- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
- 173
Kızlar ikinizde unutucaksınız sizi bu denli üzen biri sizi asla haketmiyor ***bazı gerçekleri görebilmek için yalancı dev aynaları kırmak gerekir***
Aşk acısı kimseye vermesin rabbim çekmedim ama tahmin edebiliyorum bende çok şeyler yaşadım ilişkimde
inşallah canım. unutacağını biliyo olmak insanı biraz olsun rahatlatıyor
Bakalım cnm belki seninki seni bırakmaz nasıl davranacak sence ?
cnm benim şöyle düşün ben üzülmeyi değil mutlu olmayı hakediyorum ve bu adam beni üzüyo kolay değil biliyorum ama inan bana ilerde daha mutlu günler seni bekliyor olacak
inşallah çekmezsin canım. allah yaşatmasın
cnm benim şöyle düşün ben üzülmeyi değil mutlu olmayı hakediyorum ve bu adam beni üzüyo kolay değil biliyorum ama inan bana ilerde daha mutlu günler seni bekliyor olacak
amin canımseninde sewgilinin aklı başına gelirde kıymetini bilir
Cnm psikolog gibisin cok rahatlattın sağol
artık gelsede çoook geç. büyük konuşmak istemiyorum ama dönüşü olmaz bundan sonra. olursada .ok sürünmesi gerekiyor. ve benim gerçekten pişman olduğuna inanmam. oda çoooook zor
9yıldır ilişki uzmanı oldum tek başıma mücadele verdim kimsede yanımda olmadı o kötü zamanlar geçirdiğimde benimde çok kötü şeylerim oldu ama atlattım sizinde geçicek ben inanıyorum
senin için hayırlısı neyse bence o olsun üzdükten sonra dediğin gibi çok geç bazen sewmek herşey değil
inanmak başarmanın yarısıdır. birisi destek olunca daha kolay geçecektir. bi daha yaşama mutlu ol inşallah hep
Unut onu kalbim şarkısı bize gelsin kızlar
en zor olanıda bu çiftlerin anlaşamaması ve alışkanlıktan dolayıbirbirinden kopamaması
çok iyi düşün mantıklı bi karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?