- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi smile_5050
-
ben e beeeen varım işte kızzzzzzYa ben bunlarıda ıstemıyorum azıcık rahat olmak bıtane arkadas yeterdı yanı
Çalışmalı güzeldir tabı ama burda dogru duzgun yer yok gercekten vereceklwrı en fazla 600 tl sadece bı tekstıl fab var burda oda aksam gec saate kadar da çalışılıyormuş bazen cocugu kreşe versem o saate kadar kım bakar eşim hadı aldı dıyelım yemek falan olmyck eşim de boyle olmasını ıstemeZcnm bende çalışma hayatına girmeden önce sıkıntıdan patlıyordum. ç.ocukta vardı. dedim kreşe veririm çalışırım. herkes dedi kreşemi yatırcan parayı otur kendin bak. yok ben 10 yıldır çalışıyorum. ve çok mutluyum sabah evden çıkıp geleceğim bir yer ve bu beni mutlu ediyor
evde olmayı tatilimi özlüyorum bu benim için güzel birşey.
Ewim siz ne iş yapıyorsunuzÇalışmalı güzeldir tabı ama burda dogru duzgun yer yok gercekten vereceklwrı en fazla 600 tl sadece bı tekstıl fab var burda oda aksam gec saate kadar da çalışılıyormuş bazen cocugu kreşe versem o saate kadar kım bakar eşim hadı aldı dıyelım yemek falan olmyck eşim de boyle olmasını ıstemeZ
Ewim siz ne iş yapıyorsunuz
Tesekkur ederımben e beeeen varım işte kızzzzzz
Nası yanı muhasebe mııofis çalışanı diyelim ama işim akşama kadar kk de takılmak
hangii şehirde olduğunu hala söylemedin amaTesekkur ederım
Tamam tamam kızma anladın -:))hukuk bürosu daha fazla sorma
SendindeUuuuf cnm ya yne vakit gecirebilecegin cocugun var. Ben tek basimayim çalışıyordum ayrildim bulundgum sehir is acisindan iyi deil kurumsal yer cok az yani yeni bir is bulmak kolay deil..m evdeyim oglene kadar uyu sobra kalk zor zahmet kahvalti et kadinlar klububde takil yemek yap esim geliyor kayinpederim var engelli bubyuzden disari pek cikamiyoruz evdeyiz bnimde hergnum boyle yani
cay mı olabılır:)) dedıgon gıbı benımde telef konuştuğum arkadas lar var ama bana gore sadece arkadas dost degıl onlar butun derdını anlatr şar ben anlatmam cunku dost degıllerBende cok sikiliyorum 3 5 arkadasim var ama dost degil. İnsan memleketini ozluyor. Gel bi cay icek
aynen canım memleketten. Ayrı bır yer cok zor kımseyı tanımıyorsun cevren yok kimseye guvenemıyon cok Zpr ya sen ne kadarlık ewlısınBende bulundugum sehirde yalnizim ailem falan cok uzakta is arkadaslarim var sagolsunlar surekli biseyler yapiyoruz ama daha yeni tanisiyoruz o yuzden insan kendi dogup buyudugu yeri ozluyor
Aynenn yaBen sizi cok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı dertten muzdarip im bende ailemden uzakta başka bir sehirdeyim oturup kalkacağım bi arkadaşım yok çocuklarla bunaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?