Çok seviyorum fakat ilgi göremiyorum

karasevdaa35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
10
3
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba çok takip ediyodum fakat bir türlü üye olmaya cesaret mi edemedim kendimi mi anlatmak istemedim bilmiyorum. Ama bugun burdayim benim büyük bir sorunum var 4 buçuk yıldır bir sevdiğim var askerdeyken bekledim cok fedakarlık yaptım yani kısacası en çok seven taraf ben oldum seviyorum hemde herşeyden fazla ama ne yaptıysam herşey daha kötü oluyo 1 gün iyisek 4 gün kötüyüz sürekli alttan alan taraf benim ve bu beni çok yordu ne gidebiliyorum nede kalınca mutlu olabiliyorum aşırı ilgisiz ve ben bu adamdan başka kimseyi istemiyorum onu kazanmak için ne yapmam gerekiyor önceden tartıştığımız da 2 gün mesaj atmayınca mesaj atan adam artık onu da benden bekler oldu kafam çok karışık onu kendime sevdirmek ilgisini çekmek ve beni onemsemesini istiyorum sizinde birseyler söylemenizi istiyorum inanın fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler

evet ama çok seviyorum bi şekilde insanların fikirleri değişebilir ama ben bunu ne yaparak kazanabilirim onun fikrini ayrı ayrı kişilerden öğrenmek istiyorum

Valla iş işten geçmiş bu saatten sonra çok bişeyin etkileyeceğini sanmıyorum Ada'm daha sevgiliyken bu rahatlığa erişebildiyse evliliği düşünemiyorum bile. Ha ama bunu da yapan sensin unutma. Bir erkeğe hiç bir zaman çok seviyor bensiz yapamaz rahatlığını vermeyeceksin verirsen böyle olur.

Evet doğru söylüyorsunuz ama bunu düzeltmenin bi yolu olmalı ki benim sevgim aşırı ben hayatımda ilk kez bu kadar sevdim herşeyden daha fazla kopamiyoruz da sadece onun biraz olsun onemsemesini istiyorum çok fazla birşey istemiyorum onun için her fedakarlığı yaptım değişmez dediğim huylarimi değiştirdim o yıktı ben baştan yaptım şimdi biraz anliyo ama ilgisiz sadece dikkatini çekmek istiyorum bugün napti acaba diye düşünmesini çok mutsuzum kötü birşey söylediğinde o gün benim için çekilmez oluyo biraz onemsemesem ilgiyi çeksem ise yararmi bu ne kadar yapabilirim bunu da bilmiyorum

Kendini biraz geri çekmeyi dene günde 1 kereden fazla arama kendine vakit ayır arkadaşlarınla vakit geçir bırak o merak etsin seni sen hiç oralı olma.

Çok teşekkür ederim deniycem işe yarar umarım hiç atmasam gün içinde o mesaj atınca yazsam bana aşırı güveniyor çok fazla bazen keşke bu kadar güven vermeseydim diyorum ve ben çok fazla karisiyorum aşırı kiskanclik yapıyorum bu konu da ne yapmam gerekiyo peki

Arkadaşlar öncelikle merhaba çok takip ediyodum fakat bir türlü üye olmaya cesaret mi edemedim kendimi mi anlatmak istemedim bilmiyorum. Ama bugun burdayim benim büyük bir sorunum var 4 buçuk yıldır bir sevdiğim var askerdeyken bekledim cok fedakarlık yaptım yani kısacası en çok seven taraf ben oldum seviyorum hemde herşeyden fazla ama ne yaptıysam herşey daha kötü oluyo 1 gün iyisek 4 gün kötüyüz sürekli alttan alan taraf benim ve bu beni çok yordu ne gidebiliyorum nede kalınca mutlu olabiliyorum aşırı ilgisiz ve ben bu adamdan başka kimseyi istemiyorum onu kazanmak için ne yapmam gerekiyor önceden tartıştığımız da 2 gün mesaj atmayınca mesaj atan adam artık onu da benden bekler oldu kafam çok karışık onu kendime sevdirmek ilgisini çekmek ve beni onemsemesini istiyorum sizinde birseyler söylemenizi istiyorum inanın fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler
Canım sen emin misin seni sevdiğine. Eger seviyor gösteremiyor diyorsan. Biraz ağırdan al belli etmemeye calıs duygularını cok fazla arama bir degisiklik oldugunu anlasın. Hiçkimse bulunmaz hint kumaşı degil bu dünyada bence bunu da anlasın.

Bi emin oluyorum bazen oyle bisey yapiyoki hic sevmiyo diyorum bilmiyorum bazen kurtulmak hissizlemek istiyorum bu kadar sevmemeliydim diyorum cunku cok kiriyo tamir etmeside ayri bi olay kisa suruyo bu kez ben affedince de o trip yapiyo degisik bi yapisi var ama benim istedigim sadece biraz olsun onemsemesi ilgisiz birakmaliyim galiba cok ustune titriyorum

Bi emin oluyorum bazen oyle bisey yapiyoki hic sevmiyo diyorum bilmiyorum bazen kurtulmak hissizlemek istiyorum bu kadar sevmemeliydim diyorum cunku cok kiriyo tamir etmeside ayri bi olay kisa suruyo bu kez ben affedince de o trip yapiyo degisik bi yapisi var ama benim istedigim sadece biraz olsun onemsemesi ilgisiz birakmaliyim galiba cok ustune titriyorum
Bende mesela esime düşkünüm kedi gibi yanından ayrılmam ona bakmaya doyamam her gün sevdigimi söylerim. Biliyorum ki o da beni seviyor onun yapısı bu cok fazla belli etmiyor. Eger sevdigin kişinin böyle oldugunu düsünüyorsan sorun yok. Diğer türlü yapısı böyle degilse bu ilgiden bunalmış olabilir. Sizi yeterince sevmiyor olabilr.

