Cok sıkıcı bi hayatım var:((

smile_5050

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
295
101
48
Slm arkadaslar ne zaman ıcım daralsa çareyı burda arıyorum.Belırttıgım gıbı hayatım cok sıkıcı monoton kısaca anlatıyım ew hanımı olugm ıcın herzaman ewdeyımm bı yere gıtsemde esımle cocuk durmaz koşa koşa ewe gel.cocuk kucuk hıc durmuyo evde bıle yapışık ıkız gıbıyız yemek zorla yer ınatlasır yerımde oturmama izin vermez bı fılm bıle ızleme şansım yok yarım yamalak of ya cok bunaldım zaten kendı memleketım de degılım yaşadığım yer de gezılecek avm falan yok sosyal cevrem sıfır arkadasım yokk ya en azından bı ark olsaydı bunaldılca gıdıp bı cay ıcecegım yada o bana gelseydi ama yok hıcbısey yok sıkıldığıma mı yanayım bı arkadasım bıle olmayısınamı boyle nası hayat gececk ot gıbı bılmıyprum sıze oxımı dökmek istedım kadın kadını anlar

Ya küçük çocuğu ile evde olan herkesin hayatı böyle sanki.
Arasıra bırakabileceğin kayınvalide falan da mı yok?
4-5 varsa çocuk kreş düşün derim; hafta da 2-3 gün bile olsa yeter.

Çocuk sureklı evde durmaktan yaramazlık yapar sıkıca hıydır tut elimden çıkın dışarı para gotur onu salla nefes al bıraz cocukta nefes alsın yazık. Kuzucuğu yemek yerken zorlama kaç yasında bılmıyorum ama ver yemesse bırak bırsaat sonra yıne dene gene yemesse gene bırak hıc verme seni bezdırecegıne o açlıktan bezip sana gelsin belkı bu oyun ıkıgunde surebılır ama kendi gelene kadar verme emin ol en fazla ıkı gün dayanır ve kendi gelir.ısrarcı olma.arkadasa ne hacet yap kahveni bizde yaparız ahanda burda karaılıklı içeriz sıkma canını

Mevcut olduğunu yerde ismek felan varsa oraya yazılın hem ucretsiz hem de çok eğlenceli sanırım ablamda başladı ev hanımı olduğu için çok sıkılıyordu çocuga da 2 - 3 saat kayınvalıdesine veriyor oradan arkadaşta edinmiş keyifli geçiyor sıkılmıyorum diyor, sizde bu tip şeyler yapabilirsiniz bana kalırsa

Dağ başında değilsindir mutlaka hiç komşun falan damı yok..
Uzak bir şehirdemisiniz.?
Nebiliyim komşularınla arkadaşlık kur en azından..
Sürekli evde durmak tabikide sıkıcı olur..
Azıcık dışarı çık gez dolaş park falan yokmu etrafında hiç..

Biz çalışıyoruzda ne oluyor ki? Akşam 8 de evdeyim sabah 7 de evden çık, kalan vakite de yemek ye ve uyu.
Herkezin hayatı monoton emin ol..
Sen yine evine çocuğuna vakit ayırabiliyorsun, biz ne yapalım?

çalışma haytına başlayabilirsin mesela.çocugunu kreşe yollayıp sende sosyal bir insan olabilirsin

bu arada sana çok özendim nedense ben evde olsam neler yaparım kızımla neler.

bende evdeyim
is hayatini birakip hemde

oncelikle kisin cocuklar sikiluyor
onun enerjisini bosaltin
ben. surekli cikariyorum
boya yapiyoruz
lego evcilik ne biliyim
koca gobegimle yakalamaca oynuyoruz
2.5 yasinda daha
sonra ogle uykusunda keyif yapiyorum

yemek konusunda asla israr etmeyin
aksama kadar cizgi film izleyen cocuklar huysuzlanir
cocuk yorulunce yer ve uyur :)

bende zaman zaman bunaliyorum
neyseki arkadas komsu edindim
kimsem yoktu
zamanla hersey duzelir :)

Aaaaaa biz bütün arkadaşlar toplaşıp hergün eğlenceden, zevkten, hazdan çatlıyoruz. Muhabbet gırla, sefa tonla...
Paçalarımızdan akıyor mutluluk !

(Şaka be ! Herkesin hayatı boktan.)

Ya küçük çocuğu ile evde olan herkesin hayatı böyle sanki.
Arasıra bırakabileceğin kayınvalide falan da mı yok?
4-5 varsa çocuk kreş düşün derim; hafta da 2-3 gün bile olsa yeter.
Malesef cocugu bırakacağım kımse yok kreş bı tane var uc yasında alıyorlar bızede uzak bıraz

Aaaaaa biz bütün arkadaşlar toplaşıp hergün eğlenceden, zevkten, hazdan çatlıyoruz. Muhabbet gırla, sefa tonla...
Paçalarımızdan akıyor mutluluk !

(Şaka be ! Herkesin hayatı boktan.)
Ya ben bunlarıda ıstemıyorum azıcık rahat olmak bıtane arkadas yeterdı yanı

neredesin gel birlikte kahve içelim

Ikı yasinda su an kucağımdan ınmıyr oyuncak dokuyorum kaldır dıyor yemek konusunda yemıyor cok zor bı cocuk oldu

Çocuğunu arkadaş edin.
Onu bulamayanda var.
Ikı yasinda su an kucağımdan ınmıyr oyuncak dokuyorum kaldır dıyor yemek konusunda yemıyor cok zor bı cocuk oldu

cnm bende çalışma hayatına girmeden önce sıkıntıdan patlıyordum. ç.ocukta vardı. dedim kreşe veririm çalışırım. herkes dedi kreşemi yatırcan parayı otur kendin bak. yok ben 10 yıldır çalışıyorum. ve çok mutluyum sabah evden çıkıp geleceğim bir yer ve bu beni mutlu ediyor

evde olmayı tatilimi özlüyorum bu benim için güzel birşey.

Haftasonları çocuğu eşine bırak en azından bi spor salonuna gidip hava almış , arkadaş yapmış olursun kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…