Ya öyle demeyin. Benimki aldattı defalarca sonu da yok zatenüzgünüm ama okumadım konunun tamamını. "Siz ne kadar sürede unuttunuz" sorusuna net cevap verebilirim ama... =))
unutamadım ki. 5 yıl oldu, unutamadım... unutamayan da çok gördüm... belki de hiç unutamıcaz, bununla yaşamayı da öğreniyor insan... =))
Galiba... zaten onu da yapacağını söylediAdam serseri issiz gucsuz
Aldatiyor
Su adamdan igrenmen icin daha ne yapmasi gerek acaba? Soyle 2 tokat vursun belki o zaman sogursun??
Ya ilk başlarda dindar temiz geldi bana. İyi özelliği aklıma gelmiyor. Merhametli gibi geliyordu. Ama onu Da bana karsı hic göstermediBiz hep kötü özelliklerini biliyoruz, onu seçmeninin nedenleri neydi? Ne özelliklerini unutamayacağınızı dusunuyorsunuz?
Evlendiğiniz halde mi unutamadınızunutamadık evlendik.
-evlendiğinizdede her kavganızda o kıza bu kıza msj atıp sana ınat yaptım derse şaşma.neyın boşluğu hayatını yaşa.
İnsallah düşününce soğuyorum zatenNefret etmen lazım bu adamdan
Kendini şartlama unutamıyorum diye
Aklına geldiğinde bu beynimin bir oyunu, ben böyle arabesk bir tip değilim diye kendine hatırlat
Bu arada kendine sürekli aldatıldığını da hatırlat nefret etmene yardımcı olur
Ben de öyle düşünüyorum. Uzak dursa ve durabilsem unuturum insallahSizinki sevgi değil takıntı bence
Zaman herşeyin ilacı
Evlendiğiniz halde mi unutamadınız[/QU
eşimle 7 yıldır sevgılıydık .ayrıl barış kavga kıyamet bıttı dedik bır sene hiç konuşmadık.yapamadık barıştık tekrar.unutamadığımız içinde evlendik =)hiç anlaşamazdık kıskançlık çoktu yanı bızı bılenler sadece kavgamızı bılır ıyı gunumuz yoktu, şimdi Allaha şukur..kişiden kişiye değişir tabi bı durum belkı kımı mutlu olmaz ama sevgılı gıbıyken değiliz asla şimdi.aldatmaya tahammulum yoktur oyle bişey olsa hiç düşünmezdım ama.
Kendinize değer veriyorsanız uzatmazsınızBen de öyle düşünüyorum. Uzak dursa ve durabilsem unuturum insallah
sŞu an üzülmenin en büyük sebebi çok emek vermene rağmen başarısız olma hissi.yani şöyle normalde ne statüsü,ne sosyal pozisyonu sana uygun olmamasına rağmen bunları yaşatması senin egonu yıpratmış ve bunu kazanılması gereken bir yarış haline çevirmişsin.Şimdi bunu nerden çıkardın dersen; yazdıklarını oku,sanki bir arkadaşın yazmış gibi düşünmeye çalış. o zman sende diyeceksin bu adamın nesini seviyorsun diye.Profilinde yazdığın yaşın doğruysa sana abla tavsiyesi bu adam düzelmez emin ol ve zararın neresinden dönersen kardır,hayatına devam et ve düzgün birini hayatına kat.emin ol bir süre sonra yalnız olup kafanı dağıttığında ben bunu kendime neden yapmışım diyeceksin ve iyiki ayrılmışım diyeceksin.Tüm bunları benzer bir ilişki yaşamış,çok sevdiğini zannedip her ayrılıkta barışmış ve sonunda giden gençliğine ve yılllarına üzülen bir ablan olarak yazıyorum. Asla değişmez hatta dahada kötü olur sakın barışma unutacaksın emin ol
