- 13 Aralık 2017
- 1.001
- 371
- 43
Haklısınız saglıgı herşeyden önemlimerhaba sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah ama dua yerine geçer diye ağzınızdan çıkmadan sözcükleri güzel seçin. kızım ilk bebeğimdi sadece eşim çalışmasına yeni ev kredimiz olmasına rağmen annemin ve abimin de gayretiyle kızıma ne ciciler aldım 7 sene önce. gününde doğmasına rağmen doğuştan bir rahatsızlık nedeniyle 1 ay kuvözde kaldı kızım o zamanki hastane yoğun bakım politikası gereği dışarıdan hiç bir şey kabul etmedi hastane ve kızım 10 günlük olup ilk kıyafetlerini giydiğinde hastanenin eski püskü kocaman ve asla takım olmayan sterilize edilmiş kıyafetlerini giydirdiler ya yaşama tutunduğu için gözümde en güzel kıyafet oydu hatta hastaneden rica ettik o eski kıyafetleri versinler hatıra kalsın diye ama dışarı çıkmıyormuş kıyafetler. kızım şimdi 7 yaşında ama o çok büyük markalardan alınan ya da hediye gelen yenidoğan takımlarını hiç giyemedi. sonra bir daha hamile kaldım 37. haftanın ortasında eşimle çarşıya çıktım ve alışveriş yaptım eşim beni almaya geldi arabaya şöyle kasım kasım kasılarak bindim. eşime dedim ki: her bir şeyler tastamam oğlumun herşeyi içime sine sine aldım artık doğsa da olur dedim. o gece oğlum doğdu ne o kıyafetleri ne de başka bir kıyafeti giyemeden kefen giydi toprak örttüler üstüne. doğarsa doğsun demiştim 37. haftaya güvenerek. diyeceğim şu ne siz eşinizi ne de eşiniz sizi üzmesin. bebek sağ salim gelsin de çul çuval da olsa öyle yakışıyor ki başka bir şey görmüyor gözünüz. akşam akşam ağlattınız beni Rabbim sizi güldürsün