çok sıkılıyorum :(

evet girme oralara insanın istiyesesi yoksada zaten bebek istiyo oraları görünce
sana geçmiş olsun ayrıca
aşılama falan deneyin ozaman yada tüp bebek aygazdan :1::1:

yok ipragaz hahaha ayy çok güldüm ALLAH'da seni güldürsün emi :1:

saol iyi dileklerin için aşılama yapıcaz 3 ay bekleyip...

hayatında hiç amaç yok mu ?ne bileyim bir şeyler yapmak istemiyormusun ?sadece ev hanımı olmak sıkıcıdır tabi . evde bütün gün çıkmadan insanın piskolojisi bozulur . sürekli nete girmekte bence sakıncalı .bence bir amaç belirle ona göre yaşa .kocam izin vermez dışarı çıkamıyorum kocam izin vermez çalışamam bu ne ya allahaşkına taş devrinde mi kaldınız ?bence biraz uyanın artık . hayatta bir amaç edinin bütün gün evde oturmak için gelmediniz heralde dünyaya .

canım eşin bence kıskançlıktan değil semtten dolayı o kadar sıkıyordur seni, arkadaşlar da konuyu tam anlayamamış seni suçlamışlar ama ben seni anlayabiliyorum, ben şuan hem okuyorum hemde akşamları spora gidiyorum ama sevmiyorum semtimi pek, bende çevreden rahatsızım giyimime dikkat ediyorum ama onun dışında takmıyorum ve bir tane arkadaşım var burda düşün 5 senedir burdayız ve normalde çok severim sohbet etmeyi arkadaşlık kurmayı :13: normalde elbise falan giyerdim ama bu semtte tayt bile nadiren giymişimdir bakışlardan bende çok rahatsız olurum, apartmanımızdaki kadınlar bile dışlıyor düşün tek açık olan ve en genç olan benim halbuki ben kapalı insanları asla ayırmam, bu sebeple taşınmayı düşünüyorum yeni yapılan siteleri takip ediyorum sürekli uygun fiyat olması önemli bizim için de; okulum bitsin işe başlayınca inşallah, eşine hak veriyorum çünkü sizin oraya yakın biryere gitmiştim, kötü gerçekten etrafta kadın görememiştim, gördüğüm kadınlarda kocalarıyla geziyorlardı yada yaşlı kadınlardı şaşırdım.

oo bacı Allah başka dert vermesin :D sanatla aran nasıldır? belki yağlıboyaya falan başlarsın, yağlı boya olması da şart değil karakalem, suluboya vs... komşularının hepsiyle arkadaş ol en azında dışarı da çıkamıyorsan, altın günleri falan yaparsınız pek bi sosyal olursun:D aslında haftasonları eşinle beraber vakit geçirebiliyorsan, beraber tiyatroya eşe dosta falan gidebiliyorsan hiç dert etmene gerek yok. haftanın en azından 1 günü güzel bi etkinlik yapabiliyorsun. benim haftasonlarım da hep dolu maalesef, anca işten gelince bişiyler yapabiliyorum :/

sayın konu sahibi!sabrınıza gerçekten hayran kaldım.verilen cevaplara yaklaşımınız süper.sanırım insanlığınızdan kaynaklanıyor.dilerim bütün sıkıntılarınız son bulur.allah sağlık versin inş.

hayatında hiç amaç yok mu ?ne bileyim bir şeyler yapmak istemiyormusun ?sadece ev hanımı olmak sıkıcıdır tabi . evde bütün gün çıkmadan insanın piskolojisi bozulur . sürekli nete girmekte bence sakıncalı .bence bir amaç belirle ona göre yaşa .kocam izin vermez dışarı çıkamıyorum kocam izin vermez çalışamam bu ne ya allahaşkına taş devrinde mi kaldınız ?bence biraz uyanın artık . hayatta bir amaç edinin bütün gün evde oturmak için gelmediniz heralde dünyaya .

hayatında amaç olmayan insan varmıdır?
evet taş devrinden kaldık napalım herkes sizin kadar medeni,amaçlı olamıyor...