tam olarak da bu gercekten. Ne güzel acıklamıssınız durumu. Evet bana bunu nasıl yapabilir. Başkasını nasıl tercih edebilir diye kendime yediremiyorum aslında. Oluru var mı deyince asla Yok. Huyu kötü uzakken. Yanındayken tabi iyi davranıyor bana ama sadece iki gün üst üste görmüşlüğüm var onu . Uzun süre görmedim. Bu uzun süre zarfında bana neler yaşatır hic bilemiyorum. Çünkü geziye izinsiz gitttiğmde sinirden kafasını kapıya vurup morartmıstı. Evlenince daha beterini yapar. Keske daha güzel olsaydı sevdiğime değseydi evlilik olabilseydi diye üzülüyorum en cok. Sevgime yanıyorumŞu an üzülmenin en büyük sebebi çok emek vermene rağmen başarısız olma hissi.yani şöyle normalde ne statüsü,ne sosyal pozisyonu sana uygun olmamasına rağmen bunları yaşatması senin egonu yıpratmış ve bunu kazanılması gereken bir yarış haline çevirmişsin.Şimdi bunu nerden çıkardın dersen; yazdıklarını oku,sanki bir arkadaşın yazmış gibi düşünmeye çalış. o zman sende diyeceksin bu adamın nesini seviyorsun diye.Profilinde yazdığın yaşın doğruysa sana abla tavsiyesi bu adam düzelmez emin ol ve zararın neresinden dönersen kardır,hayatına devam et ve düzgün birini hayatına kat.emin ol bir süre sonra yalnız olup kafanı dağıttığında ben bunu kendime neden yapmışım diyeceksin ve iyiki ayrılmışım diyeceksin.Tüm bunları benzer bir ilişki yaşamış,çok sevdiğini zannedip her ayrılıkta barışmış ve sonunda giden gençliğine ve yılllarına üzülen bir ablan olarak yazıyorum. Asla değişmez hatta dahada kötü olur sakın barışma unutacaksın emin ol
ne kadar sürede unuttunuz sizŞu an üzülmenin en büyük sebebi çok emek vermene rağmen başarısız olma hissi.yani şöyle normalde ne statüsü,ne sosyal pozisyonu sana uygun olmamasına rağmen bunları yaşatması senin egonu yıpratmış ve bunu kazanılması gereken bir yarış haline çevirmişsin.Şimdi bunu nerden çıkardın dersen; yazdıklarını oku,sanki bir arkadaşın yazmış gibi düşünmeye çalış. o zman sende diyeceksin bu adamın nesini seviyorsun diye.Profilinde yazdığın yaşın doğruysa sana abla tavsiyesi bu adam düzelmez emin ol ve zararın neresinden dönersen kardır,hayatına devam et ve düzgün birini hayatına kat.emin ol bir süre sonra yalnız olup kafanı dağıttığında ben bunu kendime neden yapmışım diyeceksin ve iyiki ayrılmışım diyeceksin.Tüm bunları benzer bir ilişki yaşamış,çok sevdiğini zannedip her ayrılıkta barışmış ve sonunda giden gençliğine ve yılllarına üzülen bir ablan olarak yazıyorum. Asla değişmez hatta dahada kötü olur sakın barışma unutacaksın emin ol
ilk ilişkinmi bu kişi?biz kadınlar ilk sevgililerimize fazla anlam yüklüyoruz bide,sanki başka türlüsü olmaz gibi düşünüyoruz.Benim yaşadığım ilişki seninki gibi şiddet yada aldatma içermiyordu,ama çalışmaması,ilişki için çaba sarfetmemesi ve çok büyük emekler vermiş olmam,seninle benzer durumlar.Yanındayken bikaç saat çok iyi hissederdim sonra sürekli düşünürdüm,sürekli kavga ve tutulmayan sözler.ilk sevgilim olması karşımdaki kişiye gereksiz bir değer yüklemem,emek vermem ama neden olmuyor demem sebep oluyordu.Sonra bir gün bir tartışma esnasınsa bana bir cümle kullandı, küfür değil ama sanki ilşkide ondan çok şey istemişim gibi bir şey,ondan sonra sildim attım ve o anda tüm duygum değişti.