kücümsemem eger öyle düşünmüş olsaydım zaten 4 yıl devam ettirmezdim ben sadece düzenli bi işi olsun istedim . Ona da yanaşmıyor 2 yıldır bu yıl olacak deyip bekletti. Ailene söyle nişanlanalım sonrası gelir deyip durdu bunu da benim ailem kabul etmez zaten
4 yıllık bir ilişkim vardı. Daha önce de konu açtım. Aldatıldım defalarca. Bırakamadım seviyordum cok bağlıydım. O sözler verdi bir daha olmayacak diye. İnanmak istedim güvenemiyordum ama sürekli diken üstündeydim. Kendim memurum hep evlenmek istedi ama lise mezunu ve daha bi işi olmadığı icin gelip İstemesine izin vermedim. Ki annem öğrendiğinde asla kabul etmem dedi. Telefonda ağlamama şahit olmustu çünkü. Hem issiz hem de seni üzüyor değer vermiyor diye. Annem bunları söyledikten baya bir süre de görüşmeye devam ettim ondan izinsiz geziye gittim diye beni bıraktı sonra geri döndü megerse o konuşmadığmız süre zarfında beni aldattığı kızı aramış mesaj atmış. Bunu o kızdan öğrendim. Savunması da sen baana yanls yaptın ben de ona yazdım oldu. Kız ona cevap vermemiş. Eger cevap vermiş olsaymıs onla çıkarmış. Ayrıldım ve suan boşluktayım. Kendimden nefret ediyorum. Yediremiyorum kendime. Dayanamıyorum çoğu zaman. Uyurken yatarken kAlkarken gülerken bile aklımda. Bu kadar AciZ olmaktan nefret ediyorum. Unutamam gibi geliyor. Herkes normal diyor yeni olduğu icin. Böyle bir durum yaşadınız mı. Cok korkuyorum bana bunları yasatan birini hala unutamamaktan. Siz ne kadar sürede unuttunuz.
İnsallah canım. Suan baska biri düsüncesi bile zor geliyor. Kimseyi istemiyorum sevemem gibi geliyor. Bana cok yanlış yaptı ama hala onu düşünmek beni mahvediyorCnaım BENCE her Şey Başka biri ile görüşmeye başlayınca bitiyor. Bir de yeni tanışıp görüştüğün kişi çok iyi biriyse geçmişte yaşadıkların saçma geliyor. Ben de öldüm bittim süründüm rezil oldum.. Sonra karşıma kocam çıktı oh be dünya varmış dedim. Sevilmeyi gördüm öğrendim. Geçmiş çok saçma ve sadistçe geldi.
4 yıllık bir ilişkim vardı. Daha önce de konu açtım. Aldatıldım defalarca. Bırakamadım seviyordum cok bağlıydım. O sözler verdi bir daha olmayacak diye. İnanmak istedim güvenemiyordum ama sürekli diken üstündeydim. Kendim memurum hep evlenmek istedi ama lise mezunu ve daha bi işi olmadığı icin gelip İstemesine izin vermedim. Ki annem öğrendiğinde asla kabul etmem dedi. Telefonda ağlamama şahit olmustu çünkü. Hem issiz hem de seni üzüyor değer vermiyor diye. Annem bunları söyledikten baya bir süre de görüşmeye devam ettim ondan izinsiz geziye gittim diye beni bıraktı sonra geri döndü megerse o konuşmadığmız süre zarfında beni aldattığı kızı aramış mesaj atmış. Bunu o kızdan öğrendim. Savunması da sen baana yanls yaptın ben de ona yazdım oldu. Kız ona cevap vermemiş. Eger cevap vermiş olsaymıs onla çıkarmış. Ayrıldım ve suan boşluktayım. Kendimden nefret ediyorum. Yediremiyorum kendime. Dayanamıyorum çoğu zaman. Uyurken yatarken kAlkarken gülerken bile aklımda. Bu kadar AciZ olmaktan nefret ediyorum. Unutamam gibi geliyor. Herkes normal diyor yeni olduğu icin. Böyle bir durum yaşadınız mı. Cok korkuyorum bana bunları yasatan birini hala unutamamaktan. Siz ne kadar sürede unuttunuz.
Zaman zaman zaman...Sadece zamana ihtiyacın var sanki hiç unutmayacakmış gibi hissedersin en başlarda ama bir zaman sonra aklına bile gelmez hatta nasıl katlanmışım diye kendine bile şaşırcaksın emin ol4 yıllık bir ilişkim vardı. Daha önce de konu açtım. Aldatıldım defalarca. Bırakamadım seviyordum cok bağlıydım. O sözler verdi bir daha olmayacak diye. İnanmak istedim güvenemiyordum ama sürekli diken üstündeydim. Kendim memurum hep evlenmek istedi ama lise mezunu ve daha bi işi olmadığı icin gelip İstemesine izin vermedim. Ki annem öğrendiğinde asla kabul etmem dedi. Telefonda ağlamama şahit olmustu çünkü. Hem issiz hem de seni üzüyor değer vermiyor diye. Annem bunları söyledikten baya bir süre de görüşmeye devam ettim ondan izinsiz geziye gittim diye beni bıraktı sonra geri döndü megerse o konuşmadığmız süre zarfında beni aldattığı kızı aramış mesaj atmış. Bunu o kızdan öğrendim. Savunması da sen baana yanls yaptın ben de ona yazdım oldu. Kız ona cevap vermemiş. Eger cevap vermiş olsaymıs onla çıkarmış. Ayrıldım ve suan boşluktayım. Kendimden nefret ediyorum. Yediremiyorum kendime. Dayanamıyorum çoğu zaman. Uyurken yatarken kAlkarken gülerken bile aklımda. Bu kadar AciZ olmaktan nefret ediyorum. Unutamam gibi geliyor. Herkes normal diyor yeni olduğu icin. Böyle bir durum yaşadınız mı. Cok korkuyorum bana bunları yasatan birini hala unutamamaktan. Siz ne kadar sürede unuttunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?