Çok sevmek ama soğumak. Bu nasıl bir duygu?

Ne demek kız arkadaş! Kulaklarından tavana asarım onu, mümkün değil

Tabiiki soylemelisin.o size karismiyormu?izin veriyormu erkek arkadaslariniz olmasina?

Aynı sorunu ben yaşıyordum. Erkek arkadaşım çok samimi kız arkadaşı ve diğer konuştuğu kızlar. Defalarca bu konu yüzünden ayrılıp tartıştık. ( bu arada söylenen yalan vsde var) Sonuç olarak 2017 mayıs ayında biten bir ilişki. İlişkiden hemen sonra benden kıymetli olmayan ama rahatsız oluyorum diye de sorun etmeyen kız arkadaşla gidilen tatil (kızın ilgisinin olmadıgına eminim zaten sıkıntı orda, kız sevgilisi için bunu sildi bu onu yapamadı)
Günlerce ağlayan hatta deli gibi aptallığına doymayan siniri geçmeyen bgtc.
Sonuç 1 yıl oldu umrumda bile değil kendisi. Onu sorarsanız takmadığım andan itibaren peşimde, çevremde iki dk sesimi duymak için herşeyi yapıyor. Ayrı illerdeydik bulunduğum ile gelip kendince süpriz yapıyor. Yine geliyormuş oturup sohbet edelim diye yalvarıyordu en son.

Var var, ikimizde aşşırııı kıskancız.
Hatta kendisi kuzenlerimden kıskanır o derece

Senin var mı ?
Vardi. Wimdi esim oldu kendisi.beni demezsin asiri kiskancim o uydugu zaman ona ismi kayitli olmadigi numara geldigi zaman telefonuma yazarim numarasini bakarim whatsap profiline resmi falan varmi kizmi erkekmi diye o derece yani gerisini sen dusun kaldiki kiz arkadasi olsun.ben kizlara guvenmem yarin biri sevgilisinden ayrilir esimin omuzlarinda aglar.birinin dogum gunu partisi olur citir kizlari toplar esimide davet eder ne benim erkek arkadasim yok ne onun kiz arkadasi biz boyle mutluyuz

Benim de erkek arkadaşım yok, onun da kız arkadaşı yok. Akrabalarmız hariç tabi

Bazen korkuyorum bu kadar kıskanclıkla nasıl evleniriz diye

Benim de erkek arkadaşım yok, onun da kız arkadaşı yok. Akrabalarmız hariç tabi

Bazen korkuyorum bu kadar kıskanclıkla nasıl evleniriz diye
Inan bende korkuyorum disarida yuruduyumuz zaman bir kiz gecse esime bakiyorum caktirmadan bakiyormu diye.korkma bisey olmaz alismissinizdir ikinizde.biz iki yil sevgili 6 ay nisanli 6 aydirda evliyiz bir sikinti yok .siz kac zamandir birlikdesiniz?sen ne kadar kiskancsin mesela?

Bizim 1 yılı geçti ilişkimiz. Bu senede söz nişan bir şeyler düşünüyoruz bakalım nasip.

Vallahi bende senin gibiyim, kız görünce bakışlarını takip ediyorum hemen. Bakarsa oyarım onu

Ay ne guzel mutluluklar canim.zaten seni sevdikden sonra gozu kimsecikleri gormez merak etme
İnşallah öyle olur, korkuyorum burada ki konuları okudukca. Büyük bir aşkla evlenip sonu hüsran olunca, acaba bizde mi böyle oluruz diyorum.

Konuyu da dağıttık kusura bakma konu sahibi

Açıkça söyleyin o değer vermediği için soğudum deyin bırakın o düşünsün açık sözlü olmak iyidir

Açık sözlü olmak tabi ki iyi. Tamamen soğudum demiyorum ama soğumaya başladım öyle böyle değil ve bu konuyu konuşmazsam bu şekilde devam ettiği sürece onu kandırırım. Ben böyle yapamıyorum. Bilsin. Tercih onun. Eğer tamamen soğursam zaten geri dönüşü olmaz.

Soğumanızı umursayacak olsa zaten yapmazdı,tepkinizin herhangi bi önemi yok bence

Demek ki fikir olarak uyuşmuyorsunuz.
Düşünüyorum da,hiç kimse için arkadaş çevremi değiştiremem ben,o yüzden sizi anladığımı söyleyemem,üzgünüm.

Demek ki fikir olarak uyuşmuyorsunuz.
Düşünüyorum da,hiç kimse için arkadaş çevremi değiştiremem ben,o yüzden sizi anladığımı söyleyemem,üzgünüm.

Arkadaş çevresini değiştirmesini istediğimi söylemedim. Sorun sürekli yeni insanlar.

Esimle 12 yildir tanisiyoruz.5 yildirda evliyiz.gerek unv hayatinda olsun gerek is hayatinda olsun bayan cevresi hep oldu..ve bircoguylada tanistim cok guzel arkadasligimda oldu..
Ve bu konuyla ilgili cok sukur hic bir problem yasamadim..esime guvenim tamdi hep.ve kendimede guvenim tam.
Biraz ozguvenli olun bence..daha hic esimi hic bi arkadasindan kiskanmadim net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…