• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sıkıldım bunaldım eşim yüzünden erken doğum yapmak istiyorum artık bana akıl verin...

Yaşı biraz var üçbeş şeye çok pahalı diyor bikaç eksik kaldı ufak tefek onlarıda alim sonrasında ne gerekiyorsa kendi alsında görsün masrafı arkadaşlarıda diyırmuş daha bu masraflar neki hele bir doğsun ozman görürsün diyorlarmış. Oh iyi diyorlar bazı şeylerin farkına varsın.
Biraz var derken.eşimde benden büyük 13 yaş var aramızda.yaş farkı en fazla 15e kadar olabilir diyelim. o da karşılıklı uyumla alakalı tabi.çocuk olmaktan önce oturup düşünmek lazım bunları çıkacak masrafları yapılacak alışverişi.hamile kadının böyle üstüne gidilmez.bizde 1 yıldır çocuk istiyoruz eğer Allah kısmet ederse öğrendiğimde başlarım galiba alışverişine.şimdiden laf söyleyen adam nasıl büyütecek o çocuğu orasıda muamma..

Lafını yapmıyor ama korkuyorum belki onuda yapar diye açıkçası o yüzden dışarda bişe yiyesimde gelmiyor.
Yanlış yada incitici bişey söylemek istemem ama. sizde hatalısınız.ne demek korkuyorum bişey der diye? hergün yemek yapmak zorunda değilsiniz.kaldı ki hamilesiniz şımarma hakkınız var.en basiti benim üstümde kırıklık olduğunda eşim yemek yapma dışardan hallederiz der.çoğu evlilikte böyle olduğunu ve böyle olması gerektiğini düşünüyorum.

Biraz var derken.eşimde benden büyük 13 yaş var aramızda.yaş farkı en fazla 15e kadar olabilir diyelim. o da karşılıklı uyumla alakalı tabi.çocuk olmaktan önce oturup düşünmek lazım bunları çıkacak masrafları yapılacak alışverişi.hamile kadının böyle üstüne gidilmez.bizde 1 yıldır çocuk istiyoruz eğer Allah kısmet ederse öğrendiğimde başlarım galiba alışverişine.şimdiden laf söyleyen adam nasıl büyütecek o çocuğu orasıda muamma..
Ben ilk hamile kaldıgımdan buyana hiçbirley almadım ilk 6 ay almadım bu ay başladım almaya oda agırlaşırım bazı şeyler eksik kalır diye başladım ki haklı çıktım doktor yürüyüşü herşeyi yasakladı bugün bende eve gleince birazda abartarak anlattım eşime ki bazı şeyleri yapmamalı . Sanırım ilk zamanlar başlasaydım alışverişe şuan bunları söylemezdi belkide . Fakat herşey parça parça alınırdı ozaman ne aldım ne almadım tam anlayamazdım galibağa birde korktum hadi bişe olursa çok heveslenirsem bebeğime bişe olursa çok yıpranırım pskolojim bozulur diye almak istemedim o nunda etkisi var erken alışveriş yapmamamda.

Malesef hadi bugünde dışarda yiyip gelelim sen çok halsizsin yada yorgunsun gözüyle hiç bakmadı şu saatten sonra artık agırlaşmaya başladım ki artık geceleri yatmıyorum sancım oluyor gözüde görüyor derse şimdilerde der demez isede artık bilmiyorum ne olur.
Yanlış yada incitici bişey söylemek istemem ama. sizde hatalısınız.ne demek korkuyorum bişey der diye? hergün yemek yapmak zorunda değilsiniz.kaldı ki hamilesiniz şımarma hakkınız var.en basiti benim üstümde kırıklık olduğunda eşim yemek yapma dışardan hallederiz der.çoğu evlilikte böyle olduğunu ve böyle olması gerektiğini düşünüyorum.

Üzülme gecenin kaçı olmuş yat uyu yazık bebeğine sanada inşallah doğumuyla çok güzel olur herşey herşeyi unutursun

Bu adamla zorlamı evlendirildiniz daha 19 yaşındasınız adamında yaşı var diyorsunuz tahminimce adam 30 küsürlü yaşlarında ne ara tanıştınız ne ara evlendiniz siz iki sene önce çocukmuşsun yahu daha siz reşit olalı 1-2 sene olmuş?

Malesef hadi bugünde dışarda yiyip gelelim sen çok halsizsin yada yorgunsun gözüyle hiç bakmadı şu saatten sonra artık agırlaşmaya başladım ki artık geceleri yatmıyorum sancım oluyor gözüde görüyor derse şimdilerde der demez isede artık bilmiyorum ne olur.
eşin demiyosa sen de.çekinecek bi şey yok.halsizim ağırlaştım bazen dışardan yiyelim bazen birlikte yapalım de.yaşın daha 19muş.anne olmak içinde küçüksün aslında.son aylarını kendini bebeğine hazırlayarak geçirmeni tavsiye ederim.

