karı koca gelirimiz çevremize göre epey iyi durumda ama çok borcumuz var. Birde çalışan bir insan olduğum ve evin maddi konularda idaresi bende olduğundan ve birazda sevdiğimden hesap kitap çok yaparım. Yalnız ailemden asla para esirgemedim, abim aileme beş kuruş vermezken ben evlerini döşedim, tüm mobilyalarını kendim aldım. Kimin neyi olsa elim dolu giderim. Ama nedense aile içinde muhabbet dönerken bana cimrisin falan diye takılıyorlar, dün yine eşimin yanında bu yapılınca çok sinirlendim ve tepki gösterdim, herkes sustu, birazda iş stresinden gergindim ama artık cidden zoruma gidiyor, kimsenin yapmadığı şeyleri yapıyorum ve sonra nasıl ben cimri oluyorum anlamıyorum, Belkide kazandığımız para onlara çok geliyor ve diyorlar ki bizde olsa daha fazlasını yaparız hiç düşünmeyiz yeriz içeriz. Ama herkesin gelirine göre gideri var, yani benim aileme yeğenlerime yaptıklarımı saysam İnanin orta sınıf bir arabam daha olurdu, şimdi hamileyim çocuğumuz olacak, ee borcumuz da çok, haliyle hesap kitap yapıyorum, bunun nesi kötü? Tüm parayı saçmam mı lazım? Gerçekten çok sinirliyim, bunca yaptıklarıma rağmen dışarıdan neden böyle görünüyorum anlamıyorum.