Çok sinir oldum resmen sinirden catliyorum ya.Esim ve gordügu dekolte

Esin oylesine bakmistir.
Insanin gozu kayar
Ya da soyle diyelim..ne bicim giyinmis bu..tarzinda bakmis da olabilir

Ama kocani eltinden kiskanmak .senin normal olmadigini gosteriyor.
Saka mısınız siz ya kadın görmüş soyluyo sizin eşiniz baksa aman eltimi ne kiskancam deyip geccekmisiniz ayrıca onun eşine düşmez kardeşinin eşinin ne giycegi istediği gibi giyer

gözü kayamaz,öylesine bakamaz,bu nasıl giyinmiş boyle dercesine de bakmamalı.iyi o zaman o kadının da eşi de bu kadncağızın bacaklarına baksın.çok güzel..

Saka mısınız siz ya kadın görmüş soyluyo sizin eşiniz baksa aman eltimi ne kiskancam deyip geccekmisiniz ayrıca onun eşine düşmez kardeşinin eşinin ne giycegi istediği gibi giyer

Saka degilim gercegim

Esine dusmez tabi eltinin ne giydigi.
Demek istedigim o degil ki.

Demek istedigim adamin kotu gözle degil de belki de..suna bak ne bicim.giyinmis..diye dusunerek baktigidir.

Yani kiskanilacak birsey olmayabilir.yani cinsel anlamda hemen kocasi eltiyi arzulayip degil de kizginlikla da bakmis olabilir.

Sonucta tabii ne giyerse giyer kimseyi ilgilendirmez.

Simdi anlasilir yazdim mi?

Ha yine begenmediyseniz yorumumu kusurabakmayin hala boyle bir ihtimal oldugunu dusunuyorim

Bence eşiniz bakmamistir. Yüksek ihtimal eltinizin giydiği sizin dikkatinizi çekti, eşim de gorse bakar mı acaba diye bir düşünce oluştu. Sonra da eşiniz bakmadığı halde size baktı gibi geldi böyle düşündüğünüz icin. Ben böyle olduğu kanısındayım.

Amam aman dikkat et
Konu sahibi kiziyor boyle yorumlara.
Bana da cemkirdi hemen

Ya abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
Kadınlar paranoya yapmaz hisseder diye düsünüyorum.. 1 kere olsa böyle düsünmezdiniz.. 2 3 kere olunca art niyet aramanız dogal.. Ama eger yengesinin dekoltesine bakabiliyorsa(ki sizin yaninizda).. Siz yokken neler neler yapabilecegini ya da yaptigini hayal bile edemiyorum...

Aynen

Neden yanlis anlasildigimi ben de anlamadim

Belki istemsizce belki de.giyim tarzini begenmedigi icin .bakmistir o an adam.
Bu da bir ihtimal.olamaz mi?

Yani hemen kislanmasin eltiyi, kendisini doldurmasin konu sahibi diye oyle yazdim.

Ama yok adam kesin sapik diyorsa cogunlul oyle olsun .
Belki de oyledir ne bilim

Eski konulara baktıktan sonra neden eşinizi göz hapsine aldığınızı anladım Size öyle gelmiştir ,siz abartıyorsunuzdur diyecektim ki öncesinde de çok şüpheli davranışları olmuş .Başbaşa kaldığınızda ciddi ciddi konuşun genel kuşkularınızı yoksa bu soru işaretleri büyüyecek ileride aşamayacağınız sorunlara neden olacak

Valla kimi demis ki ortaligi atese veririm
Kimi agzima geleni sayarim
Yok onu dogduguna pisman ederim .
Istediginizi yapin hicbir sey degismez.
Bu tipler var baya bildigin var yani
Hatta bu kadini da bastirip sen delisin,bakmadim etmedim ,sen hastasin ,manyaksin diyecek kadar varlar ..
Kadin sinir olduguyla kalir
Bundan sonra da bakiyor mu diyerek
Dekolte kovalar .

Ya abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
Ohaa ya kardeşinin karısının dekoltesine göz kayması da nedir oha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…