Kesin aldattığı kisi bana bütün konusmalarını attı. Sanalda aldatmıştı beni. 8 ay boyunca.Aldattigi kesin ise kokay ubutuluyor ama kisiye gore degisiyor
Bizim öyle bisey mümkün değil. Siz aldatılmadınız herhalde . Sevindim sizin adınızaÇok sevdim ama ayrılamadım..
12 senedir tanıyorum, 5 yıldır eşim :)
İnsallah bu sefer dönüşü Yok kendimi tutacamŞu an kendine yediremiyosun olayları o yüzden çok acı çekiyosun . Boşluktasın felan.
Ama seninki normal bi ayrılık olmadığı için unutma sürecin de uzun olmaz merak etme şurda bi iki ay sabret olayı sindir sonra unutmuş olacaksın gururun hatırlamana izin vermiycek.
Konunun içeriğinin böyle olduğunu bilmiyordum..Bizim öyle bisey mümkün değil. Siz aldatılmadınız herhalde . Sevindim sizin adınıza
4 yıllık bir ilişkim vardı. Daha önce de konu açtım. Aldatıldım defalarca. Bırakamadım seviyordum cok bağlıydım. O sözler verdi bir daha olmayacak diye. İnanmak istedim güvenemiyordum ama sürekli diken üstündeydim. Kendim memurum hep evlenmek istedi ama lise mezunu ve daha bi işi olmadığı icin gelip İstemesine izin vermedim. Ki annem öğrendiğinde asla kabul etmem dedi. Telefonda ağlamama şahit olmustu çünkü. Hem issiz hem de seni üzüyor değer vermiyor diye. Annem bunları söyledikten baya bir süre de görüşmeye devam ettim ondan izinsiz geziye gittim diye beni bıraktı sonra geri döndü megerse o konuşmadığmız süre zarfında beni aldattığı kızı aramış mesaj atmış. Bunu o kızdan öğrendim. Savunması da sen baana yanls yaptın ben de ona yazdım oldu. Kız ona cevap vermemiş. Eger cevap vermiş olsaymıs onla çıkarmış. Ayrıldım ve suan boşluktayım. Kendimden nefret ediyorum. Yediremiyorum kendime. Dayanamıyorum çoğu zaman. Uyurken yatarken kAlkarken gülerken bile aklımda. Bu kadar AciZ olmaktan nefret ediyorum. Unutamam gibi geliyor. Herkes normal diyor yeni olduğu icin. Böyle bir durum yaşadınız mı. Cok korkuyorum bana bunları yasatan birini hala unutamamaktan. Siz ne kadar sürede unuttunuz.
İnsallah öyle olacak1 saat düşün bana ne yaptı diye? Sonra boşver ki annenin dediği gibi sana değer vermeyene üzülmeyi geç yaşanmamış say .
Eee boyle adamin neyini unutamiyorsunKesin aldattığı kisi bana bütün konusmalarını attı. Sanalda aldatmıştı beni. 8 ay boyunca.
Ben ayrildigimda.annem ablam unutcaksin gececk diyorlardi cok bos geliyordu sanki hic unutmayacgm gibi surekli aklimdaydi sabahlari uykudan uyanir uyanmaz sanki dunya basima.yikilmis gibi hissediyrdim nefesim daraliridi uyuyunca uyanmak istemezdim.simdi dusunuyorum da neyine okdr üzulmus göz yasi dökmüsümİnsallah öyle yapacam. Allah büyük kimseye kaldıramıcağı yük yüklemezmis
Bende de aynısı, asıl sancılı dönem ayrılığa karar verene kadar oluyor, sonrasında hiç uzun uzun aşk acısı çekmedim şimdiye kadarbir kere 6 senelik sevgilimden nişan attım
bir kere de 4 senelik kocamdan ayrıldım
ben ilişki sürdüğü anda acı çekiyorum ayrılık kararı verene kadar
o kararı verince de ayrılıyorum umurumda da olmuyor
Hayır onun işini statüsünü sorun etmedim. Yadırgamadım. İçim yandı evet aldatınca unutamamaktan korktum o yüzden hep kaldım. Zor geliyor hayal kurdum cünkü . Onların birden silinmesi Yok olması acı geliyor. Haklısınız bir yerde ben hak ettimBarış bence. Sonuçta herkes üçmilyaryediyüzellimilyonuncu şansı hak eder!
Kaldıki seni evire çevire aldatan adamda sorun olarak onun lise mezunu olmasını ve işini görüyorsan sana müstahak.
Adam karaktersizlikten dört dönüyor abazanlıktan yanıyor ama bizim kızın derdi adamın statüsü ve parası!
Allah akıl fikir versin!
Ne kadar sürede unuttunuz. Kız kardeşlerim sürekli basımda bırak gitsin sunu diyorlar . Unutamamak Yok sana öyle gelir diyorlar. Cunku cok hata yaptı cok güzel seyler yaşatmadı. Sadece bir kac anım var onla.Ben ayrildigimda.annem ablam unutcaksin gececk diyorlardi cok bos geliyordu sanki hic unutmayacgm gibi surekli aklimdaydi sabahlari uykudan uyanir uyanmaz sanki dunya basima.yikilmis gibi hissediyrdim nefesim daraliridi uyuyunca uyanmak istemezdim.simdi dusunuyorum da neyine okdr üzulmus göz yasi dökmüsümzerre birsey aklima gelmiyor okdr unutuyorsun yalniz kendini kapatma yeni insanlar tanii hemen ama dikkat et yeni bir iliskiye basla demiyorumm sakin haaa acele etme ama yeni insanlar tani gez toz keyfine bak.
Bir iki ay sonra daha iyi hissetmistim kendimi sonrasinda hoc aklima bile gelmemesti. Kisiden kiseye degisir kimi hemen unutur kimi aylarca surer o birazda sizin elinizdeNe kadar sürede unuttunuz. Kız kardeşlerim sürekli basımda bırak gitsin sunu diyorlar . Unutamamak Yok sana öyle gelir diyorlar. Cunku cok hata yaptı cok güzel seyler yaşatmadı. Sadece bir kac anım var onla.
Bakalım hic denemedim unutmayı unutmak istemedim. Hep acı çekmekten unutamamaktan korktumBir iki ay sonra daha iyi hissetmistim kendimi sonrasinda hoc aklima bile gelmemesti. Kisiden kiseye degisir kimi hemen unutur kimi aylarca surer o birazda sizin elinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?