Cok sıkıcı bi hayatım var:((

Çalışmalı güzeldir tabı ama burda dogru duzgun yer yok gercekten vereceklwrı en fazla 600 tl sadece bı tekstıl fab var burda oda aksam gec saate kadar da çalışılıyormuş bazen cocugu kreşe versem o saate kadar kım bakar eşim hadı aldı dıyelım yemek falan olmyck eşim de boyle olmasını ıstemeZ

Ewim siz ne iş yapıyorsunuz

Uuuuf cnm ya yne vakit gecirebilecegin cocugun var. Ben tek basimayim çalışıyordum ayrildim bulundgum sehir is acisindan iyi deil kurumsal yer cok az yani yeni bir is bulmak kolay deil..m evdeyim oglene kadar uyu sobra kalk zor zahmet kahvalti et kadinlar klububde takil yemek yap esim geliyor kayinpederim var engelli bubyuzden disari pek cikamiyoruz evdeyiz bnimde hergnum boyle yani

Sendinde

Siz kendi tarafinizdan bakmissiniz bir de cocugu dinlemek lazim. Siz nasil bir insana ki kan baginiz bile olmayan bir insana ihtiyac duyuyorsaniz cocuk da size ihtiyac duyuyor ama sanmiuorum ki bu ihtiyac fiziksel olsun. Annenin pesinden ayrilmayan cocuklar duygu yoksunluguyla yapiyorlar bunu. Onemli olan 24 saat birlikte olmak degil nitelikli zaman gecirebilmek. Cocugunuzla belli zamanlarda belli aktiviteler yapsaniz cocuk gun icinde o dilimin gelmesini bekleyecek sizi bu kadar bunaltmayacaktir. Evde etkinlik yapin. Boya lego malseme ilginc denemeler hersey bir yana camasir katlamayi bile eglenceli hale getirebilirsiniz.

Ben sizi cok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı dertten muzdarip im bende ailemden uzakta başka bir sehirdeyim oturup kalkacağım bi arkadaşım yok çocuklarla bunaliyorum

Bende Kizlarimla Evcilik oynuyorum ne yapiyim onlar sıkılıyor bende sıkılıyor um birlikte oyunlar oynuyoruz

C
Bende cok sikiliyorum 3 5 arkadasim var ama dost degil. İnsan memleketini ozluyor. Gel bi cay icek
cay mı olabılır:)) dedıgon gıbı benımde telef konuştuğum arkadas lar var ama bana gore sadece arkadas dost degıl onlar butun derdını anlatr şar ben anlatmam cunku dost degıller

Ay
Bende bulundugum sehirde yalnizim ailem falan cok uzakta is arkadaslarim var sagolsunlar surekli biseyler yapiyoruz ama daha yeni tanisiyoruz o yuzden insan kendi dogup buyudugu yeri ozluyor
aynen canım memleketten. Ayrı bır yer cok zor kımseyı tanımıyorsun cevren yok kimseye guvenemıyon cok Zpr ya sen ne kadarlık ewlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…