çok sevip, başkasını arzulayan?

Benzeri başımda vardı da 15 -16 yaşındaydım be ablam. 28 yaşında da buna inanmak ne bileyim aklın başında mı acaba ?
3 yıl sonunda öğrenince insan inanamıyor 3 yıl devam etmiş ama hiç farketmedim hep seviyor gibiydi işte kimseye bu kadar güvenmemek lazımmış aldatırken bile seviyor gibi hissettirip güven verebiliyormuş

Konu gerçekse gerçekten seven erkek ereksiyon problemi bile yaşayabilir hatta cinsellik aklına bile gelmeyebilir. Çok fena bir şekilde manipüle edilmişsiniz ya da gerçeklerden kaçıyorsunuz.
manipüle edildim evet ama seven erkek niye ereksiyon problemi çeksin ya da neden seven erkek sevdiğiyle cinsellik istemesin?

Bunu hangi kafa demiş???
ben iptal :ruh:
herkes farklı yorumda bulunuyor ben ne düşüneceğimi şaşırdım… ama genel çoğunluk malesef böyle bir şey hayatımda görmedim diyor kimse inanamıyor 3 yıl boyunca iki kızı ayakta uyutmuş olmasına… :(

manipüle edildim evet ama seven erkek niye ereksiyon problemi çeksin ya da neden seven erkek sevdiğiyle cinsellik istemesin?
Ben ona o gözle bakamam diyorlar. Bu arada bu söylediğim gerçek internetten de araştırabilirsiniz. Tabi her seven erkek böyle düşünmüyor. Çoğunlukla duygusal çekim hissetmediği kadınlarla birlikte olan erkeklerde görülüyor. Sevdiği bir kadın karşısına çıktığında bocalıyorlar.

Back
X