Çok sevsen de gitmeli mi bazen?

Arıyor mesaj atıyor tabiki o istemiyormuş ayrılmak

Madem o şuan peşinde bence sen de uzatma dön. En azından ''hakaret ettiğim için ayrıldı ben peşinde koştum da döndürdüm'' der. O peşinde koşmayı bırakırsa dönmek istesen de dönemezsin, bu sefer tıpış tıpış kendi ayağınla gitmiş olursun. Hazır arıyorken barış. Abartma. Zaten haksızmışsın insanlar çileden çıkınca ağzından çıkabiliyor öyle şeyler.

Ama uzattıkça uzattım diyorsunuz. Adamı çıldırtacak raddeye getirdiyseniz kendini tutamamış olabilir.

Bazen ben de sinirim çok yükselince eşime tamam burda keselim diyorum. Çünkü daha uzasa ağzımdan hoşuma gitmeyecek sözler çıkar biliyorum.

Siz durmanız gereken yerde duramadıysanız o da kendini kontrol edememiş olabilir. Kimse evliya değil neticede. Zaten özür de dilemiş, bence hoş görülebilir. Devam ederseniz kavgalarda saygının kaybedilebileceği o sınırı aşmadan kavgayı bitirin, konuyu sakinleşince tekrar konuşun

Madem o şuan peşinde bence sen de uzatma dön. En azından ''hakaret ettiğim için ayrıldı ben peşinde koştum da döndürdüm'' der. O peşinde koşmayı bırakırsa dönmek istesen de dönemezsin, bu sefer tıpış tıpış kendi ayağınla gitmiş olursun. Hazır arıyorken barış. Abartma. Zaten haksızmışsın insanlar çileden çıkınca ağzından çıkabiliyor öyle şeyler.
Duygularımı tutamıyorum resmen bu kadar güçsüz olduğumu bilmiyordum ona karşı. Teşekkür ederim ilginiz için

Adamın açısından bakarsak evet. Adamin yerinde olsam hem haksız hem uzatıp duruyor bende robot değilim haketti diye düşünürdüm. Gene de ozur dilemiş bence helal olsun.
Haksızlık derken kötü birşey yapmadım sadece onun geçmişte yaptığı birşeyin konusunu tekrar açtım ve o sinirlenince uzattım bana düzgün cevap verseydi kapatırdım konuyu ben kapatmadıkça daha çok sinirlendi susmadığım için

Ama uzattıkça uzattım diyorsunuz. Adamı çıldırtacak raddeye getirdiyseniz kendini tutamamış olabilir.

Bazen ben de sinirim çok yükselince eşime tamam burda keselim diyorum. Çünkü daha uzasa ağzımdan hoşuma gitmeyecek sözler çıkar biliyorum.

Siz durmanız gereken yerde duramadıysanız o da kendini kontrol edememiş olabilir. Kimse evliya değil neticede. Zaten özür de dilemiş, bence hoş görülebilir. Devam ederseniz kavgalarda saygının kaybedilebileceği o sınırı aşmadan kavgayı bitirin, konuyu sakinleşince tekrar konuşun
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz durmak ve susmak gerekiyor sonrası kötüymüş yaşadım gördüm

Ya sizde adamı o lafı dedirtecek kadar çıldırttıysanız normal karşılanmalı. Kendiniz diyorsunuz haksız olan bendim bi de ustune uzattikca uzattim diye. O zaman yapacak bir şey yok.

konu sahibinin yaptigi yanlissa erkek arkadasin yaptigida hos degil. Üstüme gelme sonra konusalim falan diyebilirdi.

bişe dicem de yüklenmeyin bana ama bakın. bende eşime diyom kızınca gerizekalı diye inşallah beni terketmez..

konu sahibinin yaptigi yanlissa erkek arkadasin yaptigida hos degil. Üstüme gelme sonra konusalim falan diyebilirdi.
Valla bazen insanlar burada düşünüldüğü kadar mülayim olamayabiliyorlar. Olay esnasında sinirlerine hakim olamayabilir. Bilerek adamı sinirlendirip sonra bana gerizekalı dedi diyip dert yanilmasina anlam veremiyorum.

Valla bazen insanlar burada düşünüldüğü kadar mülayim olamayabiliyorlar. Olay esnasında sinirlerine hakim olamayabilir. Bilerek adamı sinirlendirip sonra bana gerizekalı dedi diyip dert yanilmasina anlam veremiyorum.

demek istedigini anliyorum bir insanin üstüne üstüne gidersen tabiki biryerden patlak verir provoke etmis konu sahibi sanirim.

Oda benim çok üstüme geliyordu ama ben hiç hakaret etmedim.

her iki tarafta atesken birinin altan almasi gerekli. Hakaret etmesinin zaten bir aciklamasi olamaz. Bizde persembe günü bir tartisma yasadik ben üstüne üstüne gidince pamuk lütfen sus cok sinirliyim dedi. Ertesi sabah bir daha yapma olurmu diye geldi.

Çok uzun olmayan bir ilişkiyi bitirdim bir hafta oldu. Sebep tartışma anında onun istediğine evet demeyince bana gerizekalı mısın demesi. Tartışmada suçlu bendim ama hakaretini hoş göremezdim. Ve terkettim onu. Dediği gibi gerizekalı mıyım neyim unutamıyorum. Çok mutsuzum. Kimseye bu kadar alışmamıştım...
Akıl verin nolur nasıl unuturum? Arkadaşlarım abarttığımı düşünüyor sizce öyle demesi affedilir miydi?
Normalde nasıl davrandıgına baklamalısınız.tek bır laf ıcın ayrılmak olmaz bence.ama başka sorunlarda varsa o başka

her iki tarafta atesken birinin altan almasi gerekli. Hakaret etmesinin zaten bir aciklamasi olamaz. Bizde persembe günü bir tartisma yasadik ben üstüne üstüne gidince pamuk lütfen sus cok sinirliyim dedi. Ertesi sabah bir daha yapma olurmu diye geldi.
Başka şeylerin hıncıda birbirimizden çıktı aslında. Normalde böyle bir lafı eden saygısız bir adam değildi

Daha neleri ne kadar ne kadr çok seveceksin biliyormusun .

O yuzden baslıgın dogru degıl, bır tane öküzün yularını bırakmıssın senden sonra adam olur ama ondanda baskası nasıplenır uzulme

Normalde nasıl davrandıgına baklamalısınız.tek bır laf ıcın ayrılmak olmaz bence.ama başka sorunlarda varsa o başka
Normalde sakin aşk sözleri dilinden düşmeyen biri ilk defa onu böyle görünce kaldıramadım birazda hala ayrıyız çok istiyorum onunla olmak ama gururumu da geçemiyorum umutsuz vakayım

Başka şeylerin hıncıda birbirimizden çıktı aslında. Normalde böyle bir lafı eden saygısız bir adam değildi

bilemedim ki simdi normalde böyle degilse gözü döndü o an demek ama yinede bahanesi olamaz hazmetmesi zor helleki sevdiginden böyle bir laf geliyorsa unutmasi dahada zor. Özür diledimi?

Back
X