- 30 Ağustos 2016
- 75
- 159
- 93
Daha iyi bir evlilik tanımı duymamıştım hahah.Hayat güzel avratlar güzel ama evde donunu yıkamaya da biri lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyi bir evlilik tanımı duymamıştım hahah.Hayat güzel avratlar güzel ama evde donunu yıkamaya da biri lazım.
evet bide bu kişiyi hiç çözemeyiz malesef. söylediklerinizde haklısınız. pislik bir insan işte bende böyke bir insana malesefki aşık olmuşum ne kadar aptalımSeven erkek baskasini arzuluyorsa:
1. sevdigi partneri onu cinsel yonden tatmin edemiyor, kendinden uzak tutarak partnerini disari itiyor olabilir
2. gercekten sevmiyordur, hoslanmistir.
Erkeklerin bu ask/sadakat vs durumlari cok karisik durum. Binlerce yildir kadin erkek iliskileri cozulememis, biz nasil cozucez?
Aptal hissetmen icin bir neden yok, klassik bir akli Hala biryerinde olan, skor pesinde kosan birine denk geldin. Bu yasadigin cok bilindik bir durum.evet bide bu kişiyi hiç çözemeyiz malesef. söylediklerinizde haklısınız. pislik bir insan işte bende böyke bir insana malesefki aşık olmuşum ne kadar aptalım
aaaa ay erkeklerin bizden 8 fazla aklı mı varmış :))) 9 nefs nedir mesela maşallahErkeği kadını yok bunun. Kadının 9 nefsi 1 aklı, erkeğin 9 aklı 1 nefsi var. Kadın o 9 nefsi terbiye edebilirken erkeğin 1 nefsi terbiye edememesi akıl kârı değil. Siz de cinsel olarak bir başkasını arzulayıp onunla cinsellik yaşasaydınız o çoktan çekip gitmişti. Bu düpedüz ALDATMA!!! Sizden hariç bir başkasına dokunmuş, o sadece size aitti tüm hücreleri ile şimdi başkasının olmuş o. Kirlenmiş
Sizinle iliskisi varken başkalarıyla yatip kalkan adam temiz mi yani? Duyguları kirlenmedi mi? İliskisi kirlenmedi mi? Sevgisi en önemlisi saygısı kirlenmedi mi? Ben değil ilişkisi varken başkalarıyla yatanı, kalbinde bir başkası varken ve ayrı iken bile birlikte olanı kirlenmiş sayarım. Bunu bu kadar normallestirmeyin.aaaa ay erkeklerin bizden 8 fazla aklı mı varmış :))) 9 nefs nedir mesela maşallah
ne diyorsunuz siz ya nerede yazıyor bunlar? kirlenmiş ne demek?
Yani diyorsunuz ki kadınlar yatakta 9 kaplan gücündedir, çoklu orgazm falan bizim işimiz sonuçta. Adamın tek mermisi varken bizde mermi bitmiyor. Ben ikna oldum şahsen.Erkeği kadını yok bunun. Kadının 9 nefsi 1 aklı, erkeğin 9 aklı 1 nefsi var. Kadın o 9 nefsi terbiye edebilirken erkeğin 1 nefsi terbiye edememesi akıl kârı değil. Siz de cinsel olarak bir başkasını arzulayıp onunla cinsellik yaşasaydınız o çoktan çekip gitmişti. Bu düpedüz ALDATMA!!! Sizden hariç bir başkasına dokunmuş, o sadece size aitti tüm hücreleri ile şimdi başkasının olmuş o. Kirlenmiş
Ablacım buna ne yorum yapılır çok afedersin en düzgün yorumum yok bu normal değil sözkonusu kişi d*yyus diyebilirim o da senin güzel hatrın içinneden düzgün yorum yapmıyorsunuz
Ne alaka ya. Kadınlar aldatmaya daha meyilli iken akıllarını kullanıp aldatmıyor diyorum.Yani diyorsunuz ki kadınlar yatakta 9 kaplan gücündedir, çoklu orgazm falan bizim işimiz sonuçta. Adamın tek mermisi varken bizde mermi bitmiyor. Ben ikna oldum şahsen.
bende öyle sandım dı bibi :)Bende sandım ki kafada fantazi olaraksevgiliniz çok normalmiş
![]()
Benzeri başımda vardı da 15 -16 yaşındaydım be ablam. 28 yaşında da buna inanmak ne bileyim aklın başında mı acaba ?yok zaten cinsellik yok diye onu mu tamamlamak istedi o yüzden evlenince cinsellik olunca başkasıyla olmaz mı diye düşündüm?
Bu işin kadını erkeği olur mu? İnsan insandır. Hepimizde nefis var. Dünya genelinde de araştırmalar kadınların da erkekler kadar aldattığını ama bunu çok daha iyi gizlediklerini gösteriyor.Ne alaka ya. Kadınlar aldatmaya daha meyilli iken akıllarını kullanıp aldatmıyor diyorum.
Aldatılmış olmanın tek nedeni vardır karşındaki adinin tekidir.birlikte değilim sadece psikolojimi mahvetti ve hala kafamda neden neden diye sorup duruyorum malesef
lazım
sen böyle biri olduğuna inanıyomusun gerçekten?çok seven, çok bağlı olan, gece gündüz konuşup iletişimde olan, kesinlikle ayrılmak istemeyen ve evlenmek isteyen
haklısınız hemde 3 yıl boyunca…Aldatılmış olmanın tek nedeni vardır karşındaki adinin tekidir.
gerçekten mi siz de mi yaşadınız? inanın yıllardır neler yaşattığını anlatsam inanamazsınız kimse inanamıyor ve kimse çözemiyor normal bir aldatma durumu da değil. kesinlikle iğrenç bir insan. böyle insanların hayatımıza girmesi ve böylelerini adam sanıp sevmiş olmamı çok şanssızım diye yorumluyorumBence de evlenince de aldatacak biri... Kaç kurtar kendini... Nereden mi biliyorum? Beni aldatan adamın farklı versiyonu da ondan![]()