- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi zoryillar_123456
-
Pardon da başkasıyla evliyken bu çocuk olmadi mi? Nasıl duyguları bitmiş?bayağı görüşüyorlar...birgün bana dediki insan bazen iki kişiyide aynı ölçüde sevebilir. ben seni de onu sevdiğim kadar sevdim. ama o başkası ile evlendi. duygularımı bitirdi. benim için sadece sen varsın o çocuğumun annesi o kadar dedi.
tanıştıklarında ikiside üniversitedeymiş. 3 yıllık bi beraberlikleri olmuş. anlaşamayıp ayrılmışlar kadın 3 ay içinde görücü usulu evlenmiş. evlendikten 1 yıl sonra tekrar görüşmeye başlamışlar. ondan sonrada birdaha görüşmeyi hiç kesmemişler. tam bitirmeye karar verdiğimizde hamile olduğunu öğrendik diyor. çocuk doğduktan sonrada devam etmiş ilişkileri sonra kadın istememiş kendime yakıştıramıyorum bu durumu falan diye bitirmek istemiş. sonrası malum buda senle aramızda birşey olmasada ben çocuğu görmek istiyorum demiş. şimdi bana yeminler ediyor ona karşı hiçbirşey hisssetmiyorum diyor.Bunlar görüştüğünde kesin kadın evliydi yoksa niye evlenmesinler.
Ayrıca ne demek ben onunla görüşürüm, sen karışamazsın? Çocuk onun çocuğuysa kadınla görüşmesine gerek yok sadece çocukla görüşür. Ben kadınla görüşme ısrarını hala birliktelikleri sürüyor, ayrılmamışlar diye anlıyorum ki büyük ihtimalle öyle. Ayrıca çocuk 9 yaşına gelmiş, yeni mi aklına gelmiş babalık testi yaptırmak? Birde çocuğu görmeye gidince kadının eşi ne diyor, yada kadının eşine ne diye tanıttı ki kendini bu derece rahat gidip görüşebiliyor?
6 yıl size yalan söylemiş, muhtemelen bu kadınlada aldatmış birini hala nasıl sevebilirsiniz?
Maddi durum yüzünden evlenemiyoruz diye de sizi kandırıyor besbelli. Ben evlendiğimde eşim yeni işe girmişti, düğünüde yaptık, iyi kötü evimizin eşyalarınıda aldık. Ki bizim yaşımız küçüktü. Evlenmeyi gerçekten istese siz hayli hayli yaparsınız.
Üzgünüm bu adam yalancı, evli bir kadınla birlikte ve ondan bir çocuğu var, dahası sizinle evlenmeyede niyeti yok.
Ayrılın, ardınıza bile bakmayın.
ohooooo.tanıştıklarında ikiside üniversitedeymiş. 3 yıllık bi beraberlikleri olmuş. anlaşamayıp ayrılmışlar kadın 3 ay içinde görücü usulu evlenmiş. evlendikten 1 yıl sonra tekrar görüşmeye başlamışlar. ondan sonrada birdaha görüşmeyi hiç kesmemişler. tam bitirmeye karar verdiğimizde hamile olduğunu öğrendik diyor. çocuk doğduktan sonrada devam etmiş ilişkileri sonra kadın istememiş kendime yakıştıramıyorum bu durumu falan diye bitirmek istemiş. sonrası malum buda senle aramızda birşey olmasada ben çocuğu görmek istiyorum demiş. şimdi bana yeminler ediyor ona karşı hiçbirşey hisssetmiyorum diyor.
Cezasını cekip çekmemek kendine kalmış da size niye bunca sene yalan söylemiş 6sene oyalamis.en çokta gecen yıllarıma yanıyorum. ben bu durumu hemen kabullenmedim çok gitgeller yaşadık. bitirmek istedim defalarca. ama hep bir şekilde ikna etti beni böyle bir hata yaptıysam ömür boyu cezasını çekmemmi gerekiyor diyor. sen benim için değerlisin diyor. çocuk olmasa tüm irtibatımı çoktan keserdim ama böyle bir gercek var diyor.
Bunun ne önemi var senin sevgilin ahlaksız kocasının koynundan çıkan kadınla yatmış daha ne olsunbenim en çokta beynimi kemiren konu bu aslında sadece çocuk içinmi görüşüyorlar yoksa bir araya geldiklerinde birşeyler yaşıyorlarmı. bu arada kadın başka bir şehirde yaşıyor.
