Çok sevip ayrıldıktan sonra ne kadar sürede unuttunuz ?

Unutamama durumu genellikle daha iyisini, daha cok sevenini bulamamaktan ileri gelir. Siz daha iyisini kesin bulursunuz, o yuzden korkmayin. Ilk bir kac ay uzulursunuz, sonra ozlemeye baslarsiniz ama aci cekmeniz biter. O ozleme doneminde karsi taraftan bir adim gelirse geri baslayabilirsiniz. Sakin yapmayin. Hatta mumkunse baska birileriyle gorusmeye baslayin o tehlikeli donem gelmeden. Cevrenize alici gozle bakmanizi oneririm.

Ben bir daha dönmek istemiyorum. Ben geziye gittim diye kafasını kapılara vurup morartan biri o. Ailem bilmiyor bu kadarını bilse üüzlmeme bile cok kızacaklardır

Katiliyorum bundan kotusu artik nasil olur kadin cinayeti isleyen tipler herhalde

Aynen öyle biri . Allah hep korudu beni ama ben akıllanmadım iste
Aaa ama artık akıllan kuzucum sevgi falan değil senin bu hissettiğin kaç yaşındasın bilmiyorum ama şu an hissettiklerini çok da dikkate alma geçer gider en fazla birkaç haftaya. Psikoptın teki bu herif canını sokakta mı buldun sen

Çok da küçük değilim aslında 26 yaşındayım :) bitti şimdiden sonra önüme bakacam insallah

Üzüntünü normal karşıla üzülmek de en az sevinmek mutlu olmak kadar normal bir duygu. Ama kesinlikle bitmeli bu ilişki

Üzüntünü normal karşıla üzülmek de en az sevinmek mutlu olmak kadar normal bir duygu. Ama kesinlikle bitmeli bu ilişki
Bitiricem kesinlikle. Aramış beni akşam üstü. Cevap vermedim geri dönmedim. Böyle devam edicem insallah

Benim unutmam aylarımi aldı. Çok özluyordum. Dünyada sanki bir tek o beni anlıyor onunla mutluyum gibi geliyordu. Bana olan davranışları konuşmaları haksızlık gibi geliyordu.
Sonra kabullenişe geçtim. Çünkü o beni sevseydi bu kadar hoyratça davranmazdı. Kendimin de ne kadar önemli olduğunu yakınlarımın beni çok umursadığını farkettim. Bir kişi beni sevmiyor istemiyor diye karalar bağlamaktan vazgeçtim. Uzun oldu kusura bakma ama durumum bu şekilde oldu

Ben de unutmayı istiyorum. İnsan yediremiyor. Kabullenemiyor zaten baska bisey degil

valla canım ben 1 kez yaşadım o durumu sebebsiz yere ayrılmıştı benden dış dünyayla bağlantımı kesmiştim tek düşüncem oydu o kadar üzülüyodum ve ağlıyodumki 2 haftada 5 kilo vermiştim baktım ondan bir çaba yok ben ne diye kendimi üzüyorum canımdan kıymetlimi dedim ve o an üzülmeyi kestim hatta unuttum günden güne ama sonra noldu beyfendi tekrar döndü tabiki taviz yok havasını aldı :) şuan evliyim ve çoook mutluyum o günler aklıma geldikçe gülüp geçiyorum umuraım sende çabuk atlatırsın unutma kimse senden değerli değil

İki defa aldatıldım bu benim bildiğim. Küfür hakaret her sey vardı. İs sahibi olsa her seye kabulüm vardı düsünün ama yok..

Siz delirdiniz mi???? "İs sahibi olsa herşeye kabulum vardı" ne demek ya??? Bu cümleyi kuran birine birşey yazma geregi duymuyorum. İsterse holding sahibi olsun sizi aldatan insan, sizin karakterinizi, onurunuzu ayaklar altına alıyor, kendi kisiliğini de öyle. Yuhh yaa tebrikler size

Çok sevip ayrıldıktan iki sene sonra yeni birine (eşime) aşık oldum.

Ama sizin gibi defalarca aldatılsam 1 günde unuturdum eminim.
Öyle bir nefret öyle bir soğuma gelirdi ki...
Defalarcasına da gerek yok,bir kere olması kafi.
Sevgiliniz bu kocanız olsa daha ağır travmalar yaşardınız hak verirdim.
Ama bu kadarı fazla.
Kendinizi önemseyin,unutun gitsin.
Değer mi...

Hakaret küfür de varmış.
Ne denir ki..
Bazı insan seviyor kendine eziyeti...

Ne demiş Neşet Ertaş; 'Unutmak kolay mı deme, unutursun mihribanım'
Sıkıntı yok hiç bir acı baki kalmıyor.

Bence tam da şu an bir terapiste gidin. Sizin özgüven eksikliği sorununuz var gibi görünüyor. Bu nedenle sizi aldatmış ve hiç de uygun olmayan, sizden aşağı birini sevdiğinizi sanıyorsunuz. İnanın bir seans bile sizi kendinize getirecektir. Lütfen yapın bunu. Yoksa bu insanı unutsanız bile bir sonraki ilişkinizde de aynı şeyleri yaşarsınız.

Sevdim yani o kadar

Allah korusun. Ama gitmeyi düşünüyorum

İnsallah ben de yeniden sevebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…