çok sevip, başkasını arzulayan?

yok zaten cinsellik yok diye onu mu tamamlamak istedi o yüzden evlenince cinsellik olunca başkasıyla olmaz mı diye düşündüm?
Diyelim evlendiniz, hamile kaldınız ve doktorunuz ilişkiye girmemenizi söyledi. Veya ameliyat oldunuz, bir yakınınızı kaybettiniz cinsel hayatınız sekteye uğradı. O zaman da tamamlamak için başkalarıyla mı ilişkiye girmeli ?

Ne sevgisi ya, bulmuş başkasıyla düşüp kalksa da hala ondan soğumayan saf kızı aşk,evlilik ayağına kaçırmamaya çalışıyor.
Aşk da bu değil sevgi de bu değil. Aldatan karşısındakini sallamadigindan, kaybetmekten korkmadigindan aldatıyor. Ama yakalanınca böyle çark ediyorlar.
Sana şu an söylediği aşk sozlerinin çok daha fazlasını inan o yatakta kadının üstünde debelenirken ona da söylemiştir. Hala daha inanmak istiyorsan arasıra boynuzlarini cilala

çok haklısın. bazıları diyorki erkekler birden fazla kadını arzulayabilir bu normal erkekler sevmedende sevişebilir falan diyolar :KK43:
Bu erkeğe has bir durum değil ki..
Kadınlar da sevmeden sevişebilir. Mesele sevmek vs değil.
Bizi hayvanlardan ayıran temel şeylerden biri hormonlarımızı kontrol altında tutma yeteneğimiz. Sizinki tam olarak insan formunda değil. Yol verin gitsin

Diyelim evlendiniz, hamile kaldınız ve doktorunuz ilişkiye girmemenizi söyledi. Veya ameliyat oldunuz, bir yakınınızı kaybettiniz cinsel hayatınız sekteye uğradı. O zaman da tamamlamak için başkalarıyla mı ilişkiye girmeli ?
Ben yazacaktim siz yazdınız, hayat her zaman pürüzsüz ilerlemiyor bizde insanız. Hastalanabiliriz, kötü seyler yaşayabiliriz. Bu durumlarda kendini başka kadınların kollarina atan karaktersiz erkekler affedilmeyi hic hak etmiyor, affetmeyi düşünenler hep aklina şunu getirsin. Ben yapsam kocam/ sevgilim affeder miydi? Hicbir erkek başkasının koynuna giren kadını kabul etmezken kadinlarin bunu normal karsilayip affetmeleri üzücü gercekten. Benim annem bile şakasına babam seni aldatsa bosanir misin dediğimde ne bosanicam elin bilmem ne kadinlarina papuc mu birakacagim demisti. Bu zihniyet yanlış işte, sanki misilleme yapmak icin yaşıyoruz. Bu dünyaya bir defa geliyoruz ve herkes mutlu olmayi hak ediyor. Yanlis insanlarla kimse zaman kaybetmesin, hele konu sahibi sizin dusunmenize bile gerek yok evli degilsiniz hicbir baginiz yok. Basin tekmeyi gitsin

çok haklısın ve doğru tahmin ettin canım teşekkür ederim yorumun için. kızlarla konuştuk zaten o şekilde ortaya çıktı aradan 6 ay geçti onlara tahmin ettiğin gibi evlenelim demiş ama adam inkar ediyo senle ayrıyken hata yaptım diyo
Yani hala daha sana aşık olduğuna inanıyorsun.
Hiç kimse inanmak isteyen bir insan kadar kolay kandırılamaz

uzun süreli ilişkisi olan, çok seven, çok bağlı olan, gece gündüz konuşup iletişimde olan, kesinlikle ayrılmak istemeyen ve evlenmek isteyen erkek neden başka bir kadını arzulayıp onunla cinsellik yaşar ? bu gerçekten normal bişey mi?? bir erkek bunu neden yapar? evlenmek istediğini arzulaması gerekmez mi? ya da iki kişiyi aynı anda mı cinsel anlamda isteyebiliyorlar?

arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş

evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyor
Bu neydı gı

Ben yazacaktim siz yazdınız, hayat her zaman pürüzsüz ilerlemiyor bizde insanız. Hastalanabiliriz, kötü seyler yaşayabiliriz. Bu durumlarda kendini başka kadınların kollarina atan karaktersiz erkekler affedilmeyi hic hak etmiyor, affetmeyi düşünenler hep aklina şunu getirsin. Ben yapsam kocam/ sevgilim affeder miydi? Hicbir erkek başkasının koynuna giren kadını kabul etmezken kadinlarin bunu normal karsilayip affetmeleri üzücü gercekten. Benim annem bile şakasına babam seni aldatsa bosanir misin dediğimde ne bosanicam elin bilmem ne kadinlarina papuc mu birakacagim demisti. Bu zihniyet yanlış işte, sanki misilleme yapmak icin yaşıyoruz. Bu dünyaya bir defa geliyoruz ve herkes mutlu olmayi hak ediyor. Yanlis insanlarla kimse zaman kaybetmesin, hele konu sahibi sizin dusunmenize bile gerek yok evli degilsiniz hicbir baginiz yok. Basin tekmeyi gitsin
Aynen öyle, her daim aktif cinsel hayat olacak diye bir garanti yok ki. Benim babam da geçen yıllarda annemi aldattı internetten. Annem sadece babamı boşanma tehditleriyle korkuttu, ekonomik olarak naparım diye boşanmadı. Ağır depresyonlar geçirdi, ilaçlar kullandı. Bu iş bir kere olduktan sonra asla eskisi gibi olunmuyor. Devam etmek için düzen için geçinilmeye çalışılıyor. Ben böyle kadınları çok haksız buluyorum, hem boşamıyor hem adamın karaktersizliğini değiştirmeye çalışıyor.

