çok sıkılıyorum,daralıyorum:(

Şekerim bak kitap, yemek, temizlik ve spor haricinde ben film de izliyorum.. :27: Zaten bir film en az 2 saat sürüyor günde 2-3 film izlesen geri kalan zamanda da spor yapsan, kitap okusan, yemek yapsan nasıl geçtiğini anlamazsın :27:

Not: Kelin merhemi olsa kendi başına sürer misali :27:

Evet bence ingilizce bilmek artık şart ve ingilizce bilince internet üzerinden dünyanın bir çok ülkesinden insanla sohbet etme şansın da olur, iş için olmasa bile, bin bir insanla sohbet edip onların kültürlerini geleneklerini kısacası yaşam biçimlerini öğrenmen seni artı derecede mutlu edecektir!:)
Sonra özgüven duygun artacak bu da iş görüşmelerine yansıyacaktır...

Evet dil çok nankör üzerinde uzun zaman uğraşmak ve sürekli okumak ya da konuşmak gerekir..Yoksa unutuluyor dediğin gibi.

evet cok haklısın öğrenmeye calısacam zaten bu aralar özgüven sıfır olmus hem bir artı olur benim için cok tskler :)

Taki yapabilirsin, ceyizin icin islemeler, eyitimin neydi bilmiyorum ama usmanlasa bilirsin. Yemek yapmazsini bilmiyorsan yemek yapmazsini ogren, ehliyetin yoksa onu

tskler yorumun için uygulamaya calısacam :) bölümüm ile ilgili de kendimi geliştirmye calısacam :

Hayvanlarla aran nasıl bilmem ama barınaklara gidebilirsin. Etraftan gazete kağıdı,makarna,deterjan,bisküvi gibi malzemeler toplayıp barınaklar için çalışabilirsin. Hem çok keyiflidir hem de büyük bir iş yapmış olursun.

Şekerim bak kitap, yemek, temizlik ve spor haricinde ben film de izliyorum.. :27: Zaten bir film en az 2 saat sürüyor günde 2-3 film izlesen geri kalan zamanda da spor yapsan, kitap okusan, yemek yapsan nasıl geçtiğini anlamazsın :27:

Not: Kelin merhemi olsa kendi başına sürer misali :27:

2-3film cokmus ya :D bir tane yetiyor bana önerebilceğin film var mı benim sana önerebilceğim eger esaretin bedelini izlemediysen kesinkle izle cnm cok güzel cünkü :)
ikimizde keliz neticede merhem arayıp duruyoruz cnm:D

Hayvanlarla aran nasıl bilmem ama barınaklara gidebilirsin. Etraftan gazete kağıdı,makarna,deterjan,bisküvi gibi malzemeler toplayıp barınaklar için çalışabilirsin. Hem çok keyiflidir hem de büyük bir iş yapmış olursun.

beli eleştirilcek yorumum ama hayvanların nerdeyse tümünden korkuyorum ama kesinlikle zarar vermem sadece yaklasamıyorum

2-3film cokmus ya :D bir tane yetiyor bana önerebilceğin film var mı benim sana önerebilceğim eger esaretin bedelini izlemediysen kesinkle izle cnm cok güzel cünkü :)
ikimizde keliz neticede merhem arayıp duruyoruz cnm:D

Hımmm..
Şekerim valla korku filmi seviyorsan; musallat 1-2, elm sokağı serisi.

Gerilim seversen; Cehenneme Bir Adım 1-2, Tepenin Gözleri, Testere serisi, Paranormal Aktivite (ben çok gerilmedim ama belki sen gerilirsin :61: ), Karadedeler Olayı (gerçek olması etkiliyor biraz)

Fantastik seversen;Fantastik 4lü, Narnia Günlükleri, Pers Prensi, Percy Jackson ve Olimposlular: Şimşek Hırsızı,Harry Potter,Yüzüklerin Efendisi,Titanların Öfkesi,Sihirbazın Çırağı,Karayip Korsanları,Hayalet Sürücü

Macera seversen; Dünyanın Merkezine Yolculuk, Bütün Jason Statham filmleri, Kral Arthur

Komedi seversen; Buz Devri serisi, Arog, Gora, Çakallarla Dans, Eyvah Eyvah, Arkadaştan Öte, Kaybedenler Kulübü, Good Luck Chuck

Romantik komedi seversen; Sinem Kobal, Sedef Avcı, Engin Altan filan onların oynadığı Romantik Komedi filmini

Romantik film seversen de; ben pek fazla izlemem romantik film sana sadece, Not: Seni Seviyorum u öneririm.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım.. :27:

Son düzenleme:
Hımmm..
Şekerim valla korku filmi seviyorsan; musallat 1-2, elm sokağı serisi.

