- 13 Ocak 2019
- 629
- 1.024
- 33
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bana yazdığınız gibi anlatın Astoria, onun para konularında sizi engellemesinin sizde yetersizlik hissi oluşturduğunu ve bundan rahatsız olduğunuzu söyleyin, ki evet bence de herşeyin fazlası rahatsız edici, ne vurdumduymaz olsun ne de aşırı derecede üstünüze düşsün, illa siyah veya beyaz olmak zorunda değil, herşeyin bir ortası da oluyor hayatta.Yurt dışı değil şehir dışı. Onu da ödemesini istemedim ki, eğitime gideceğimi söyledim sadece. Bana sormadan yapıyor bir şeyleri.
Hediye bile alamıyorum ki faturasını ödeyeyim. Hediye alırken kasada saçmasapan hareketler yapıyor. Çalışıyorken gene bu kadar değildi.
İyi niyetinden gram şüphem yok Mune hanım ama artık çok abarttı gerçekten. Ben kendimi çok işlevsiz hissetmeye başladım. Onun benim için bir şeyler yapmak istediği kadar ben de onun için bir şeyler yapmak istiyorum ama hep engel oluyor bana. Evlenince tabi ki öyle bir ayrım olmamalı ortak olur her şey ama evlenince de böyle beni ekarte edecek diye korkuyorum bir yandan. Tamam belli gerçekten çok değer gördüğümü hissediyorum. Eskiden bu kadar rahatsız olmuyordum ama suyu da çıktı sanki böyle.
3000den değil olay aklınca diğer eğitimlerimi de kast ederek şaka yaptı. Psikoloji bölümünün ekstra eğitimleri genel olarak böyle fazla miktarda ve pahalı. Sürekli göndermesi gerektiğini kast etti orada. Ben doldum biraz da sanırım, çünkü işten çıktığımdan beri içimden gelip de bir kahve bile ısmarlayamaz oldum. Bu belki basit gelebilir ama beni çok işlevsiz hissettirir oldu.
ya eğer durum burda yazdıklarından ibaretse biz ona göre yorum yapıyoruz çünkü... eğer öyleyse şöyle düşünün evet para mevzusu biraz hassas bir durum ama oda iyi niyetli yaklaşıyor size.. haa ama bi noktada yok çalışman lazm ehehe demeside kafamda soru işareti bıraktı.. bence aranızdaki güven çok önemli.. hani mesela allah korusun biterse yüzünüze vururmu bitmessede ilerde söylermi vs vs gibi.. ben olsam bende nişanlımdan almazdım şahsen ama bu kdarda katı olmazdım.. çeker düzgün bir şekilde rahatsız olduğumu bunun onunla bir ilgisi olmadığınj, hayatınızda uzun bir ömrün olduğunu evlendikten sonra bu konuya daha çok açık olabileceğinizi dile getirebilrsiniz kırmadanMerhaba arkadaşlar,
Kimisine derdimin çok saçma ve gereksiz geleceğini biliyorum ama bana saçma gelmiyor şu anda. Yanlış düşünüyorsam söyleyin elbette ama ben bu durumdan çok sıkıldım.
Konu nişanlımın ben istemediğim halde sürekli bana maddi yardımda bulunmaya çalışması. Şimdi ne var bunda o senin nişanlın diyecekler olacak bunu da biliyorum ama ben gerçekten bunu istemiyorum. Bir süre önce işimden ayrılmak zorunda kaldım yüksek lisans yaptığım için. Şu anda part-time olarak bir yerde danışan görüyorum. Eğitimimi tamamladıktan sonra iş hayatına tam anlamıyla geri dönmeyi umuyorum. Onun dışında ailem fazlasıyla destek oluyor. Paramız yeterince var, bu zamana kadar da asla nişanlımdan para yardımı istemedim. Ailem de bunun konusunu ne nişanlımın ne de nişanlımın ailesinin yanında açmıştır. Ama nişanlım son zamanlarda sürekli olarak bu para konusunu açıp duruyor.
