- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Eski konunuzda da dengesiz demişsiniz zaten.Sevgilimle güzel giden bir ilişkimiz vardı. Anlaşamadığımız bir konu yüzünden sürekli tartışıyorduk. Hep dedim; biterde eğer bu yüzden bitecek. Konu da şu; Çok fazla kız arkadaş çevresi var. İnat mı etti bilmiyorum ama illa aynı şeyi yapmakta diretiyor. Ben artık soğumaya başladım. Konuşuyorum, anlamıyor. Bu konuyu onu en açık şekilde nasıl izah edebilirim? Yardımınıza ihtiyacım var.
Ben erkegimin nette begeni attigi kizi bile kiskanirim.. kroyum ama para bende:))
Eski konunuzda da dengesiz demişsiniz zaten.
Çok kız arkadaşının olması sinirimi bozuyor demişsinizdir illa ki ama anlamak işine gelmiyor demek.
İzah edemezsiniz hali hazırda onun da bildiği bir şeyi.
En basiti o ,Evet dedim. Defalarca. Ama bu soğuma olayından bahsetmem lazım.
Owwww icimi titrettin kihizz :))Erkeğinizi yesinler. :)
En basiti o ,
Böyle böyle yaptığın için bana bunları hissettirdin ve senden soğudum.
Ben erkegimin nette begeni attigi kizi bile kiskanirim.. kroyum ama para bende:))
Kiskancim ben valla.. gebertirim adami :))Valla bu konuda ben de kroyum.
Peki sizin karsi cinsden arkadaslariniz varmi?nasil karsiliyor?ola bilirmi diyor yoksa senin erkek arkadasin olmazmi diyorSevgilimle güzel giden bir ilişkimiz vardı. Anlaşamadığımız bir konu yüzünden sürekli tartışıyorduk. Hep dedim; biterde eğer bu yüzden bitecek. Konu da şu; Çok fazla kız arkadaş çevresi var. İnat mı etti bilmiyorum ama illa aynı şeyi yapmakta diretiyor. Ben artık soğumaya başladım. Konuşuyorum, anlamıyor. Bu konuyu onu en açık şekilde nasıl izah edebilirim? Yardımınıza ihtiyacım var.
+100000Ben erkegimin nette begeni attigi kizi bile kiskanirim.. kroyum ama para bende:))
sana da +100000Ben cok cok asiri kiskancim benim sevgilimin kiz arkadasi olamaz.kisa ve net.Ben onun her seyiyim hem arkadasi hem sirdasi hem hayat arkadasi.Saygi duyarim baskalari normal karsilaya bilir ana ben asla ve asla izin vermem.iyi yine siz izin veriyorsunuz.
Peki sizin karsi cinsden arkadaslariniz varmi?nasil karsiliyor?ola bilirmi diyor yoksa senin erkek arkadasin olmazmi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?