canım eşin bence kıskançlıktan değil semtten dolayı o kadar sıkıyordur seni, arkadaşlar da konuyu tam anlayamamış seni suçlamışlar ama ben seni anlayabiliyorum, ben şuan hem okuyorum hemde akşamları spora gidiyorum ama sevmiyorum semtimi pek, bende çevreden rahatsızım giyimime dikkat ediyorum ama onun dışında takmıyorum ve bir tane arkadaşım var burda düşün 5 senedir burdayız ve normalde çok severim sohbet etmeyi arkadaşlık kurmayı :13: normalde elbise falan giyerdim ama bu semtte tayt bile nadiren giymişimdir bakışlardan bende çok rahatsız olurum, apartmanımızdaki kadınlar bile dışlıyor düşün tek açık olan ve en genç olan benim halbuki ben kapalı insanları asla ayırmam, bu sebeple taşınmayı düşünüyorum yeni yapılan siteleri takip ediyorum sürekli uygun fiyat olması önemli bizim için de; okulum bitsin işe başlayınca inşallah, eşine hak veriyorum çünkü sizin oraya yakın biryere gitmiştim, kötü gerçekten etrafta kadın görememiştim, gördüğüm kadınlarda kocalarıyla geziyorlardı yada yaşlı kadınlardı şaşırdım.

aynen öyle canım anlamadım tam okumadan yapıştırıyolar lafı...
ben boşuna her yoruma açıklama yapıyorum ya bilip bilmeden konuşmak çok kolay oluyor...

oo bacı Allah başka dert vermesin :D sanatla aran nasıldır? belki yağlıboyaya falan başlarsın, yağlı boya olması da şart değil karakalem, suluboya vs... komşularının hepsiyle arkadaş ol en azında dışarı da çıkamıyorsan, altın günleri falan yaparsınız pek bi sosyal olursun:D aslında haftasonları eşinle beraber vakit geçirebiliyorsan, beraber tiyatroya eşe dosta falan gidebiliyorsan hiç dert etmene gerek yok. haftanın en azından 1 günü güzel bi etkinlik yapabiliyorsun. benim haftasonlarım da hep dolu maalesef, anca işten gelince bişiyler yapabiliyorum :/

canım ben komşularla dışarıyada çıkarım (başka biryere gitmek için) ama komşularım çıkamıyorlar arkadaşımda yok yakınımda bu yüzden sorun oluyor dışarıda birşeyler yapmak...

eşimin hafta sonu yok malesef,izin kullanıncada dışarıdayız genelde ama arkadaş çevremin uzak olması çok zor benim için...

sayın konu sahibi!sabrınıza gerçekten hayran kaldım.verilen cevaplara yaklaşımınız süper.sanırım insanlığınızdan kaynaklanıyor.dilerim bütün sıkıntılarınız son bulur.allah sağlık versin inş.

:1: bilmiyorum yaa bugün bi sabır geldi her olumsuz yoruma laf sokma girişimine sabırla yanıt verdim,ama yinede kavgacı oldum çıktım...
bana ters yorum yaznaların hayatlarında hiç sıkıntı yok sanırım diyorum kendi kendime yada çoookk sıkıntı var benim konumda stres attılar...

İyi geceler canim,oturdugun semt nasil bir yer de disariya cikinca rahat edemiyorsun kadinlarin peslerine takilan falan mi oluyor,eger oyleyse isin cidden zor butun sehirlerde bir iki tane sorunlu semt oluyor,evinizi kredi ile almissiniz galiba satmak istiyorsunuz kredi ile aldiginiz evi satabilirsiniz bunun icin bir engel yok.

İyi geceler canim,oturdugun semt nasil bir yer de disariya cikinca rahat edemiyorsun kadinlarin peslerine takilan falan mi oluyor,eger oyleyse isin cidden zor butun sehirlerde bir iki tane sorunlu semt oluyor,evinizi kredi ile almissiniz galiba satmak istiyorsunuz kredi ile aldiginiz evi satabilirsiniz bunun icin bir engel yok.

iyi geceler evet semt olarak kötü biyer yaa geçen akşam evimizin altında bi adamla küçük bi kız resmen işi götürüyomuş bi komşu yakalamış taşınıcam ben burda başımı belaya sokucam yoksa dedi evini satılığa çıkardı...

