- 12 Temmuz 2006
- 57.271
- 219.044
- 1.223
- 53
Hayır, ne birlikte olduğu ne de evleneceği kadını sevmiyor, konudaki erkek her çiçekten bal alırsın, her gördüğünle kalırsın diye şarkı söyleyerek daldan dala uçan bir Yalı çapkını kuşu.seviyor mu yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır, ne birlikte olduğu ne de evleneceği kadını sevmiyor, konudaki erkek her çiçekten bal alırsın, her gördüğünle kalırsın diye şarkı söyleyerek daldan dala uçan bir Yalı çapkını kuşu.seviyor mu yani
Çok aşık sana ondandır. Te Allahım biraz saflık mı var sizdeama asla ayrılmak istemiyor neden acaba![]()
anlamaya çalışıyorum sadeceÇok aşık sana ondandır. Te Allahım biraz saflık mı var sizde
Buna inandiginiz icin kendinize tokat atmalisiniz. Egonuz sizi buna inanmaya zorluyor. Onu yenmelisiniz. Cok ozur dileyerek ben size bir tokat atayim: siz ilk tercih edilen kadin bile olmamissiniz. Once ona gitmis. O olmayinca size donmus. Siz tesellisisiniz hayatta. Baskasinin yara bandi olarak mi yasamak istiyorsunuz. Daha kimler cikar karsiniza. Silin bu adami hayatinizdan. Kendi hayatiniz icin.tek seni seviyorum onu sevmedim yalan söylüyo diyo üzüntüden hasta oldum diyo
aslında tam öyle değil çünkü ben hep tek seni sevdim senle aramız bozukken konuştum sonra o yapıştı kopmadı ben onu sevmedim hiç diyorBuna inandiginiz icin kendinize tokat atmalisiniz. Egonuz sizi buna inanmaya zorluyor. Onu yenmelisiniz. Cok ozur dileyerek ben size bir tokat atayim: siz ilk tercih edilen kadin bile olmamissiniz. Once ona gitmis. O olmayinca size donmus. Siz tesellisisiniz hayatta. Baskasinin yara bandi olarak mi yasamak istiyorsunuz. Daha kimler cikar karsiniza. Silin bu adami hayatinizdan. Kendi hayatiniz icin.
Sizde buna inandiniz mi hani evli erkeklerin kabaca tabirle metresine söylediği sözler de aynı oluyor nedense.aslında tam öyle değil çünkü ben hep tek seni sevdim senle aramız bozukken konuştum sonra o yapıştı kopmadı ben onu sevmedim hiç diyor
bunu nasıl yapabiliyorlar madem seviyolar eşlerini cinsellik de var hani öyle bir durumda amaçları ne yani nasıl iki kişiyi arzulayıp iki kişiyide aynı şekilde sevebiliyolar? ben o yüzden sordum şimdi cinsellik yaşamayan biri olduğu için evlenince cinsellik olunca o kızla cinsellik yaşamak istemez artık diye düşündümSizde buna inandiniz mi hani evli erkeklerin kabaca tabirle metresine söylediği sözler de aynı oluyor nedense.
Karımla bosanacagim yatağınız ayrı ama ne hikmetse hepsinin karıları da hamile oluyor. Kesin diğer taraf atmıştır onu yatağa![]()
Ama yeter güzel ablam ya. Nolur?bunu nasıl yapabiliyorlar madem seviyolar eşlerini cinsellik de var hani öyle bir durumda amaçları ne yani nasıl iki kişiyi arzulayıp iki kişiyide aynı şekilde sevebiliyolar? ben o yüzden sordum şimdi cinsellik yaşamayan biri olduğu için evlenince cinsellik olunca o kızla cinsellik yaşamak istemez artık diye düşündüm
Yok öyle bir dünya sen ancak affedip kendini kandirirsin o devam edecek ve hep bu durumdan seni suçlayacak.bunu nasıl yapabiliyorlar madem seviyolar eşlerini cinsellik de var hani öyle bir durumda amaçları ne yani nasıl iki kişiyi arzulayıp iki kişiyide aynı şekilde sevebiliyolar? ben o yüzden sordum şimdi cinsellik yaşamayan biri olduğu için evlenince cinsellik olunca o kızla cinsellik yaşamak istemez artık diye düşündüm
Gerçekten bu kadar saf olamazsınız.Cok mu manipüle edildiniz? Neyi anlamıyorsunuz?? Adam çatır çatır sevişmiş,karakteri bu. Evlenip sexle eve bağlarım benimle yapınca başkasıyla yapamaz diyorsanız size mutluluklar, tatlı rüyalar......bunu nasıl yapabiliyorlar madem seviyolar eşlerini cinsellik de var hani öyle bir durumda amaçları ne yani nasıl iki kişiyi arzulayıp iki kişiyide aynı şekilde sevebiliyolar? ben o yüzden sordum şimdi cinsellik yaşamayan biri olduğu için evlenince cinsellik olunca o kızla cinsellik yaşamak istemez artık diye düşündüm
