Çok sevip ayrıldıktan sonra ne kadar sürede unuttunuz ?

Daha iyisini bulunca anında unutursunuz. Gerçi daha kötüsünü bulma ihtimaliniz yok gibi.

Kafanda bitir arkanı dönme uzaklaş...... kendi pisliğinde boğulsun rezil herif dünyada baska insan mı yok allah aşkına adam bile olamamış

Kafanda bitir arkanı dönme uzaklaş...... kendi pisliğinde boğulsun rezil herif dünyada baska insan mı yok allah aşkına adam bile olamamış
Cok rezil cok hem de cok. Aklım fikrim almıyor. O kıza yazıp aramış konuşmuş bana yazmadım o cevap verince dedi. Aramış kızı kac defa. Engelledim dedi engellememiş. Bitti artık noktayı koydum önüme bakacam

Bittiği anda aklından çıkarmalısın. Çivi çiviyide sökmüyor olumsuz kısmına odaklanırım bittiysede bir nedeni vardır nedeni üzerinde geniş ve kapsamlı düşünür derin bir nefes alırım. sonrasındada oh be ne iyi oldu diyeceksinizdir muhtemelen.

İnanır mısınız. Dünden beri nefes alamıyorum. Cunku bütün hesaplarımı kapatacam beni bulamıcaksın dedi. Ve gitti de. Benim suçlu hissetmem icin bunu yapıyor. Bugun acaba suçlu tarafım varmıydı dedim Yok. Benim hatam bu kadar büyük değildi

Ciddi söylüyorum geçiyor bende senin gibi çuvaldızı önce kendine batıranlardanım suçun yoksada kendini hiç suçlu ya da kötü hissetme her şerde hayır vardır. Sana aldığı eşyalardan hediyelerden kurtul bir süre ortak zaman geçirdiğiniz yerlerdende uzak durmanda yarar var. Birde üstüne aldatmış seni nasıl bir karaktersizlik bu sen bu adamın hala nesini seviyorsunki hem suçlu hem güçlü olmaz öyle şey.

Aldattı ve hala da beni sucluyor.her tartısmamızda ben ona yAzdım yalvardım. Suçlu olsa da ben özür diledim. Bu en sonki olayda artık yapamadım yine beni suçladı ama ben bi daha yazmadım aramadım bitti ve böyle de bitecek. Hala da ona yazarım diye düşündüğüne Emin’im..

Dayan,sakın arama,aramış olsan onun suratındaki pis gülümsemeyi görür gibiyim,"bensiz olamaz,demiştim"

Aldattığı anda silerdim acı çeksemde , kendimi öldürmeyi bile düşünsem gururuma aldatılmayı yediremezdim.

Böyle bir adamla evliliği düşünmek de ayrı felaket. Lise mezunu değilde bir lisans mezunu olsaydı evlenmiştin belkide şu an herşeye göz yumarak.

Bu kadar kör olunmaz.

O kadar da kördüm malesef o bunu bildiği icin her haltı yedi. Beni kaybetti.bana en son her gün arardın artık aramıyorsun diyordu. Alısmıs pesnden kosmama

O kadar da kördüm malesef o bunu bildiği icin her haltı yedi. Beni kaybetti.bana en son her gün arardın artık aramıyorsun diyordu. Alısmıs pesnden kosmama

İyide bir insan bunu bile isteye kendine neden yapar ki? Sen herşeyi kendi ellerinle hazırlamışsın resmen.

Böyle bir adamdan kurtuldum diye sevineceğin yerde hala nasıl unutabilirim diye soruyorsun.

Unutmamalasınız aslında. Yaşadıklarınız size ders olmalı. Aptal yerine konduğunuzu, aldatıldığınızı unutmamalısınız -daha önce aldatılmış biri olarak söylüyorum bunu-.

Sadece o kişiyle ilgili defteri kapatmalı, en ulaşılmaz raflara kaldırmalısınız. Bu ilişkiyi atlatmalı ve hayatınıza devam etmelisiniz. İyi ya da kötü günler tamamen unutulmaz zaten. Önemli olan o günleri nasıl yorumladığımızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…