ve burda kiralar çok pahalı 850 den başlıyor bir ev kirası taşınmak istediğim semt dahada pahalı o yüzden ev sahibi olmak istiyoruz ama buranın borcu varken başka ev alma şansımızda yok malesef...

gidicez gidicez diyoruz,bazen gece evde rahatsızlanıyorum yada elektrikler falan gidiyor eşim 2 dakikada yanımda oluyor...
böyle olduğu zamanlardada gidemeyiz biz burdan evimizin işyerimize yakın olması çok iyi falan diyor...

yaşın birazcık ilerlesin araba alırım çıkarsın gönlünün istediği yere gidersin diyor,offf bilmiyorum biz oturduğumuz semtin en lüx yerindeyiz yani en merkezi yerinde tam göbeğindeyiz...

mesela evimin olduğu yere gezmeye falan gelirler buranın farklı bölgelerinde oturanlar...
ama insanları çok acayip hatta bazı skeçlerde filmlerde falan dalgasını geçerler bağcılar diye :1:

hayatında amaç olmayan insan varmıdır?
evet taş devrinden kaldık napalım herkes sizin kadar medeni,amaçlı olamıyor...

ben yazdıkların doğrultusunda konuştum . pek amacı olan biri gibi gelmedin bana . bütün gün evde canım sıkılıyor ne yapayım keşke bebeğim olsa falan filan diyorsun .ne bileyim bana göre çok sıkıcı bir hayatın var . çalışmıyorsun sanırım bir işin yok üretmiyorsun sadece eşin var hayatında o olmadan ne yapıcaksın diye düşünmüyorsun . yanlış anlama bu sadece senin sorunun değil türkiye gerçeği . biz kadınlar henüz birey olabilmeyi başarmış değiliz . bence taşın altına elinizi koyun . lise mezunuysan açık öğretim programına yazıl açıktan üniveriste oku .neden sürekli gezemiyorum diye yakındın ki yani . bence farklı şeylerde yapabilirsin . yada netten yabancı dil öğrenebilirsin çok güzel programlar var . insan istedikten sonra yapamayacağı şeyyoktur . yapanlar senden daha üstün insanlar değil .

ben yazdıkların doğrultusunda konuştum . pek amacı olan biri gibi gelmedin bana . bütün gün evde canım sıkılıyor ne yapayım keşke bebeğim olsa falan filan diyorsun .ne bileyim bana göre çok sıkıcı bir hayatın var . çalışmıyorsun sanırım bir işin yok üretmiyorsun sadece eşin var hayatında o olmadan ne yapıcaksın diye düşünmüyorsun . yanlış anlama bu sadece senin sorunun değil türkiye gerçeği . biz kadınlar henüz birey olabilmeyi başarmış değiliz . bence taşın altına elinizi koyun . lise mezunuysan açık öğretim programına yazıl açıktan üniveriste oku .neden sürekli gezemiyorum diye yakındın ki yani . bence farklı şeylerde yapabilirsin . yada netten yabancı dil öğrenebilirsin çok güzel programlar var . insan istedikten sonra yapamayacağı şey yoktur . yapanlar senden daha üstün insanlar değil .

sana öyle gelmiş taş devrinden falan kalmadım...
amacım elbette var ama ben eşimin iş saatlerden dolayı sıkıldığımı ima ettim,eşim olmadan ne yaparım diye düşünmedim hiç...
gezemiyorum diye yakınmamın sebebi konuma yorum yapan arkadaşlar sürekli çık dolaş ne olacakki falan gibisinden yada bin taksiye git gibi cümleler kurması yani tek gezemem,burda dışarı çıkılacak yer yok var ama enim için yok anlamında yazdım onları...
ben hayatım zindan bana çok mutsuzum vs.gibi şeyler yazmadım asla burda ama konu aldı başını gitti malesef...
bebeğimin olmasını canı gönülden istiyorum ama bu benim can sıkıntımı gidersin diye değil asla....
inanınki bende çalışırken evde oturan bayanlara hayret ediyordum nasıl durabiliyorsunuz diyordum,ama başa gelmeden anlamıyor insan işte böyle...

eşimin çalışma saatlerinden dolayı çalışmam çok zor sebebi ise eşimden vazgeçmem gerekiyor çalışmak için...
kaldıki illaki çalışmam gerekiyosa kendi işletmemiz var zaten orda çalışabilirim fakat kayınvalidenin yanında çalışmak bana göre bişey değil...

yapanlar elbette benden daha üstün değiller ben zaten yaptım söylediklerinize benzer şeyleri hiç zor değil biliyorum...