Bu adamla zorlamı evlendirildiniz daha 19 yaşındasınız adamında yaşı var diyorsunuz tahminimce adam 30 küsürlü yaşlarında ne ara tanıştınız ne ara evlendiniz siz iki sene önce çocukmuşsun yahu daha siz reşit olalı 1-2 sene olmuş?
Tanışıp evlendik zorla bir evlilik olmadı eşimde öyle yaşı büyük durmuyor minyon tipli birisi bende öyleyim. Çogu zaman ondan daha mantıklı konuşuyorum ve birçok kez onun hatalarını kapatarak evliliğimi kurtardım. Evet bu konumda yazdıgım şeyler dopru olmayabilir cahilce gelebilir fakat normalde bu pskolojide değilim hem bebek hem eşim heöde eşimin ailesi beni çok yıpratıyor hepsi üst üste geliyor.

çok doğru vallahi. eşi kaç yaşında bende merak ettim.yaş farkı olur bende belirttim eşimde benden büyük diye.ama ben eşimi tanıdığımda 22yaşındaydım.kendim karar vermiştim hemende evlenmemiştim.

Aynen öyle eşim işte yiyor yemegini akşam 9 da geliyor sürekli mesai yapıyor evde yemek bazen pişiyorsa genelde pişmiyor o yermeyince benümde yiyesim gelmiyor meyve vs atıştırıyorum sürekli ayaküstü yiyorum çok dengesizleşti yeme düzenim bu aralar.☹
eşin demiyosa sen de.çekinecek bi şey yok.halsizim ağırlaştım bazen dışardan yiyelim bazen birlikte yapalım de.yaşın daha 19muş.anne olmak içinde küçüksün aslında.son aylarını kendini bebeğine hazırlayarak geçirmeni tavsiye ederim.

Sizinki ile aynı yaş farkı var bizdede.
neden söylemedin direttin anlamadım. 20 30 yaş olsa belki çekinirsinde.13 yaşsa eğer çokta uçurum yokmuş.ama önemli olan kafanızın uyuşuyo olması.aynı paydalarda buluşabilmek.hakkınızda hayırlısı olsun.

neden söylemedin direttin anlamadım. 20 30 yaş olsa belki çekinirsinde.13 yaşsa eğer çokta uçurum yokmuş.ama önemli olan kafanızın uyuşuyo olması.aynı paydalarda buluşabilmek.hakkınızda hayırlısı olsun.
Amin inşallah söylemek istememe sebebim başka konularda gördüm herkez saçma sapan yorumda bulunuyor o yüzden istemedim zaten bnm konumdada bazıları saçma sapan yorumda bulundu o daha ayrı bir konu . Neyse ben yatıyorum canım iyi geceler sabah bir bakarım birsürü yorum birikmiş olur yine herkese cevap yazmaktan yoruldum ☹☹

Boşanmayı düşünür müsün peki hem gençsin hemde yıpranmışsın yani yaşıtların şuan üniversitede sen hamilesin evlisin zor bayağı eğer boşanmam diyorsan bencil olacaksın bu evlilikte dediğim dedik ol eşine hesap verme bütçen el verdiğince istediğini al ye iç karışamaz karışırsa aman sancım tuttu diye blöf yap böyle adamlara boyun egme biraz burnunu sürt anca öyle hizzaya gelir

Anne görmesem bana anneliği öğreteceksiniz lütfen gereksiz yorumda bulunmayınız.
2 tane bebegim var her hamileligimde her duamda Allahim tam zamaninda dogum yapmami nasip et diye dua attim. Evet sanirim anne gormemissiniz. Zira esim alisveris yaptirmiyor diye erken dogum ostemek hamilelik kafasi falan degil. Buyu de gel.

Boşanmayı düşünür müsün peki hem gençsin hemde yıpranmışsın yani yaşıtların şuan üniversitede sen hamilesin evlisin zor bayağı eğer boşanmam diyorsan bencil olacaksın bu evlilikte dediğim dedik ol eşine hesap verme bütçen el verdiğince istediğini al ye iç karışamaz karışırsa aman sancım tuttu diye blöf yap böyle adamlara boyun egme biraz burnunu sürt anca öyle hizzaya gelir
Boşanmak çare değilki en azından eşimimin içkisi sigarası ve dayagı yok eşim yerine birbaşkası olsa belki asi davrandıgım için döverde ama eşim sabırlıdır hemd eçok sabırlıdır kin tutmaz hemen herşeyi unutuverir hiçbirşey olmamış gibi . En iyisi zaten sancım var diyorum yalanda değil ben düşünecegime o düşünsün herşeyi .

Bunu her baba soyluyordur bence.
Ben de erken hazirlamak isteyenlerdenim beklenmedik bir sey olursa diye. Carsafa sarar getiririz diyordu eşim, herhalde bunu kimse geçemez:D

27 aylik premature doğmuş bir kiz cocugu annesiyim 20 gun kuvezde zamanı 20 yil azap cekmis gibi gecirdim. Hamile birine bunu yazmam ama kizdim. Masallah beyinler sizin 0 km. Zaten bu stresle erken doğuma gidebilirsin emin ol.

Karninizdaki bebekten tiksinmek, hemde kendini bilmez bir adamin soyledikleri icin?
Erken dogum yapmayi dilemek?
Siz simdiden agir depresyondasiniz, Allah o bebegi korusun, dogum sonrasi bu kafayla bebege zarar bile verebilirsiniz siz.

Back
X