Şuda var duygularını belli edemiyo bunu biliyorum yıllar once olmuş kucucuk bi kiskandirmami yeni soyluyo ve ben sok oldum asla o an belli etmedi bi laf soyledi geçiştirdi ve yıllar sonra karşıma cikardi sevgi gostermek baska tamam ama ilgi başka bisey çok fazla ilgi beklemiyorum 24 saat arasın istemiyorum sadece ben merak etmeden o merak etsin ben dayanamıyorum konuşmak istiyorum yazıyorum çiziyorum ama galiba biraz geri çekilmenin zamanı gelmiş hatta geçmiş bile

Allah bozmasın hep mutlu olursunuz ins benimki ilgiden boğuldu bence ya ben sevdim mi anlatamıyorum ama benim yani gözümden kiskaniyorum onun canı yansın benim canım yaniyo o bir ölsün ben bin ölüyorum ve bunu çok fazla belli ettim ama kaybetmek istemiyorum onu

Allah bozmasın hep mutlu olursunuz ins benimki ilgiden boğuldu bence ya ben sevdim mi anlatamıyorum ama benim yani gözümden kiskaniyorum onun canı yansın benim canım yaniyo o bir ölsün ben bin ölüyorum ve bunu çok fazla belli ettim ama kaybetmek istemiyorum onu
Canım kıymet bilene bu durum. Ben su an evli olduğum icin biraz daha rahatım sevgili durumundan farklı oluyor bu. Her seyi paylaşıyorsun o zaman iste iki yarım elma oluyorsun. Karsıdaki kisiden bende böyle tepkiler görseydim bende yapmazdım. Bence bi degerlendir ben bunları yapıyorum ama deger mi bu kişi icin diye. Onda bence su an bir rahatlık var hangi insan ruhunun oksamasini sevmez ki. Sımartmak istemiyorda olabilir. Erkeklerin böyle garip düsünceleri oluyor.

Tabiki evli olunca farklı oluyodur sonuçta aynı evdesiniz ve birşeyler birlikte yapiliyo bu durumda inanın bazen acaba delirirmiyim diyorum bazen bakıyorum konuşuyorum kendimle bu sorunlar onu gorene kadar her gördüğümde icime bi huzur doguyo bilmiyorum belki de bu kadar ilgi fazla geliyo ilgisiz birakica noldu birden demesini istiyorum ise yararmi sizce ilgisiz bırakmak sürekli yazmamak günde 1 kez veya o yazmadan yazmamak aramamak

Tabiki evli olunca farklı oluyodur sonuçta aynı evdesiniz ve birşeyler birlikte yapiliyo bu durumda inanın bazen acaba delirirmiyim diyorum bazen bakıyorum konuşuyorum kendimle bu sorunlar onu gorene kadar her gördüğümde icime bi huzur doguyo bilmiyorum belki de bu kadar ilgi fazla geliyo ilgisiz birakica noldu birden demesini istiyorum ise yararmi sizce ilgisiz bırakmak sürekli yazmamak günde 1 kez veya o yazmadan yazmamak aramamak
Bence o yazmadan yazmayın. Biraz zor gelecektir. Alışılmış bir sey var sonucta. İltifat etmeyin bir süre. Bakalm bir degisiklik olacak mı.

Peki cok tesekkur ederim ilginiz ve yazdginiz icin son bisey sorucam mesela 2 gun yazmadım oda yazmadı sonra yazdıginda veya ben yazdigimda hiç bisey olmamış gibi mi davranmaliyim tavirlimi yoksa normal bi sekildemi

Aynı durum benim başımdada var
Ama benimki bencil yapısındada var
Fakat önceden oyle değildi
Ben sevdiğimi belli ettiğim andan itibaren o ipleri aldı ya ondan sonra başladı bu durum. Her istediğini yaptırmak için zorla trip atıyo olmazsa ayrılalım yeter bunaldım diyo. Ama bunalcak bir durum yok. Ben bunalıyorum. Adam ne isterse olacak olmazsa trip atıyor. Kavga cıkarıyor. Ayrılıyo sonra ben hatam olmadıgı halde alttan alıyorum ve barışıyoruz ve o buna alıstıgı için artık beni çantada keklik biliyo ve bundan bunaldım.en son patladım yeter dedim ve bende susmadım soyledım herseyi. Oyle dolmuşki içim artık. Bana boyle davranmaya hakkı yok. Ona olan sevgimi kullanıyor . Ondan ayrılmak bana çok dokunuyodu aglayarak onu buluyordum ve hep barısmaya calısıyordum ama bu durumu hep kullandı. Onu sevmem benim cezam olmamalı oda üzülsün ozlesin sevgi tek taraflı olamaz çok bunaldım oyokken cok ozlüyorum aglıyorum ama oda bu duyguyu yaşamalı
Sevmek acı cekmek olmamalı

Back
X