Son düzenleme:
sana öyle gelmiş taş devrinden falan kalmadım...
amacım elbette var ama ben eşimin iş saatlerden dolayı sıkıldığımı ima ettim,eşim olmadan ne yaparım diye düşünmedim hiç...
gezemiyorum diye yakınmamın sebebi konuma yorum yapan arkadaşlar sürekli çık dolaş ne olacakki falan gibisinden yada bin taksiye git gibi cümleler kurması yani tek gezemem,burda dışarı çıkılacak yer yok var ama enim için yok anlamında yazdım onları...
ben hayatım zindan bana çok mutsuzum vs.gibi şeyler yazmadım asla burda ama konu aldı başını gitti malesef...
bebeğimin olmasını canı gönülden istiyorum ama bu benim can sıkıntımı gidersin diye değil asla....
inanınki bende çalışırken evde oturan bayanlara hayret ediyordum nasıl durabiliyorsunuz diyordum,ama başa gelmeden anlamıyor insan işte böyle...

eşimin çalışma saatlerinden dolayı çalışmam çok zor sebebi ise eşimden vazgeçmem gerekiyor çalışmak için...
kaldıki illaki çalışmam gerekiyosa kendi işletmemiz var zaten orda çalışabilirim fakat kayınvalidenin yanında çalışmak bana göre bişey değil...

yapanlar elbette benden daha üstün değiller ben zaten yaptım söylediklerinize benzer şeyleri hiç zor değil biliyorum...

bilmiyorum bana tuhaf geliyor bir kadının sürekli evde oturması çalışmaması . ne olursa olsun çalışmak zorunda bence bir kadın . ölüm var kalım var . yarının ne getireceği belli olmaz . ben olsam rahat duramam .hep geleceği düşünürüm . zaten çocuğumda olsa ona daha iyi bir gelecek sunmak isterim . sırf doğurmakla iş bitmiyor yani . o çocuğa iyi imkanlar sunmak gerek .neyse kocam istemiyor çalışamam mantığı bana göre değil de neyse .madem memnunsunuz neden konuyu açtınız onuda anlamadım

bilmiyorum bana tuhaf geliyor bir kadının sürekli evde oturması çalışmaması . ne olursa olsun çalışmak zorunda bence bir kadın . ölüm var kalım var . yarının ne getireceği belli olmaz . ben olsam rahat duramam .hep geleceği düşünürüm . zaten çocuğumda olsa ona daha iyi bir gelecek sunmak isterim . sırf doğurmakla iş bitmiyor yani . o çocuğa iyi imkanlar sunmak gerek .neyse kocam istemiyor çalışamam mantığı bana göre değil de neyse .madem memnunsunuz neden konuyu açtınız onuda anlamadım

tabiki bir kadının çalışması ve ekonomik özgürlüğünün elinde olması gerekli bu konuda sizi katılıyorum evde oturmaktan memnun değilim emin olun...
ama benim eşim izin vermiyor değilde çalışmam bizim için çok zor olur diyorum...
konuyuda gündüz eşim uyuyor ve hep tek başıma kaldığım için,yaşadığım semtte sosyal anlamda pek olanağım olmadığı için yani yanlızlık çektiğim için açtım...

benim annem emekli hemşire ben bildim bileli babam çalışmaz evi annem geçindirdi hep halada öyledir annem emekli olsuğu halde hala çalışıyor,ablam noterde baş takip yardımcısı mayısta düğünü var nişanlısı geçen ay işden çıktı ve işsiz ve bütün yük şuanda ablamın üstünde...
ablam şuan resmen zorla çalışıyor biraz dinlenmek istiyor ama buna fırsatı yok...
bunları düşününce halime şükrediyorum acaba benmi nankörüm diyorum...

bir eğitim merkezi yada hobi edinebileceğim biryer olsa yakınlarımda 5 dakika düşünmem elbette ama semitimizin insanı bi acayip yakınımdaki kültür merkezine başvurdum birgün gittim kadınlar resmen birbirlerini yiyorlar,insanlarla iletişimim çok kuvvetlidir ama çok soğuk bi hava sezdim o ortamda 3 gün gitsem psikolojim bozulur o denlice bi ortamdı...