uff, profesyonel şrfsizmiş :) bu bir kişilik bozukluğu diyebiliriz. umarım kusura bakmazsın "bilimsel tanı"mdan dolayı. bence seviyor. çünkü şrfsizler de sever. onların da sevgi duyguları vardır. hatta görüyorsun ki herkesten fazla ve herkese yetişmiş. bu tipler kendilerini normal bir insandan öte öyle çoook severler ki, başkalarının kişisel haklarını umursamazlar, daima kendilerini ön planda tutarlar.ve tabii ki karşıdaki kızlar kötü onlar ona aşık bu onları sevmiyo böyle şeyler diyo
ben anlamıyorum evlenmek isteyen kişi niye başkasını arzulayıp yıllarca cinsellik yaşıyo kafam almıyo tek cinsel istek için mi
teşekkür ederim çok haklısınız. kesinlikle bir sorun olduğunu düşünüyorum ben de. o yüzden normal mi diye sordum burada. çünkü bazı insanlar erkeklerin kadınlardan farklı olduğunu ve erkeklerin birden fazla kadını arzulayabildiğini vs söyleyen birçok insan var. ama bu kişinin ruh sağlığı bence de yerinde değil. böyle insanlarla yolların kesişmesi hayatına girmesi ve malesef böyle insanlara aşık olmak çok büyük şanssızlıkuff, profesyonel şrfsizmiş :) bu bir kişilik bozukluğu diyebiliriz. umarım kusura bakmazsın "bilimsel tanı"mdan dolayı. bence seviyor. çünkü şrfsizler de sever. onların da sevgi duyguları vardır. hatta görüyorsun ki herkesten fazla ve herkese yetişmiş. bu tipler kendilerini normal bir insandan öte öyle çoook severler ki, başkalarının kişisel haklarını umursamazlar, daima kendilerini ön planda tutarlar.
bir-iki de değil yıllarca. hem de farklı kızlar var galiba. bu durumda bir diğer olasılık ise adam ruh hastası. aşağılamıyorum, hepimizin ruhunda derece derece hastalıklar vardır, bazen nükseder, bazen kaybolur. ama bunun ki baya sıkıntılı. nasıl iyileşicek. gerçek deliler deli olduğunu kabul etmez. iyileşene kadar araya birkaç kadın daha girer.
kişilik-karakter bozukluğu ve ruh hastalığı beyinle ilgili şeyler. bunları düzeltebilmek çok zor. her yerde söylerim, farkındalık sahibi ve dönüşüme gönüllü bir insanın değişimi 7 yıl sürüyor ve değişim yüzde 90 larda kalıyormuş. senin sevgilin bunları isteyerek yapmadı. hatta seni sevdi. ama kendi beyin yapısı ve bakış açısı ile sevdi. ve seni hep böyle sevebilecek. sana saygı duymadan kendini ve zevklerini ön planda tutarak bencilce vs vs. bu tiplerde gözyaşı-intihar vs silah kullanılır. çoğu zaman masal olarak kalır. ama beyin yapısı işte. egosunun acısı ona herşeyi yaptırabilir. sonuçta sağlıklı düşünemiyor. bir bebek açken ağlamayı kesiyor mu. hayır. çünkü beynini kontrol edemiyor. biz acıkınca ağlıyor muyuz. hayır. çünkü beyin gelişti ve sağlıklı çalışıyor. o hesap.
neyse canım kardeşim. deneyim güzel bir kelime. bırak denemişin işte. birkaç yıl daha deneme artık. elinde bu kadar veri var. üzülmek normal. ama böyle insana fazla üzülme istersen. kıymetli biri olsa neyse. ha ben nasıl göremedim diye insan kendi zekasına kızıyor, egosu inciniyor falan ama onu da aşmayı öğren, bu deneyiminde sana böyle bir faydası olsun. her bitiş yeni bir başlangıçtır. eğer arkana bakmazsan.
size mesaj atamıyorum ama mesaj atabilir misiniz?uff, profesyonel şrfsizmiş :) bu bir kişilik bozukluğu diyebiliriz. umarım kusura bakmazsın "bilimsel tanı"mdan dolayı. bence seviyor. çünkü şrfsizler de sever. onların da sevgi duyguları vardır. hatta görüyorsun ki herkesten fazla ve herkese yetişmiş. bu tipler kendilerini normal bir insandan öte öyle çoook severler ki, başkalarının kişisel haklarını umursamazlar, daima kendilerini ön planda tutarlar.
bir-iki de değil yıllarca. hem de farklı kızlar var galiba. bu durumda bir diğer olasılık ise adam ruh hastası. aşağılamıyorum, hepimizin ruhunda derece derece hastalıklar vardır, bazen nükseder, bazen kaybolur. ama bunun ki baya sıkıntılı. nasıl iyileşicek. gerçek deliler deli olduğunu kabul etmez. iyileşene kadar araya birkaç kadın daha girer.
