- 27 Eylül 2016
- 10
- 3
- 1
- Konu Sahibi karasevdaa35
-
Canım sen emin misin seni sevdiğine. Eger seviyor gösteremiyor diyorsan. Biraz ağırdan al belli etmemeye calıs duygularını cok fazla arama bir degisiklik oldugunu anlasın. Hiçkimse bulunmaz hint kumaşı degil bu dünyada bence bunu da anlasın.Arkadaşlar öncelikle merhaba çok takip ediyodum fakat bir türlü üye olmaya cesaret mi edemedim kendimi mi anlatmak istemedim bilmiyorum. Ama bugun burdayim benim büyük bir sorunum var 4 buçuk yıldır bir sevdiğim var askerdeyken bekledim cok fedakarlık yaptım yani kısacası en çok seven taraf ben oldum seviyorum hemde herşeyden fazla ama ne yaptıysam herşey daha kötü oluyo 1 gün iyisek 4 gün kötüyüz sürekli alttan alan taraf benim ve bu beni çok yordu ne gidebiliyorum nede kalınca mutlu olabiliyorum aşırı ilgisiz ve ben bu adamdan başka kimseyi istemiyorum onu kazanmak için ne yapmam gerekiyor önceden tartıştığımız da 2 gün mesaj atmayınca mesaj atan adam artık onu da benden bekler oldu kafam çok karışık onu kendime sevdirmek ilgisini çekmek ve beni onemsemesini istiyorum sizinde birseyler söylemenizi istiyorum inanın fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler
Bende mesela esime düşkünüm kedi gibi yanından ayrılmam ona bakmaya doyamam her gün sevdigimi söylerim. Biliyorum ki o da beni seviyor onun yapısı bu cok fazla belli etmiyor. Eger sevdigin kişinin böyle oldugunu düsünüyorsan sorun yok. Diğer türlü yapısı böyle degilse bu ilgiden bunalmış olabilir. Sizi yeterince sevmiyor olabilr.Bi emin oluyorum bazen oyle bisey yapiyoki hic sevmiyo diyorum bilmiyorum bazen kurtulmak hissizlemek istiyorum bu kadar sevmemeliydim diyorum cunku cok kiriyo tamir etmeside ayri bi olay kisa suruyo bu kez ben affedince de o trip yapiyo degisik bi yapisi var ama benim istedigim sadece biraz olsun onemsemesi ilgisiz birakmaliyim galiba cok ustune titriyorum
Canım kıymet bilene bu durum. Ben su an evli olduğum icin biraz daha rahatım sevgili durumundan farklı oluyor bu. Her seyi paylaşıyorsun o zaman iste iki yarım elma oluyorsun. Karsıdaki kisiden bende böyle tepkiler görseydim bende yapmazdım. Bence bi degerlendir ben bunları yapıyorum ama deger mi bu kişi icin diye. Onda bence su an bir rahatlık var hangi insan ruhunun oksamasini sevmez ki. Sımartmak istemiyorda olabilir. Erkeklerin böyle garip düsünceleri oluyor.Allah bozmasın hep mutlu olursunuz ins benimki ilgiden boğuldu bence ya ben sevdim mi anlatamıyorum ama benim yani gözümden kiskaniyorum onun canı yansın benim canım yaniyo o bir ölsün ben bin ölüyorum ve bunu çok fazla belli ettim ama kaybetmek istemiyorum onu
Bence o yazmadan yazmayın. Biraz zor gelecektir. Alışılmış bir sey var sonucta. İltifat etmeyin bir süre. Bakalm bir degisiklik olacak mı.Tabiki evli olunca farklı oluyodur sonuçta aynı evdesiniz ve birşeyler birlikte yapiliyo bu durumda inanın bazen acaba delirirmiyim diyorum bazen bakıyorum konuşuyorum kendimle bu sorunlar onu gorene kadar her gördüğümde icime bi huzur doguyo bilmiyorum belki de bu kadar ilgi fazla geliyo ilgisiz birakica noldu birden demesini istiyorum ise yararmi sizce ilgisiz bırakmak sürekli yazmamak günde 1 kez veya o yazmadan yazmamak aramamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?