- 4 Ağustos 2017
- 2.794
- 10.028
- 208
- 27
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Tabiiki soylemelisin.o size karismiyormu?izin veriyormu erkek arkadaslariniz olmasina?İstemiyorum. İstemediğim halde varlar. Artık kendime üzülüyorum. Çünkü çok kıskancım ve kafamda kuruyorum artık. Tedirgin oluyorum. Nasıl güveneyim ben o arkadaşlarına? Benim çok erkek arkadaşım yoktu ama bundan sonra dikkat etmicem zaten. ve soğuduğumu söylemeli miyim bilmiyorum
Tam benim kafamdasin ) varmi sevgilin?Ne demek kız arkadaş! Kulaklarından tavana asarım onu, mümkün değil
Var var, ikimizde aşşırııı kıskancız.Tam benim kafamdasin ) varmi sevgilin?
Vardi. Wimdi esim oldu kendisi.beni demezsin asiri kiskancim o uydugu zaman ona ismi kayitli olmadigi numara geldigi zaman telefonuma yazarim numarasini bakarim whatsap profiline resmi falan varmi kizmi erkekmi diye o derece yani gerisini sen dusunVar var, ikimizde aşşırııı kıskancız.
Hatta kendisi kuzenlerimden kıskanır o derece
Senin var mı ?
Benim de erkek arkadaşım yok, onun da kız arkadaşı yok. Akrabalarmız hariç tabiVardi. Wimdi esim oldu kendisi.beni demezsin asiri kiskancim o uydugu zaman ona ismi kayitli olmadigi numara geldigi zaman telefonuma yazarim numarasini bakarim whatsap profiline resmi falan varmi kizmi erkekmi diye o derece yani gerisini sen dusunkaldiki kiz arkadasi olsun.ben kizlara guvenmem yarin biri sevgilisinden ayrilir esimin omuzlarinda aglar.birinin dogum gunu partisi olur citir kizlari toplar esimide davet eder ne benim erkek arkadasim yok ne onun kiz arkadasi biz boyle mutluyuz
Inan bende korkuyorum disarida yuruduyumuz zaman bir kiz gecse esime bakiyorum caktirmadan bakiyormu diye.korkma bisey olmaz alismissinizdir ikinizde.biz iki yil sevgili 6 ay nisanli 6 aydirda evliyiz bir sikinti yokBenim de erkek arkadaşım yok, onun da kız arkadaşı yok. Akrabalarmız hariç tabi
Bazen korkuyorum bu kadar kıskanclıkla nasıl evleniriz diye
Bizim 1 yılı geçti ilişkimiz. Bu senede söz nişan bir şeyler düşünüyoruz bakalım nasip.Inan bende korkuyorum disarida yuruduyumuz zaman bir kiz gecse esime bakiyorum caktirmadan bakiyormu diye.korkma bisey olmaz alismissinizdir ikinizde.biz iki yil sevgili 6 ay nisanli 6 aydirda evliyiz bir sikinti yok.siz kac zamandir birlikdesiniz?sen ne kadar kiskancsin mesela?
Ay ne guzel mutluluklar canim.zaten seni sevdikden sonra gozu kimsecikleri gormez merak etmeBizim 1 yılı geçti ilişkimiz. Bu senede söz nişan bir şeyler düşünüyoruz bakalım nasip.
Vallahi bende senin gibiyim, kız görünce bakışlarını takip ediyorum hemen. Bakarsa oyarım onu
İnşallah öyle olur, korkuyorum burada ki konuları okudukca. Büyük bir aşkla evlenip sonu hüsran olunca, acaba bizde mi böyle oluruz diyorum.Ay ne guzel mutluluklar canim.zaten seni sevdikden sonra gozu kimsecikleri gormez merak etme
Açıkça söyleyin o değer vermediği için soğudum deyin bırakın o düşünsün açık sözlü olmak iyidir
Soğumanızı umursayacak olsa zaten yapmazdı,tepkinizin herhangi bi önemi yok bence
Demek ki fikir olarak uyuşmuyorsunuz.
Düşünüyorum da,hiç kimse için arkadaş çevremi değiştiremem ben,o yüzden sizi anladığımı söyleyemem,üzgünüm.
Arkadaş çevresini değiştirmesini istediğimi söylemedim. Sorun sürekli yeni insanlar.
Aynen öyleDerken ?
Sürekli yeni kızlarla arkadaş olması mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?