Çok sevsen de gitmeli mi bazen?

Boncuk0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
93
55
3
32
Çok uzun olmayan bir ilişkiyi bitirdim bir hafta oldu. Sebep tartışma anında onun istediğine evet demeyince bana gerizekalı mısın demesi. Tartışmada suçlu bendim ama hakaretini hoş göremezdim. Ve terkettim onu. Dediği gibi gerizekalı mıyım neyim unutamıyorum. Çok mutsuzum. Kimseye bu kadar alışmamıştım...
Akıl verin nolur nasıl unuturum? Arkadaşlarım abarttığımı düşünüyor sizce öyle demesi affedilir miydi?

Sevsede karşı tarafın bir takım problemlerinden dolayi boşanan insanlar var. Ve bu kadar basit olsa keske problemler.Biraz olgunluk şart. Yaşınız kaç diye soranlar olmadan ben sorayım sahsen merak ettim.
, ne bileyim şahsen ben bazen ağzımdan dil alışkanlığı ile neler neler kaçırıyorum(poncikcesi yani) ama aslında öyle demek istemiyorum : )) çok seviyosam aşilabilir ne ayrilcam yahu. Devamında dusunuruz :) edit: yeni dusuncelerimi de ekledim:)

Son düzenleme:
Sevsede karşı tarafın bir takım problemlerinden dolayi boşanan insanlar var. Ve bu kadar basit olsa keske problemler.Biraz olgunluk şart. Yaşınız kaç diye soranlar olmadan ben sorayım sahsen merak ettim.
, ne bileyim şahsen ben bazen ağzımdan dil alışkanlığı ile neler neler kaçırıyorum ama aslında öyle demek istemiyorum : )) çok seviyosam aşilabilir ne ayrilcam yahu. Devamında dusunuruz :)
Ben 23 o 24tü tartışmada haksız olan bendim uzattıkça uzattım delirdi ama öyle denmezki özür dilerim ama çok kızdırdın dedi haklıyım kızdırmasaydın olmuyo mu bu

Ben 23 o 24tü tartışmada haksız olan bendim uzattıkça uzattım delirdi ama öyle denmezki özür dilerim ama çok kızdırdın dedi haklıyım kızdırmasaydın olmuyo mu bu
Akraniz nerdeyse, ben haksizsam uzatmam aksine karşı tarafa tamam çok uzatma derim:) Birazcik sizde de suç var tabi ki öyle dememeliydi düzeyli ve bunları problem edecek bir yapıya ve ilişkiye sahipseniz. :) Bence bir kere daha tekrarlarsa bitirirsiniz, cok seviyorsunuz madem.

Evet öyle demesi hoş değil ama senin haksızlığını, buna rağmen uzattığını, karşı tarafı deli ettiğini göz önüne alacak olursak, terketmemeliydin diye düşünüyorum.

Bir kere soylenen gerizekali da bi sey yokmus gibi gorunebilir ama o gerizekalinin ust turevleri var . Bakarsin bi sure sonra okuz olur, sonra hayvan olur sonra baska seyler olur. Zaten ayrilmissin bence donmeye gerek yok.

erkekler bir konuşuyorsa biz duygularımızı her açıdan ifade etmek adına 10 konuşuyoruz.
damarına bastıysanız kendini köşeye sıkışmış hissedip patlamıştır
siz de tavrınızı belli etmişsiniz herkes bir şansı hak eder ikincisi olursa affetmeyin.

Evet öyle demesi hoş değil ama senin haksızlığını, buna rağmen uzattığını, karşı tarafı deli ettiğini göz önüne alacak olursak, terketmemeliydin diye düşünüyorum.
O zaman iki kızıp sonra kabullendi derdi yine yapardı tamam bende üsteledim ama hakaret etmedim

Bir kere soylenen gerizekali da bi sey yokmus gibi gorunebilir ama o gerizekalinin ust turevleri var . Bakarsin bi sure sonra okuz olur, sonra hayvan olur sonra baska seyler olur. Zaten ayrilmissin bence donmeye gerek yok.
Evet bundan korktum dün onu diyen bugün aptal salakta der bunların olmasına cesaret vermek istemedim

erkekler bir konuşuyorsa biz duygularımızı her açıdan ifade etmek adına 10 konuşuyoruz.
damarına bastıysanız kendini köşeye sıkışmış hissedip patlamıştır
siz de tavrınızı belli etmişsiniz herkes bir şansı hak eder ikincisi olursa affetmeyin.
Öyle mi diyorsunuz peki barışırsam tavrım nasıl olmalı bu sözü hakkında

Öyle mi diyorsunuz peki barışırsam tavrım nasıl olmalı bu sözü hakkında
bir daha üstüne bu kadar geldiğimi hissedersen bana laf yetiştirmek yerine sakinleşip konuşmayı deneyelim zira böyle bir sözü işitmeyi ikinciye kaldıramam diye çok net bir çizgi çekerseniz sorun olacağını düşünmüyorum :KK200:

Back
X