çok seviyorum ama sindiremediğim şeyler var

Pardon da başkasıyla evliyken bu çocuk olmadi mi? Nasıl duyguları bitmiş?bayağı görüşüyorlar...

Bunlar görüştüğünde kesin kadın evliydi yoksa niye evlenmesinler.

Ayrıca ne demek ben onunla görüşürüm, sen karışamazsın? Çocuk onun çocuğuysa kadınla görüşmesine gerek yok sadece çocukla görüşür. Ben kadınla görüşme ısrarını hala birliktelikleri sürüyor, ayrılmamışlar diye anlıyorum ki büyük ihtimalle öyle. Ayrıca çocuk 9 yaşına gelmiş, yeni mi aklına gelmiş babalık testi yaptırmak? Birde çocuğu görmeye gidince kadının eşi ne diyor, yada kadının eşine ne diye tanıttı ki kendini bu derece rahat gidip görüşebiliyor?

6 yıl size yalan söylemiş, muhtemelen bu kadınlada aldatmış birini hala nasıl sevebilirsiniz?

Maddi durum yüzünden evlenemiyoruz diye de sizi kandırıyor besbelli. Ben evlendiğimde eşim yeni işe girmişti, düğünüde yaptık, iyi kötü evimizin eşyalarınıda aldık. Ki bizim yaşımız küçüktü. Evlenmeyi gerçekten istese siz hayli hayli yaparsınız.

Üzgünüm bu adam yalancı, evli bir kadınla birlikte ve ondan bir çocuğu var, dahası sizinle evlenmeyede niyeti yok.

Ayrılın, ardınıza bile bakmayın.

tanıştıklarında ikiside üniversitedeymiş. 3 yıllık bi beraberlikleri olmuş. anlaşamayıp ayrılmışlar kadın 3 ay içinde görücü usulu evlenmiş. evlendikten 1 yıl sonra tekrar görüşmeye başlamışlar. ondan sonrada birdaha görüşmeyi hiç kesmemişler. tam bitirmeye karar verdiğimizde hamile olduğunu öğrendik diyor. çocuk doğduktan sonrada devam etmiş ilişkileri sonra kadın istememiş kendime yakıştıramıyorum bu durumu falan diye bitirmek istemiş. sonrası malum buda senle aramızda birşey olmasada ben çocuğu görmek istiyorum demiş. şimdi bana yeminler ediyor ona karşı hiçbirşey hisssetmiyorum diyor.

ohooooo.
Evli bir kadınla çatır çatır sevişip çocuk yapmış ve evli oldugu adama da bu çocuk senden diye kakalamışlar.
Tövbeler olsun.
Nasıl kalpleriniz var ya.
Hissetse ne, hissetmese ne ?
Hakikaten nasıl sindiriyorsunuz.

Hayat zaten yeterince zor. İlişkiler, evlilik çok zor.. Bir de böyle karman çorman hayatları olan, değerleri olmayan, ne istediğini ne yaptığını bilmeyen insanları hayatınıza alarak daha da kaotik hale getirmenin anlamı ne ? Yarın bir gün kadının kocası öğrense çekirdeğinizi alıp izlemeyeceksiniz değil mi? Sizin de başınız ağrıyacak. Tamam hadi yapmış bi hata, e telafi etme adına hiçbir çaba yok. Kadın boşanabilirdi, evlenebilirlerdi. Bir de koskoca 5 sene boyunca bunu sizden saklaması facia. Ben olsam suratına tükürür rezil ederdim.

Cezasını cekip çekmemek kendine kalmış da size niye bunca sene yalan söylemiş 6sene oyalamis.
Boru mu ya 6sene ne demek?
Allah ıslah etsin kadının kocasına çok üzüldüm.
Nasil hesabını verecekler Allaha

benim en çokta beynimi kemiren konu bu aslında sadece çocuk içinmi görüşüyorlar yoksa bir araya geldiklerinde birşeyler yaşıyorlarmı. bu arada kadın başka bir şehirde yaşıyor.
Bunun ne önemi var senin sevgilin ahlaksız kocasının koynundan çıkan kadınla yatmış daha ne olsun
Sen böyle bir adamı kendi hayatına yakistirabiliyor musun
Sen bu kadar mı degersizsin. Ne yaşanırsa yaşansın kaç sene verirsen ver nu adamla evlenince ona nasıl guvenecen. Bu adam benim kocam diyip dağ gibi sırtını nasıl yaslayacan

Hayat asıl evlendikten sonra başlıyor. Şimdi herşeyi göğüslerim dediğin şeyler evlenince yük oluyor koca bir yük. Sen şimdi sabrederim evlenince diye düşünüyorsun ama tüm bunlar sana asıl evlenince sorun olacak beynin yorulacak tasiyamazsin

Tekrar birlikte olmayacakları ne malum ? İkinci bir çocuk yapmayacakları peki ? Bunları göze alıp gerçekten evlenmek istiyor musunuz böyle biriyle. Ağzım açık okudum vallahi. Bir kere yapan bir daha yapar kusura bakmayın. Bunu sizinle evliyken yapmasını mı istersiniz

Pes doğrusu peki kadının kocası bu işin neresinde yani biliyor mu durumu yoksa büyük bir yalanın içinde kendi çocuğu mu sanıyor. Bence bu adam evli bir kadınla ilişki yürütecek hatta çocuk yapacak potansiyeli herseye müsait cok büyük asksa evlenselermis uzak durun kesinlikle

Test yaptırmadan çocuğun kendisinden olduğunu nasıl anlamış?

Ayrıca o kadar yalan söylemiş ki bundan sonra dediklerine inanabilecek misin? Hemde 5 yıl boyunca yüzüne baka baka ustaca yalan söylemiş. Kendi itiraf etmese senin ruhun bile duymayacaktı.

Bacım çok fena kandırılıyorsun, yapma bunu kendine. Böyle karaktersiz biriyle evlenmektense hep bekar kalmak inan daha iyi

Bence böyle biriyle hiç evlilik yoluna girme biran önce ayrıl. Evlendiğinde hiç hazmedemezsin. Aklına bir ton şey takılır acaba görüştülerin de yakınlaşıyorlar mı gibilerinden. Yazık etme kendine zaten ne kadar karaktersiz oldukları belli değil mi? kadın kocasını aldatmış seninki de karısını aldatır...

Birine asik oluyorsun kadin evleniyor kocasi arkadasiniz ve konusmaya devam ediyorsunuz yetmiyor birde cocuk yapiyorsunuz

Belkide olay oyle bile degil yaptigi igrencligi masumlastirmaya calisiyorda olabilir belkide direk arkadasinin karisina goz koydu ve onu kandirdi

İki turlude ne kadar igrenc bi karakterde insan oldugunu alenen belli ediyor

Lütfen bu adamdan uzak durun bugun olmadi yarin belkide o kocasindan buda sizden ayrılıp gidecek riske girmeye ne gerek var yarin uzuleceginize şimdi uzulun hatta boyle bi adam icin uzulmeyin bile

Sevgiliniz metresin erkek versiyonu olmuş bir de çocuk yapmış. Yazık kadının kocasına muhtemelen çocuğu kendinden zannediyor.

Hikayede binbir iğrençlik yalan dolan var ergen gibi siviyirim siviyirim demeyin Allah aşkına.

Gerçekten dürüst olan adam bu durumu size ilişkinizin başında söylerdi. Benim böyle bir durumum var kaldıramayacaksan devam etmeyelim derdi. Ama o sizi bi güzel kandırmayı tercih etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…