Unutamama durumu genellikle daha iyisini, daha cok sevenini bulamamaktan ileri gelir. Siz daha iyisini kesin bulursunuz, o yuzden korkmayin. Ilk bir kac ay uzulursunuz, sonra ozlemeye baslarsiniz ama aci cekmeniz biter. O ozleme doneminde karsi taraftan bir adim gelirse geri baslayabilirsiniz. Sakin yapmayin. Hatta mumkunse baska birileriyle gorusmeye baslayin o tehlikeli donem gelmeden. Cevrenize alici gozle bakmanizi oneririm.
Ben bir daha dönmek istemiyorum. Ben geziye gittim diye kafasını kapılara vurup morartan biri o. Ailem bilmiyor bu kadarını bilse üüzlmeme bile cok kızacaklardır
Aynen öyle biri . Allah hep korudu beni ama ben akıllanmadım iste
Bu adam manyak, hasta farkinda misin?
Aaa ama artık akıllan kuzucum sevgi falan değil senin bu hissettiğin kaç yaşındasın bilmiyorum ama şu an hissettiklerini çok da dikkate alma geçer gider en fazla birkaç haftaya. Psikoptın teki bu herif canını sokakta mı buldun senAynen öyle biri . Allah hep korudu beni ama ben akıllanmadım iste
Çok da küçük değilim aslında 26 yaşındayım :) bitti şimdiden sonra önüme bakacam insallahAaa ama artık akıllan kuzucum sevgi falan değil senin bu hissettiğin kaç yaşındasın bilmiyorum ama şu an hissettiklerini çok da dikkate alma geçer gider en fazla birkaç haftaya. Psikoptın teki bu herif canını sokakta mı buldun sen
Bitiricem kesinlikle. Aramış beni akşam üstü. Cevap vermedim geri dönmedim. Böyle devam edicem insallahÜzüntünü normal karşıla üzülmek de en az sevinmek mutlu olmak kadar normal bir duygu. Ama kesinlikle bitmeli bu ilişki
Ben de unutmayı istiyorum. İnsan yediremiyor. Kabullenemiyor zaten baska bisey degilBenim unutmam aylarımi aldı. Çok özluyordum. Dünyada sanki bir tek o beni anlıyor onunla mutluyum gibi geliyordu. Bana olan davranışları konuşmaları haksızlık gibi geliyordu.
Sonra kabullenişe geçtim. Çünkü o beni sevseydi bu kadar hoyratça davranmazdı. Kendimin de ne kadar önemli olduğunu yakınlarımın beni çok umursadığını farkettim. Bir kişi beni sevmiyor istemiyor diye karalar bağlamaktan vazgeçtim. Uzun oldu kusura bakma ama durumum bu şekilde oldu
valla canım ben 1 kez yaşadım o durumu sebebsiz yere ayrılmıştı benden dış dünyayla bağlantımı kesmiştim tek düşüncem oydu o kadar üzülüyodum ve ağlıyodumki 2 haftada 5 kilo vermiştim4 yıllık bir ilişkim vardı. Daha önce de konu açtım. Aldatıldım defalarca. Bırakamadım seviyordum cok bağlıydım. O sözler verdi bir daha olmayacak diye. İnanmak istedim güvenemiyordum ama sürekli diken üstündeydim. Kendim memurum hep evlenmek istedi ama lise mezunu ve daha bi işi olmadığı icin gelip İstemesine izin vermedim. Ki annem öğrendiğinde asla kabul etmem dedi. Telefonda ağlamama şahit olmustu çünkü. Hem issiz hem de seni üzüyor değer vermiyor diye. Annem bunları söyledikten baya bir süre de görüşmeye devam ettim ondan izinsiz geziye gittim diye beni bıraktı sonra geri döndü megerse o konuşmadığmız süre zarfında beni aldattığı kızı aramış mesaj atmış. Bunu o kızdan öğrendim. Savunması da sen baana yanls yaptın ben de ona yazdım oldu. Kız ona cevap vermemiş. Eger cevap vermiş olsaymıs onla çıkarmış. Ayrıldım ve suan boşluktayım. Kendimden nefret ediyorum. Yediremiyorum kendime. Dayanamıyorum çoğu zaman. Uyurken yatarken kAlkarken gülerken bile aklımda. Bu kadar AciZ olmaktan nefret ediyorum. Unutamam gibi geliyor. Herkes normal diyor yeni olduğu icin. Böyle bir durum yaşadınız mı. Cok korkuyorum bana bunları yasatan birini hala unutamamaktan. Siz ne kadar sürede unuttunuz.
İki defa aldatıldım bu benim bildiğim. Küfür hakaret her sey vardı. İs sahibi olsa her seye kabulüm vardı düsünün ama yok..
Sevdim yani o kadarSiz delirdiniz mi???? "İs sahibi olsa herşeye kabulum vardı" ne demek ya??? Bu cümleyi kuran birine birşey yazma geregi duymuyorum. İsterse holding sahibi olsun sizi aldatan insan, sizin karakterinizi, onurunuzu ayaklar altına alıyor, kendi kisiliğini de öyle. Yuhh yaa tebrikler size
Allah korusun. Ama gitmeyi düşünüyorumBence tam da şu an bir terapiste gidin. Sizin özgüven eksikliği sorununuz var gibi görünüyor. Bu nedenle sizi aldatmış ve hiç de uygun olmayan, sizden aşağı birini sevdiğinizi sanıyorsunuz. İnanın bir seans bile sizi kendinize getirecektir. Lütfen yapın bunu. Yoksa bu insanı unutsanız bile bir sonraki ilişkinizde de aynı şeyleri yaşarsınız.
İnsallah ben de yeniden sevebilirimÇok sevip ayrıldıktan iki sene sonra yeni birine (eşime) aşık oldum.
Ama sizin gibi defalarca aldatılsam 1 günde unuturdum eminim.
Öyle bir nefret öyle bir soğuma gelirdi ki...
Defalarcasına da gerek yok,bir kere olması kafi.
Sevgiliniz bu kocanız olsa daha ağır travmalar yaşardınız hak verirdim.
Ama bu kadarı fazla.
Kendinizi önemseyin,unutun gitsin.
Değer mi...
Hakaret küfür de varmış.
Ne denir ki..
Bazı insan seviyor kendine eziyeti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?