Çok seviyorum fakat anlaşamıyoruz,kararsızım..ne yapmalıyım ?

Bakalım cnm belki seninki seni bırakmaz nasıl davranacak sence ?

en bırakmayacağına eminim zaten. ondan ayrılıp başka biriyle çıktığımda ikna etmek için kapının önüne kadar 1 hafta boyunca hergün gelmişti. ama artık gelsede farketmez. bana hep seni sevmiyorum seninle nefes alıyorum derdi. ama benim için sinirini yenemedi

cnm benim şöyle düşün ben üzülmeyi değil mutlu olmayı hakediyorum ve bu adam beni üzüyo kolay değil biliyorum ama inan bana ilerde daha mutlu günler seni bekliyor olacak

biliyorum canım. teşekkürler. mutlu olmayı kimseyle başaramasam bile kendime yeterim :))

amin canım seninde sewgilinin aklı başına gelirde kıymetini bilir

artık gelsede çoook geç. büyük konuşmak istemiyorum ama dönüşü olmaz bundan sonra. olursada .ok sürünmesi gerekiyor. ve benim gerçekten pişman olduğuna inanmam. oda çoooook zor

artık gelsede çoook geç. büyük konuşmak istemiyorum ama dönüşü olmaz bundan sonra. olursada .ok sürünmesi gerekiyor. ve benim gerçekten pişman olduğuna inanmam. oda çoooook zor

senin için hayırlısı neyse bence o olsun üzdükten sonra dediğin gibi çok geç bazen sewmek herşey değil

9yıldır ilişki uzmanı oldum tek başıma mücadele verdim kimsede yanımda olmadı o kötü zamanlar geçirdiğimde benimde çok kötü şeylerim oldu ama atlattım sizinde geçicek ben inanıyorum

inanmak başarmanın yarısıdır. birisi destek olunca daha kolay geçecektir. bi daha yaşama mutlu ol inşallah hep

en zor olanıda bu çiftlerin anlaşamaması ve alışkanlıktan dolayıbirbirinden kopamaması
çok iyi düşün mantıklı bi karar ver

en zor olanıda bu çiftlerin anlaşamaması ve alışkanlıktan dolayıbirbirinden kopamaması
çok iyi düşün mantıklı bi karar ver

evet en zor olanı kopamamak ve ne yapacağına karar vermek. fakat daha fazla kendimden ödün vermemek daha fazla yıpranmamak adına bitirmeye karar vedim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…