Gerilim seversen; Cehenneme Bir Adım 1-2, Tepenin Gözleri, Testere serisi, Paranormal Aktivite (ben çok gerilmedim ama belki sen gerilirsin :61: ), Karadedeler Olayı (gerçek olması etkiliyor biraz)

Fantastik seversen;Fantastik 4lü, Narnia Günlükleri, Pers Prensi, Percy Jackson ve Olimposlular: Şimşek Hırsızı,Harry Potter,Yüzüklerin Efendisi,Titanların Öfkesi,Sihirbazın Çırağı,Karayip Korsanları,Hayalet Sürücü

Macera seversen; Dünyanın Merkezine Yolculuk, Bütün Jason Statham filmleri, Kral Arthur

Komedi seversen; Buz Devri serisi, Arog, Gora, Çakallarla Dans, Eyvah Eyvah, Arkadaştan Öte, Kaybedenler Kulübü, Good Luck Chuck

Romantik komedi seversen; Sinem Kobal, Sedef Avcı, Engin Altan filan onların oynadığı Romantik Komedi filmini

Romantik film seversen de; ben pek fazla izlemem romantik film sana sadece, Not: Seni Seviyorum u öneririm.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım.. :27:

tskler cnm paranormal activitiyi seyretmiştim hemde evde tek başıma gece ikide ama hiç korkmadım :D
dediğin filmlerin bazılarını da izlmiştim izlemediklerimi izleyecem tskler tatlım :)

tskler cnm paranormal activitiyi seyretmiştim hemde evde tek başıma gece ikide ama hiç korkmadım :D
dediğin filmlerin bazılarını da izlmiştim izlemediklerimi izleyecem tskler tatlım :)

Bende gece izlemiştim tek başıma dediğin gibi korkmamıştım... Korku filmi adı altında çekilmesi komik yani :27:

Rica ederim şekerim :8:

ev işi ve yemek yapmayı öğren nette takıl arada dışarı çık arkadaşlarına çayın yanında bişeyler yap çağır sohbet olur derken zaman geçer:)çalışmaya başlayınca bu günleri özleyeceğini unutma

arkadaşlar okulum bitti,işimde yok evdeyim bir kaç aydır ama cok bunaldım bu durumdan ...evde kendimi oyalayabilceğim düşünmeme bile fırsat kalmaması için neler önerirsiniz? tskler şimdiden

halk eğitimin kurslarına gidebilirsin
ya da bulunduğun şehirde kızılayın derneği vardır
yoksullara, çocuklara yardım eden ya da kan bağışı kampanyası düzenleyen grupları var
onlara katılabilirsin
hem iyi bir şey

ev işi ve yemek yapmayı öğren nette takıl arada dışarı çık arkadaşlarına çayın yanında bişeyler yap çağır sohbet olur derken zaman geçer:)çalışmaya başlayınca bu günleri özleyeceğini unutma

kesinikle özleyeceğim cümkü bos vaktim olmadıgında ondanda yakınan biriyimdir :) ama artık özlemek istiyorum bu günleri:D

halk eğitimin kurslarına gidebilirsin
ya da bulunduğun şehirde kızılayın derneği vardır
yoksullara, çocuklara yardım eden ya da kan bağışı kampanyası düzenleyen grupları var
onlara katılabilirsin
hem iyi bir şey

kitap oku..çok eğlenceli:)
k.k ne gir:)
gez ,dolaş
bu günlerini çoook ararsın:))

evet bende kursa gitmeyi düşünüyorum inşalllah giderim :)
k.k ye sürekli giriyorum kitap okumaya da başlayacam en kısa zamanda cok arayacm da artık aramak istitorum ya :)

arkadaşlar okulum bitti,işimde yok evdeyim bir kaç aydır ama cok bunaldım bu durumdan ...evde kendimi oyalayabilceğim düşünmeme bile fırsat kalmaması için neler önerirsiniz? tskler şimdiden

ben de böyle bir dönem yaşadım ve hiç yemek bilmezken nefis yemekler yapmaya başladım
pastalar tatlılar falan denedim
hem öğrendim hem vakit geçirdim
bide kitaplar imdadıma koştu valla kitap okurken insan zamanı unutup gidiyor
muhakkak hoşlandığın bi tür vardır bol bol oku, film izle =)

ben de böyle bir dönem yaşadım ve hiç yemek bilmezken nefis yemekler yapmaya başladım
pastalar tatlılar falan denedim
hem öğrendim hem vakit geçirdim
bide kitaplar imdadıma koştu valla kitap okurken insan zamanı unutup gidiyor
muhakkak hoşlandığın bi tür vardır bol bol oku, film izle =)

evet bende senin gibi yapacam bu dönem benim için birikim olacak :))tskler ayrıca

Back
X