Hayat asıl evlendikten sonra başlıyor. Şimdi herşeyi göğüslerim dediğin şeyler evlenince yük oluyor koca bir yük. Sen şimdi sabrederim evlenince diye düşünüyorsun ama tüm bunlar sana asıl evlenince sorun olacak beynin yorulacak tasiyamazsinen çokta gecen yıllarıma yanıyorum. ben bu durumu hemen kabullenmedim çok gitgeller yaşadık. bitirmek istedim defalarca. ama hep bir şekilde ikna etti beni böyle bir hata yaptıysam ömür boyu cezasını çekmemmi gerekiyor diyor. sen benim için değerlisin diyor. çocuk olmasa tüm irtibatımı çoktan keserdim ama böyle bir gercek var diyor.
Tekrar birlikte olmayacakları ne malum ? İkinci bir çocuk yapmayacakları peki ? Bunları göze alıp gerçekten evlenmek istiyor musunuz böyle biriyle. Ağzım açık okudum vallahi. Bir kere yapan bir daha yapar kusura bakmayın. Bunu sizinle evliyken yapmasını mı istersinizherkese hayırlı günler diliyorum. yıllardır takip ediyorum burayı ama üye değildim. şimdi ise içimi kasıp kavuran kendimle yüzleşemediğim kimseye anlatamadığım bir sıkıntım için üye oldum. belki yazmak iyi gelecek belkide fikirleriniz bilemiyorum. yaşım 36 altı yıldır görüştüğüm ama birtürlü evlilik yoluna giremediğimiz bir erkek arkadaşım var. ikimizde birbirimizi en zor zamanlarımızda bulduk. çok şey paylaştık oda 38 yaşında . düzenli işi olmadığı için parasızlıktan evlenemedik benim imkanlarım vardı ama o bunu kabul etmedi herşeyı kendisinin yapmak istediğini söyledi. bundan bir yıl önce sana birşey itiraf etmem gerek dedi benimle bir yola çıkacaksan bunu bilmelisin dedi. 16 sene önce biriyle tanışmış büyük bir aşk yaşamışlar 3 yıldan sonra kopmuşlar kadın bir başkası ile evlenmiş. birde çocuğu olmuş. ama bunlar görüşmeye devam etmişler hiç bırakmamışlar. ve kadın bundan hamile kalmış şuan 9 yaşında erkek arkadaşımdan bir oğlu varmış. sevgilimin bana dediği şu ben onunla görüşmeyi kesemem arada çocuk var. kadın evli ama erkek arkadaşım 2-3 ayda bir gidiyor çocukla vakit geçiriyormuş tabi kadında yanlarında oluyor. o kadınla arasında hiçbirşeyin olmadığını söylüyor ama bilmiyorum. çocukta buna abi diyormuş annesi artık ne olarak tanıttıysa bunu çocuğa. cocuğun resmini gösterdi biraz benziyorlar birbirlerine. test yaptırıcam diyor eminim ama yine yaptırıcam diyor. testte senden çıkarsa ne olacak dedim bişey olmayacak sadece ben emin olmak istiyorum diyor. evlensekte ben görüşmeye devam edicem buna engel olamazsın diyor. okadar çok emek verdimki bu ilişkiye çok ta seviyorum birçok duyguyu ilk onda tattım. ne vazgecebiliyorum nede bu durumu içimde sindirebiliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. atsam kendimi bi uçurumdan sanki hep düşecekmişim gibi hiç yere çarpıp bu acı son bulmayacak gibi.
Pes doğrusu peki kadının kocası bu işin neresinde yani biliyor mu durumu yoksa büyük bir yalanın içinde kendi çocuğu mu sanıyor. Bence bu adam evli bir kadınla ilişki yürütecek hatta çocuk yapacak potansiyeli herseye müsait cok büyük asksa evlenselermis uzak durun kesinlikleherkese hayırlı günler diliyorum. yıllardır takip ediyorum burayı ama üye değildim. şimdi ise içimi kasıp kavuran kendimle yüzleşemediğim kimseye anlatamadığım bir sıkıntım için üye oldum. belki yazmak iyi gelecek belkide fikirleriniz bilemiyorum. yaşım 36 altı yıldır görüştüğüm ama birtürlü evlilik yoluna giremediğimiz bir erkek arkadaşım var. ikimizde birbirimizi en zor zamanlarımızda bulduk. çok şey paylaştık oda 38 yaşında . düzenli işi olmadığı için parasızlıktan evlenemedik benim imkanlarım vardı ama o bunu kabul etmedi herşeyı kendisinin yapmak istediğini söyledi. bundan bir yıl önce sana birşey itiraf etmem gerek dedi benimle bir yola çıkacaksan bunu bilmelisin dedi. 16 sene önce biriyle tanışmış büyük bir aşk yaşamışlar 3 yıldan sonra kopmuşlar kadın bir başkası ile evlenmiş. birde çocuğu olmuş. ama bunlar görüşmeye devam etmişler hiç bırakmamışlar. ve kadın bundan hamile kalmış şuan 9 yaşında erkek arkadaşımdan bir oğlu varmış. sevgilimin bana dediği şu ben onunla görüşmeyi kesemem arada çocuk var. kadın evli ama erkek arkadaşım 2-3 ayda bir gidiyor çocukla vakit geçiriyormuş tabi kadında yanlarında oluyor. o kadınla arasında hiçbirşeyin olmadığını söylüyor ama bilmiyorum. çocukta buna abi diyormuş annesi artık ne olarak tanıttıysa bunu çocuğa. cocuğun resmini gösterdi biraz benziyorlar birbirlerine. test yaptırıcam diyor eminim ama yine yaptırıcam diyor. testte senden çıkarsa ne olacak dedim bişey olmayacak sadece ben emin olmak istiyorum diyor. evlensekte ben görüşmeye devam edicem buna engel olamazsın diyor. okadar çok emek verdimki bu ilişkiye çok ta seviyorum birçok duyguyu ilk onda tattım. ne vazgecebiliyorum nede bu durumu içimde sindirebiliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. atsam kendimi bi uçurumdan sanki hep düşecekmişim gibi hiç yere çarpıp bu acı son bulmayacak gibi.