kişilik-karakter bozukluğu ve ruh hastalığı beyinle ilgili şeyler. bunları düzeltebilmek çok zor. her yerde söylerim, farkındalık sahibi ve dönüşüme gönüllü bir insanın değişimi 7 yıl sürüyor ve değişim yüzde 90 larda kalıyormuş. senin sevgilin bunları isteyerek yapmadı. hatta seni sevdi. ama kendi beyin yapısı ve bakış açısı ile sevdi. ve seni hep böyle sevebilecek. sana saygı duymadan kendini ve zevklerini ön planda tutarak bencilce vs vs. bu tiplerde gözyaşı-intihar vs silah kullanılır. çoğu zaman masal olarak kalır. ama beyin yapısı işte. egosunun acısı ona herşeyi yaptırabilir. sonuçta sağlıklı düşünemiyor. bir bebek açken ağlamayı kesiyor mu. hayır. çünkü beynini kontrol edemiyor. biz acıkınca ağlıyor muyuz. hayır. çünkü beyin gelişti ve sağlıklı çalışıyor. o hesap.
neyse canım kardeşim. deneyim güzel bir kelime. bırak denemişin işte. birkaç yıl daha deneme artık. elinde bu kadar veri var. üzülmek normal. ama böyle insana fazla üzülme istersen. kıymetli biri olsa neyse. ha ben nasıl göremedim diye insan kendi zekasına kızıyor, egosu inciniyor falan ama onu da aşmayı öğren, bu deneyiminde sana böyle bir faydası olsun. her bitiş yeni bir başlangıçtır. eğer arkana bakmazsan.
erkeklerin hormonları seksi daha fazla ve sık düşünmelerine neden oluyormuş. hormona da emri veren beyin. erkek kadın hormonları farklı olduğuna göre kadın beyni ve erkek beyni de farklı çalışıyor. testosteron şiddeti, östrojen sakinliği sağlar. bu yüzden erkekler daha şiddet sever, kadınlar duygusal olur. yaşlandıkça erkeklerin testosteron azalır, östrojen artar. ve ağlamaklı olmaya başlarlar. bunlar standart teorik bilgiler. gelgelelim şiddete eğilimli kadınlar yok mu var. veya sık ağlayan erkekler de var. bu onların kadınsı olduğunu mu gösteriyor. hayır. çatır çatır sevişiyorlar. veya birden fazla partnerle birlikte olmayı seven, veya haftada/ayda-yılda bir partner değiştiren çok kadın var. kadın arzusu erkek arzusu konusunda sidik yarışına girmek anlamsız olur. libido kadına erkeğe göre değil kişiye göre değişir. tek eş seçme çok eş değiştirme de bu yüzden kadına erkeğe göre değişir. bu arada bilimin kanıtladığı prensip şu "kadın da erkekte ardışık çok eşli" yani birinden hoşlanıyoruz onla takılıyoruz sonra soğumaya başlıyoruz o zaman başkasından hoşlanmaya başlıyoruz. sırayla. bu kiminde 3 ay kiminde 1 yıl kiminde 15 yıl sürer. ama genel kabul gören prensip buymuş.çünkü bazı insanlar erkeklerin kadınlardan farklı olduğunu ve erkeklerin birden fazla kadını arzulayabildiğini vs söyleyen birçok insan var.
haklısınız karşıdaki insan net olmayınca. birisi yazmıştı hiçbirinizi sevmiyor diye en doğrusu o muhtemelen. o kadar iyi oyuncuki ama burdaki kötü yorum yazan herkesi kandırabilecek birisi. öyle ikna ediyor öyle inandırıyor ki sanırsınız sen yanlışsınSevgi aşk soyut kavramlar.
Kimi seni sevmiyor der kimi seviyor ama cinsellikte bir ihtiyaç der bu konular karışık.
Matematik hesabı değil ki net sonuç verelim.
Sevmek sevilmek vs bunlar net konuşulması gereken konular.
Bilmeyiz yani seviyor mu sevmiyor mu herkesin sevgi anlayışı farklı.haklısınız karşıdaki insan net olmayınca. birisi yazmıştı hiçbirinizi sevmiyor diye en doğrusu o muhtemelen. o kadar iyi oyuncuki ama burdaki kötü yorum yazan herkesi kandırabilecek birisi. öyle ikna ediyor öyle inandırıyor ki sanırsınız sen yanlışsın
bende aynı şekildeyim o kadar gözüm kör olmuş ki başka kız olduğunu farketmemişim bile. kimseye böyle güvenmemek gerekiyormuş onu anladımBilmeyiz yani seviyor mu sevmiyor mu herkesin sevgi anlayışı farklı.
Kendi adıma bir erkek beni seviyorsa beni üzmek istemez diye düşünüyorum.aldatma bilemiyorum çok karışık bir konu.
Hem sevip hemde aldatabilir bir erkek belki ama o işte gerçek saf bir sevgi değil.
Ben seversem kimseyi gözüm görmüyor ama bir başkası farklı olabilir o yüzden bu konularda net konuşamam.
Seven erkek baskasini arzuluyorsa:haklısınız karşıdaki insan net olmayınca. birisi yazmıştı hiçbirinizi sevmiyor diye en doğrusu o muhtemelen. o kadar iyi oyuncuki ama burdaki kötü yorum yazan herkesi kandırabilecek birisi. öyle ikna ediyor öyle inandırıyor ki sanırsınız sen yanlışsın