adamına göre değişir kimi için normaldir kimi için zinadır günahtır kimi için pisliktir v.s v.s siz kendinize gören bir erkek seçtiniz mi de ? eğer böyle bir derdiniz varsa zina yapmayan birini aramalısınız

Aman biraz gururlu ol ya .adam aldattığı kızla nişanlanmış sonra sana gelmiş sen hala evlenip cinsellik yaşarsak gözü kaymaz belki diyorsun .
İlişki sadece cinsellikten ibaret mi sanıyorsun .
Ay ben aldatıldığımdan şüphelendiğim için ayrıldım .olurda bir gün dönerse ,hayatta barışmam ya ,bi onur var , gurur var .
Kadınların böyle aciz olması çok üzüyor beni cidden .

L lifely 28 yaşına kadar boşuna mı yaşadın sen yaa ilk defa mi aşık oldun naptın kopamiyosun mantığını kullanamiyosun bu kadar insan aynı şeyi söylediği halde. Seninki tamamen aptallık başka hiçbir şey değil. Kesinlikle psikologa git tek başına karşı koyacak durumda değilsin sen bu konuya. Hayata bi kere geliyosun ve küçük değilsin böyle bir insanı ileride olabilecek çocuklarına baba diye nasıl seçmeyi dusunuyosun sen!! O çocukların hakkına geçersin bunu için nasıl aliyo göz göre göre!! Kendine acimiyosun bari doğmamış çocuklarına acı, yazık etme !!

uzun süreli ilişkisi olan, çok seven, çok bağlı olan, gece gündüz konuşup iletişimde olan, kesinlikle ayrılmak istemeyen ve evlenmek isteyen erkek neden başka bir kadını arzulayıp onunla cinsellik yaşar ? bu gerçekten normal bişey mi?? bir erkek bunu neden yapar? evlenmek istediğini arzulaması gerekmez mi? ya da iki kişiyi aynı anda mı cinsel anlamda isteyebiliyorlar?

arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş

evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyor
Sevmiyor seni ayrıl gitsin eskiden benim toksik iliskimde aynısını yaptı sonu olmadı olan bana olmadı seven insan öyle yapmaz

İki kişiyi aynı anda cinsel anlamda isteyebiliyorlar mı kısmına çok güldüm niyeyse.

Herkes herkesi cinsel anlamda isteyebilir. Herhangi bir rakam sınırı ya da yanlış birşey yok bunda. Ama gidip de çekici bulduğumuz her insanı yatağa atarsak sıkıntı olur değil mi? İsteme kısmından birlikte olma kısmına kadar arada bir ton süreç var. Yakınlaşma, karşı tarafında bizi çekici bulduğunu anlama, flört etme, birlikte olunacak ortam yaratma vs. Tüm bu aşamalardan geçerken bir noktada kendini durdurmasını bekleyebiliriz sanki ortalama bir insanın.

Delirdiniz mi anlamadım ki 🙄 açık ilişki sizin için tercih edilebilir bir ilişki anlayışıysa devam edin tabii bize laf düşmez.

Subatta actiginiz konuyu okudum adam diger nisanlanma asamasindaki kiza da 'Biz ayriyken oldu, seninle evlenecegim' demis. Siz de demissiniz ki kiz bunlari bilmesine ragmen nasil nisan hazirligi yapiyor.

Eee su an siz de ayni yanilgidasiniz. Adamdaki sansa bakin yani yalanlarini bile degistirmiyor, iki kadina da ayni yalanlari soyleyip aldatmis, iki kadinda dogru mu soyluyor affedeyim mi diye dusunuyor, inanilmaz 🤣

Ben tipini cok merak ettim, yunan heykeli bekliyorum bu okuduklarimdan sonra.

Tabiki normal değil ve sizi evlenecek onu da eğlenecek kadın konumuna almış .

Bu sizi mutlu etmesin şu anda da aldatılıyorsunuz hiç şüphesiz evlenincede aldatacak .

Evlilik güven ve saygı çerçevesi içinde olmalı yoksa mutlu olmazsınız.

Bile bile lades demeyin aklınızı başınıza alın.

Neden neden kaplumbağa deden🥸
Akıllara zarar bir konu ve sahibi.

Çünkü o bir erkek yani bencil

Back
X