cok sikildim artik . hicmi terbiye gormemis ailesinden

Bu kadar ince düşünmeyin bence çok yıpratır insanı bilmiyorum göreceli birşey ben sıçsa Tiksinmem
Yuhh. Gorgu adap diye birsey var. Siz esinle karsilikli yapin o zaman. Biz evde wc kapisi acik bile oturmayiz tuvalete. Disarda baska insanlara gosterdigimiz saygiyi hayatimizi paylastigimiz insana daha ozenle gostermeliyiz.

Yuhh. Gorgu adap diye birsey var. Siz esinle karsilikli yapin o zaman. Biz evde wc kapisi acik bile oturmayiz tuvalete. Disarda baska insanlara gosterdigimiz saygiyi hayatimizi paylastigimiz insana daha ozenle gostermeliyiz.

Valla biz kapı açık yapıyoruz hatta arada birbirimize gösterdiğimizde oluyo töbe yarabbim herşeyiniz mükemmel bi osurması dert oldu hepinize birden geçin Allah aşkına eminim bi çok burda saygıdan bahseden insanlar eşiyle tartışırken ne hayranlığı kalıyor ne başka bişey ama buraya girince kocişim saygı pıtırcığıyız çok seviyeli bir evliliğimiz var falan filan geçin bunları bence hiç inandırıcı değil hele o işi yorganla yapmak ayrı birşey karı kocanın birbirini görmesi günah değil bişey değil bu kadar öcü olmayın!

Evet yorgan olayi sacma zatende onu niye bana yazdin anlamadim. Evet kim olursa olsun baska bir insanin yaninda osurmak ayiptir. Istediginiz kadar savunup konuyu uzatarak dagitmaya calisin ayiptir. Size ayip gelmiyorsa o da sizin kendi yapiniz.

Evet yorgan olayi sacma zatende onu niye bana yazdin anlamadim. Evet kim olursa olsun baska bir insanin yaninda osurmak ayiptir. Istediginiz kadar savunup konuyu uzatarak dagitmaya calisin ayiptir. Size ayip gelmiyorsa o da sizin kendi yapiniz.

Allah daha büyük dert vermesin ben halimden memnunum

Ilkokulda gorgu adap kurallari ogretilse, kalabalikta neden ter kokulmamali, nasil yemek yenmeli, hangi hareketler ayiptir vb. Vb. Ne kadar guzel olur. Seviye yerlerde.

Ilkokulda gorgu adap kurallari ogretilse, kalabalikta neden ter kokulmamali, nasil yemek yenmeli, hangi hareketler ayiptir vb. Vb. Ne kadar guzel olur. Seviye yerlerde.
İyi de bu saydıklarınızın önlemi alınabilir şeyler
Ama vücudunuzun istem dışı gaz ifrazatını nasıl terbiye etmeyi düşünüyorsunuz merak ettim ?

Ama vücudunuzun istem dışı gaz ifrazatını nasıl terbiye etmeyi düşünüyorsunuz merak ettim ?
14 yaşımda eve gelen çocukla oynarken birden çıkıverdi o gaz Allahım yerin dibine battım bir sürü de insan vardı, amcamlar kuzenler falan. Ben herhalde bilerek yapmadım birden çıkan bir şeye engel olunamıyor maalesef dediğiniz gibi :)) yoksa engel olurdum, gazını terbiye eden kadın :))

Siz orda burda cikariyor musunuz bende bunu merak ettim. Mesela oturmaya gittiniz gaziniz geldi dogal birsey deyip saliyor musunuz ortaliga ? Cevabiniz evet ise soyleyecek sozum yok, hayirsa ayni tertibi eşinizin yaninda da yapabilirsiniz.

Tabi ki mecbur kalinca alt bile temizlenir ama evin icinde zart zurt karsi tarafa saygisizlik, hiçe sayma.
Saygısızlık hiçe sayma mı? O bence çiftlerin ilişkisinin dinamiğine bağlı... Kimi ingiliz kraliyet ailesi gibi biz çok mükemmeliz diye gezer kimisi de daha doğal takılır çekinmez... Ben seviştiğim adamın nesinden iğreneyim de osuruğuna takayım diye düşünürüm mesela..Ama eşim de ben de bunun saygısızlık olduğunu hiç düşünmeyiz..Mesela nişanlılık döneminde aynı evde kaldığımız zamanlarda bir kere yanlışlıkla ben yapmıştım çok utanmıştım.. Sonra eşim dedi ki ne utanıyosun saçmalama birbirimizin pırtından utanacaksak ne diye karı koca olacağız biz.. O gün bugündür sıkıntı yok mesela.. Bu da başka bir bakış açısı..

Siz orda burda cikariyor musunuz bende bunu merak ettim. Mesela oturmaya gittiniz gaziniz geldi dogal birsey deyip saliyor musunuz ortaliga ? Cevabiniz evet ise soyleyecek sozum yok, hayirsa ayni tertibi eşinizin yaninda da yapabilirsiniz.
Niye o kadar abarttınız anlamadım? Eşler olarak yeri geliyor her tür mahremimizi görüyor paylaşıyoruz nasıl oluyor da başkaları ile eş karıştırılır ki?
Ben hastalandım ve 1 hafta yattım o zaman her şeyimi de yapıyordum mecburum çünkü, eşim bir gün of demedi. İğrenmedi. Karı koca olmak böyle bir şey.
Ben iğrenmiyorum ama bu demek değil ki sürekli yapıyoruz. Ki yapan olursa da bizi ilgilendirmez aradaki samimiyete bağlı.

Burada osurugun ayip olup olmadigini tartistigima inanamiyorum. Ayy ne igrencsiniz. Sokaklarda ayilar varya yerlere tukuren sizlerin bir ust modeli iste onlar.

Mecburiyetler ayri.

Ebet ben kibarim saygiliyim dogru. Siz degilsiniz. Sizin gibiler yuzunden toplu tasimadan bile tiksiniyor insan.
Ne alakası var şimdi bununla? Toplu taşımada yaptığımızı da nerden çıkardınız yahu? Bence sizi osuruğunuzu tutmaktan nerde salacağınızı bilemedipinizden kokuyordut toplu taşımalar..! Tövbe estağfurullah ya.. He rmesajınızda insanlar eşlerinin yanında rahat davranabiliyor diye bi saygısız olarak adletmek falan.? Hayırdır yani.. Eve gelen misafiri osurukla karşılamıyoruz herhalde bando takımı gibi... Allah allah ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…