Son düzenleme:
tabiki bir kadının çalışması ve ekonomik özgürlüğünün elinde olması gerekli bu konuda sizi katılıyorum evde oturmaktan memnun değilim emin olun...
ama benim eşim izin vermiyor değilde çalışmam bizim için çok zor olur diyorum...
konuyuda gündüz eşim uyuyor ve hep tek başıma kaldığım için,yaşadığım semtte sosyal anlamda pek olanağım olmadığı için yani yanlızlık çektiğim için açtım...

benim annem emekli hemşire ben bildim bileli babam çalışmaz evi annem geçindirdi hep halada öyledir annem emekli olsuğu halde hala çalışıyor,ablam noterde baş takip yardımcısı mayısta düğünü var nişanlısı geçen ay işden çıktı ve işsiz ve bütün yük şuanda ablamın üstünde...
ablam şuan resmen zorla çalışıyor biraz dinlenmek istiyor ama buna fırsatı yok...
bunları düşününce halime şükrediyorum acaba benmi nankörüm diyorum...

bir eğitim merkezi yada hobi edinebileceğim biryer olsa yakınlarımda 5 dakika düşünmem elbette ama semitimizin insanı bi acayip yakınımdaki kültür merkezine başvurdum birgün gittim kadınlar resmen birbirlerini yiyorlar,insanlarla iletişimim çok kuvvetlidir ama çok soğuk bi hava sezdim o ortamda 3 gün gitsem psikolojim bozulur o denlice bi ortamdı...

bazı erkekler nasılsa kadın çalışıyor diye salıyorlar maalesef bende onu hiç doğru bulmuyorum ne demek yani . kadın çalışıyorsa köle değil .neyse o farklı bir konu . ortamını değiştirmen gerek o zaman

bazı erkekler nasılsa kadın çalışıyor diye salıyorlar maalesef bende onu hiç doğru bulmuyorum ne demek yani . kadın çalışıyorsa köle değil .neyse o farklı bir konu . ortamını değiştirmen gerek o zaman

öyle yapıcaz çünkü bu semtte çocuk yetiştirmek çok zor olur...
teşekkürler ilginize...

öyle yapıcaz çünkü bu semtte çocuk yetiştirmek çok zor olur...
teşekkürler ilginize...
bir derdim varda konu açmışsınız ama ben daha ilk iki sayfayı okudum devam etmek istemedim sinir oldum. insanlar hemen yargılamaya başlıyor nedense. zaten içi sıkılan , kendini kötü hisseden birisine yüklenmeye başlamışlar. ben anlamıyorum kadının kadına hırsı nereden geliyor.
bana göre şöyle bir kadın değilsin ,bana göre sen şunu demişsinde, yok sonra bunu demişsin.offf valla bu insanlara anlam veremiyorum. kitap okurum demişsiniz hemen birisi iyi bir okuyucu değilsinde hatasız tek kelimen yok, yok at aşığı olsan gözüne 4 saat görünmez.bu ne Allah aşkına kime kızıp burda hıncınızı çıkarmaya çalışıyorsunuz. saçma yada değil burada birisi konu açmış. güzel bir önerim varsa yazarım değilse başka konu mu yok ki 3 günlük dünyada tanımadığınız yüzünü görmediğiniz insanı rencide etmeye çalışıyorsunuz.valla kardeşim bende gün boyu çok sıkılıyorum ama burada sıkılıyorum diye konu açarsan seni sıkıldığına pişman eder ve boğulacak hale getirirlermiş bunu gördüm.Allah yardımcınız olsun.kimse de bireysel almasın cvp vermeyeceğim çünkü.

Haklısın... Bağcılar berbart bir yer... Geçen gün haberlerde de çıkmıştı... İstanbulun en varoş ve oturulmaması gereken yerlerinden biri diyorlardı haberde...

Back
X