COK SIKICI BU ADAM AMA KÖTÜ BİR İNSAN DEĞİL

banabrazhuzurlazm

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
23
10
8
Merhaba canım sıkkın kimseyle paylasamadım belki siz benım içimi aydınlatırsınız öncelikle esimle 3 yıldır evliyim 3 yıl boyunca esim hiç hadi askım kalk suraya gidelim veya dogum günüm evlilik yıldönümü vs. bi önem verip beni mutlu etmeyi denemedi hep ben isyan ettim o dinledi sevmiyormu beni insan karısını hiç önemsemezmi

Bir yere götürmez ama hastayken nasıl, yemegini sizle paylaşırmı, size bakışı nasıl, size çay doldururmu, trafikte arabanın olduğu tarafa geçermi ne bileyim sevgi göstermenin çok yolu var

Eğwr seviyorsanız birbirinizi bu beklentilerinize cevap vermediği halde iyi bi insansa boş verin herkes çiçeklerle karşılanmak zorunda değil gönül ister tabi isterde neler ister

Bazı insanlar gezmeyi hiç sevmiyor. Hatta yorulmanin adını gezmek koymuşlar derler sizi sevmediğimden değildir yani.

Ben sadece bu konu için değil tüm şikayet ettiğim şeylerde, önce kendim yapmalıyım vicdanım rahat olsun bir kez denemiş olayım isterim.
Bende belki bilmiyordur belki örnek alır dedim çok sürpriz hazırladım ama yok nafile kimi insan incelikten anlamıyo

Şu faceler çıktı, kimsede huzur kalmadı. akşama kadar yoruluyor erkekler, dinlenmek istiyor evinde. ayrıca bir gezmeye çıkmak demek, bir sürü masraf demek. millet evini zor geçindiriyor. sizi kısıtlamıyorsa, gündüz yapın istediğiniz aktiviteyi. eşinizle biryere gitseniz ne olacak, mutlaka tartışıp geleceksiniz o yerden.

bir kitap var sevgi dillerini anlatıyor.. herkesin sevgi anlayışı farklı belki kendince gösteriyordur ama sizin sevgi diliniz farklıdır bu olabilir.. o kitabı okumanızı öneririm.. 5 Sevgi Dili kitabın adı..

YANİ sevmenin oraya buraya gitmekle veya herhangi birşey almak ile alakası yok .
Ancak hiç bir yere 3 yıl boyunca gitmemeside normal değil.
İyi yönden bakalım acaba çok ağır bir iş ile mi meşgul ?

çok dogru dediniz malesef ama biz esimle dısarı cıksak beraber vakit gecirsek falan hiç tartısma çekişme olmadı cok sukur sadece benimki ailesinde görmemiş sanırım alıştırmam lazım ama nasıl konusmakla yapamıyorum bunu eşim benim liseden erkek arkadasımdı 4 sene beraberdik sonra ben evlendim ayrıldım 1 de oğlum var dı herseye ragmen tekrar beraber olduk 1 tane daha oğlum oldu yanı ben ilk evliligimde cok mutsuzdum simdi aile olarak özel anlarımız olsun istiyorum oda farkında ama ne bilim offfffff

YANİ sevmenin oraya buraya gitmekle veya herhangi birşey almak ile alakası yok .
Ancak hiç bir yere 3 yıl boyunca gitmemeside normal değil.
İyi yönden bakalım acaba çok ağır bir iş ile mi meşgul ?
daha önce belirli bir şirkette mesai saatlerinde çalışıyordu aynıydı simdide dükkan actık yogun yogun olmasını anlıyorum ama biraz insan nefes almak ister bende çalısıyorum cocuklarıma annem bakıyor aksam 8 9 da geliyor eve bazen de 11 bucuk oluyor o gelene kadar annemdeyım yatmadan yatmaya evime geliyorum çocuklar evde bunalıyor ben 2 cocukla ne yapabilirim tek basıma biraz da bana can olması lazım ama anlamıyor

Ama bakın 11,5 lardan bahsediyorsunuz
Eşinizin durumuda pek parlak değil
Siz gene Annenizi görüyorsunuz o onuda yapamıyorum anladığım kadarı ile.
Siz şimdi deseniz ki Arkadaşlarına fırsat var geziyor tozuyor bize gelince yok o zaman eşiniz haksız olurdu.

Tabi ki gene de en azından 2 haftada 1 gezdirse fena olmaz.
Konuşun yılmayın...

cumartesiden söyle mesela yarın pikniğe gidiyoruz canım, çocuklar çok istiyor de. yap hazırlığını, çocuklarına düşküse kabul eder sanırım.sonrasındada giderseniz, canım çok teşekkür ederim, beni çok mutlu ettin de. Hafta içi habire yağla eşini. kızarak, ederek değilde, canım, gülüm, bitanem diye konuş herzaman eşinle. azcık cilveli oluver:)

hahaha cilve patlaması da yasasam aynı yaa ben hazırlık yaptım da bu kez de emri vaki olmus gibi oluyor benim işim var dı falan deyince daha kötü hissediyor insan kendini :)) ne hali varsa görsün mü diyim

hahaha cilve patlaması da yasasam aynı yaa ben hazırlık yaptım da bu kez de emri vaki olmus gibi oluyor benim işim var dı falan deyince daha kötü hissediyor insan kendini :)) ne hali varsa görsün mü diyim
İş miş anlamam ben canım de gülerek, hemen pes etme..çocuklara öğret ağlamaya başlasınlar, biz gezmeye gitceeeeeezzz diye:)

Bana göre çoğu erkek özünde böyle düşünceli,romantik değil.kadınlar şekillendiriyor ya da şekillendirmeli.o yüzden üzülmeyin ve siz ne yapmak istiyorsanız söyleyin kendisine.plan yapın.ondan beklemeyin.zamanla o da alışacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…