Test yaptırmadan çocuğun kendisinden olduğunu nasıl anlamış?tanıştıklarında ikiside üniversitedeymiş. 3 yıllık bi beraberlikleri olmuş. anlaşamayıp ayrılmışlar kadın 3 ay içinde görücü usulu evlenmiş. evlendikten 1 yıl sonra tekrar görüşmeye başlamışlar. ondan sonrada birdaha görüşmeyi hiç kesmemişler. tam bitirmeye karar verdiğimizde hamile olduğunu öğrendik diyor. çocuk doğduktan sonrada devam etmiş ilişkileri sonra kadın istememiş kendime yakıştıramıyorum bu durumu falan diye bitirmek istemiş. sonrası malum buda senle aramızda birşey olmasada ben çocuğu görmek istiyorum demiş. şimdi bana yeminler ediyor ona karşı hiçbirşey hisssetmiyorum diyor.
Bence böyle biriyle hiç evlilik yoluna girme biran önce ayrıl. Evlendiğinde hiç hazmedemezsin. Aklına bir ton şey takılır acaba görüştülerin de yakınlaşıyorlar mı gibilerinden. Yazık etme kendine zaten ne kadar karaktersiz oldukları belli değil mi? kadın kocasını aldatmış seninki de karısını aldatır...herkese hayırlı günler diliyorum. yıllardır takip ediyorum burayı ama üye değildim. şimdi ise içimi kasıp kavuran kendimle yüzleşemediğim kimseye anlatamadığım bir sıkıntım için üye oldum. belki yazmak iyi gelecek belkide fikirleriniz bilemiyorum. yaşım 36 altı yıldır görüştüğüm ama birtürlü evlilik yoluna giremediğimiz bir erkek arkadaşım var. ikimizde birbirimizi en zor zamanlarımızda bulduk. çok şey paylaştık oda 38 yaşında . düzenli işi olmadığı için parasızlıktan evlenemedik benim imkanlarım vardı ama o bunu kabul etmedi herşeyı kendisinin yapmak istediğini söyledi. bundan bir yıl önce sana birşey itiraf etmem gerek dedi benimle bir yola çıkacaksan bunu bilmelisin dedi. 16 sene önce biriyle tanışmış büyük bir aşk yaşamışlar 3 yıldan sonra kopmuşlar kadın bir başkası ile evlenmiş. birde çocuğu olmuş. ama bunlar görüşmeye devam etmişler hiç bırakmamışlar. ve kadın bundan hamile kalmış şuan 9 yaşında erkek arkadaşımdan bir oğlu varmış. sevgilimin bana dediği şu ben onunla görüşmeyi kesemem arada çocuk var. kadın evli ama erkek arkadaşım 2-3 ayda bir gidiyor çocukla vakit geçiriyormuş tabi kadında yanlarında oluyor. o kadınla arasında hiçbirşeyin olmadığını söylüyor ama bilmiyorum. çocukta buna abi diyormuş annesi artık ne olarak tanıttıysa bunu çocuğa. cocuğun resmini gösterdi biraz benziyorlar birbirlerine. test yaptırıcam diyor eminim ama yine yaptırıcam diyor. testte senden çıkarsa ne olacak dedim bişey olmayacak sadece ben emin olmak istiyorum diyor. evlensekte ben görüşmeye devam edicem buna engel olamazsın diyor. okadar çok emek verdimki bu ilişkiye çok ta seviyorum birçok duyguyu ilk onda tattım. ne vazgecebiliyorum nede bu durumu içimde sindirebiliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. atsam kendimi bi uçurumdan sanki hep düşecekmişim gibi hiç yere çarpıp bu acı son bulmayacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?