Çok sevip ayrıldıktan sonra ne kadar sürede unuttunuz ?

Şu an kendine yediremiyosun olayları o yüzden çok acı çekiyosun . Boşluktasın felan.
Ama seninki normal bi ayrılık olmadığı için unutma sürecin de uzun olmaz merak etme şurda bi iki ay sabret olayı sindir sonra unutmuş olacaksın gururun hatırlamana izin vermiycek.

İnsallah bu sefer dönüşü Yok kendimi tutacam

Bizim öyle bisey mümkün değil. Siz aldatılmadınız herhalde . Sevindim sizin adınıza
Konunun içeriğinin böyle olduğunu bilmiyordum..
İlk açıklamada sanırım okumadım..
Şükür ki öyle bişi olmadı evet..
Kimse aşkından ölmemiş..
İlla ki geçecek daha az hatırlanacak..
Neresinden dönsen kar o zaman..

İki defa aldatıldım bu benim bildiğim. Küfür hakaret her sey vardı. İs sahibi olsa her seye kabulüm vardı düsünün ama yok..

1 saat düşün bana ne yaptı diye? Sonra boşver ki annenin dediği gibi sana değer vermeyene üzülmeyi geç yaşanmamış say .

İnsallah öyle yapacam. Allah büyük kimseye kaldıramıcağı yük yüklemezmis
Ben ayrildigimda.annem ablam unutcaksin gececk diyorlardi cok bos geliyordu sanki hic unutmayacgm gibi surekli aklimdaydi sabahlari uykudan uyanir uyanmaz sanki dunya basima.yikilmis gibi hissediyrdim nefesim daraliridi uyuyunca uyanmak istemezdim.simdi dusunuyorum da neyine okdr üzulmus göz yasi dökmüsümzerre birsey aklima gelmiyor okdr unutuyorsunyalniz kendini kapatma yeni insanlar tanii hemen ama dikkat et yeni bir iliskiye basla demiyorumm sakin haaa acele etme ama yeni insanlar tani gez toz keyfine bak.

Barış bence. Sonuçta herkes üçmilyaryediyüzellimilyonuncu şansı hak eder!
Kaldıki seni evire çevire aldatan adamda sorun olarak onun lise mezunu olmasını ve işini görüyorsan sana müstahak.
Adam karaktersizlikten dört dönüyor abazanlıktan yanıyor ama bizim kızın derdi adamın statüsü ve parası!
Allah akıl fikir versin!

Bende de aynısı, asıl sancılı dönem ayrılığa karar verene kadar oluyor, sonrasında hiç uzun uzun aşk acısı çekmedim şimdiye kadar

Hayır onun işini statüsünü sorun etmedim. Yadırgamadım. İçim yandı evet aldatınca unutamamaktan korktum o yüzden hep kaldım. Zor geliyor hayal kurdum cünkü . Onların birden silinmesi Yok olması acı geliyor. Haklısınız bir yerde ben hak ettim

Ne kadar sürede unuttunuz. Kız kardeşlerim sürekli basımda bırak gitsin sunu diyorlar . Unutamamak Yok sana öyle gelir diyorlar. Cunku cok hata yaptı cok güzel seyler yaşatmadı. Sadece bir kac anım var onla.

Ne kadar sürede unuttunuz. Kız kardeşlerim sürekli basımda bırak gitsin sunu diyorlar . Unutamamak Yok sana öyle gelir diyorlar. Cunku cok hata yaptı cok güzel seyler yaşatmadı. Sadece bir kac anım var onla.
Bir iki ay sonra daha iyi hissetmistim kendimi sonrasinda hoc aklima bile gelmemesti. Kisiden kiseye degisir kimi hemen unutur kimi aylarca surer o birazda sizin elinizde

Bir iki ay sonra daha iyi hissetmistim kendimi sonrasinda hoc aklima bile gelmemesti. Kisiden kiseye degisir kimi hemen unutur kimi aylarca surer o birazda sizin elinizde
Bakalım hic denemedim unutmayı unutmak istemedim. Hep acı çekmekten unutamamaktan korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…