İnanın 30 sn filan içinde oldu.sonra kendime dedimki,neden bu adamı çekiyorsun?o andan sonrada attığı hiçbir mesaja cevap vermedim aramalarınada.Beni ne kadar çok sevdiğini ,bensiz yapamadığını söylediği mesajlara bile.Çünkü kota dolmuştu.Bu tartışmadan öncede görüşmemiştik birkaç gün o sırada iyice düşünmüştüm tabi ama o ana kadar nasıl unutcam diyordum.O an öyle koptuki herşey bitti.Sende şunu düşün ne yaparsan yap karşındaki değişmeyecek emin ol.onsuzda yaparsın hatta daha bile güzel yaşarsınne kadar sürede unuttunuz siz
İlk sevgilim değil ama en sevdiğim en bağlandığımdı. Onsuz yapamam dediğimdi. Cok sey yaşattı küfür de aldatma da her sey. Her hatayı bende görmeye kadar her sey vardı. Unutmayı cok istiyorum. Başkasına gidecek olması da Canımı ayrı yakıyor.ilk ilişkinmi bu kişi?biz kadınlar ilk sevgililerimize fazla anlam yüklüyoruz bide,sanki başka türlüsü olmaz gibi düşünüyoruz.Benim yaşadığım ilişki seninki gibi şiddet yada aldatma içermiyordu,ama çalışmaması,ilişki için çaba sarfetmemesi ve çok büyük emekler vermiş olmam,seninle benzer durumlar.Yanındayken bikaç saat çok iyi hissederdim sonra sürekli düşünürdüm,sürekli kavga ve tutulmayan sözler.ilk sevgilim olması karşımdaki kişiye gereksiz bir değer yüklemem,emek vermem ama neden olmuyor demem sebep oluyordu.Sonra bir gün bir tartışma esnasınsa bana bir cümle kullandı, küfür değil ama sanki ilşkide ondan çok şey istemişim gibi bir şey,ondan sonra sildim attım ve o anda tüm duygum değişti.İnanın 30 sn filan içinde oldu.sonra kendime dedimki,neden bu adamı çekiyorsun?o andan sonrada attığı hiçbir mesaja cevap vermedim aramalarınada.Beni ne kadar çok sevdiğini ,bensiz yapamadığını söylediği mesajlara bile.Çünkü kota dolmuştu.Bu tartışmadan öncede görüşmemiştik birkaç gün o sırada iyice düşünmüştüm tabi ama o ana kadar nasıl unutcam diyordum.O an öyle koptuki herşey bitti.Sende şunu düşün ne yaparsan yap karşındaki değişmeyecek emin ol.onsuzda yaparsın hatta daha bile güzel yaşarsın
İnsallah öyle yapacam. Allah büyük kimseye kaldıramıcağı yük yüklemezmisLutfen hic uzulmeyin evet dediklerimiz cok siradan gelecek ama gercek şu ki gercekten unutuluyor hatta sonra akliniza geldikce iyi ki iyi ki ayrilmisim diyeceksiniz.!! Sakin donmeyin boyle bir erkekten kosarak uzaklasilmali bence. Surekli ev is aradinda olmayin gezin tozun hava alin baska kisilerle.tanisin farkli aktiviteler yapin
Ailem de bunu söylüyorHayata bir kere geliyoruz, dışarıda sizi çok sevecek, üzerinize titreycek, en iyi arkadaşınız olacak , çocuğunuz olunca onları çok sevecek insanlar var. Mesleginiz var, gencsiniz, onunuzde uzun bir omur var. Ama olmayacak kişilerle hem zaman kaybediyorsunuz, hem de diğer kişilerle tanışma imkânınızı ortadan kaldiriyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?