Şu anda mesleğimle ilgili bir eğitim almak için başvuru aşamasındayım. Eğitimin de ücreti 3000 küsur bir şey ve şehir dışında eğitim. Ben de bugün bunu söyledim şehir dışında eğitime gideceğim haberin olsun diye. Ne eğitimi dedi, fiyatı ne dedi söyledim. "Astoria çok çalışmam lazım eheh" falan dedi. Bağlantısını kuramadım, nedenini sordum. "E ben göndereceğim ya seni" dedi. "Hayır niye sen gönderesin, ben senden ne zaman para istedim bu zamana dek?" dedim. "E sana vermeyeceksem ben ne yapayım parayı?" dedi. "Ben senden para almadım bunca zaman şimdi de almam" dedim. "Bana para lazım olsa sen yardım etmez misin?" dedi. "Bana para lazım değil, kendim karşılayabilirim her şeyi yardımını da istemem" dedim. "Ben karşılayamazsın mı dedim sana iyi tamam ne yaparsan yap" dedi. Konuşmuyoruz şimdi.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Dediğim gibi bazıları ne var bunda diyecek biliyorum ama ben cidden bu durumdan çok sıkıldım. Kendimi nasıl desem, bir tuhaf hissediyorum. Alışık olmadığım için belki de. Yardımınızı bekliyorum, teşekkür ederim hepinize okuduğunuz için ve destekleriniz için. Sevgiler.
Kesinlikle katiliyorum. Bende nisanlilik dahil evliligimin ucuncu senesine kadar para istemedim esimden. Bir ihtiyacim oldugu zaman bile ona belli etmeden kendi paramla hallederdim. Sonra dile getirmeye baslayinca dediginiz gibi bir ayakkabi almak bile agir gelmeye basladi esime. Hele cocuk olduktan sonra bu konu yuzunden cok huzursuzluk yasadik. Adam alismamisti cunku birinin masrafini ustlenmeye. Bosanma derecesine bile geldik. O kadar gurur kirici birseyki. Konu sahibine tavsiyem nisanlinizi cokta rahat alistirmayin. Madem evlilik yolunda ilerliyorsunuz maddi manevi sahiplenmeyi bilsin. Bunun onunu kapatmayin. Sonra cok pisman olursunuz. Bunun kotu gunu var dogumu var ucretsiz izni var. Nasil alisirsa oyle gider.Ahh mazi...
Şu geçtiğimiz 2 sene öncesine kadar kocamdan para isteyemezdim, çalışmadığım halde.
Sizin gibi nişanlıyken para vermeye çalışırdı, terslerdim vs vs.
Benden size kıssadan hisse, sonra bu güçlü duruşa alışıyor erkek cinsi, bir ayakkabınızı almak ağır geliyor.
Kabul ediyorum zor bir durum ama bu kadar katı olmayın, verdiklerini harcamak zorunda değilsiniz ya da eğitim için vereceğini de kullanmanız gerek değil.
Sizi kasa gibi görebilir, siz ister biriktirir ev bilmem ne ortak giderler için harcarsınız ya da ihtiyacınız olduğu durumda oradan alırsınız.
Çok da şey etmeyin yani, güçlü kadının dozunu kaçınca yerine gelmiyor bir daha.
Ben bunu bile yapamaz oldum artık. Gitmeden evvel söylüyorum, hadi gel sana bir kahve ısmarlayayım tarzı. Tamam diyor. Hesap öderken kredi kartı çıkarıyorum, "Ne gerek var kredi kartına borçlanmana" deyip nakit para atıyor. Elim havada kalıyor mesela. Yani beni rahatsız etmeye başladı artık bu durum, ona söyleyip yüzüne çok vurmamaya çalıştım bunca zaman çünkü iyi niyetli olduğunu biliyorum. Ama bu kadarı da abartı gelmeye başladı. Erkeksi dürtünün de ötesine geçti.
Aynen benimki de öyle, bir şeyden şikayet edemiyorum. Yani artık onu geçtim zaten, kendimle ilgili şeyleri söylemez oldum. Dediğiniz cümleleri çok kurdum. Tamam deyip birkaç gün sonra yeniden başlıyor.