Grubun muhalefetide geldigine gore
Saka mısınız siz ya kadın görmüş soyluyo sizin eşiniz baksa aman eltimi ne kiskancam deyip geccekmisiniz ayrıca onun eşine düşmez kardeşinin eşinin ne giycegi istediği gibi giyerEsin oylesine bakmistir.
Insanin gozu kayar
Ya da soyle diyelim..ne bicim giyinmis bu..tarzinda bakmis da olabilir
Ama kocani eltinden kiskanmak .senin normal olmadigini gosteriyor.
Saka mısınız siz ya kadın görmüş soyluyo sizin eşiniz baksa aman eltimi ne kiskancam deyip geccekmisiniz ayrıca onun eşine düşmez kardeşinin eşinin ne giycegi istediği gibi giyer
Amam aman dikkat etBence eşiniz bakmamistir. Yüksek ihtimal eltinizin giydiği sizin dikkatinizi çekti, eşim de gorse bakar mı acaba diye bir düşünce oluştu. Sonra da eşiniz bakmadığı halde size baktı gibi geldi böyle düşündüğünüz icin. Ben böyle olduğu kanısındayım.
Kadınlar paranoya yapmaz hisseder diye düsünüyorum.. 1 kere olsa böyle düsünmezdiniz.. 2 3 kere olunca art niyet aramanız dogal.. Ama eger yengesinin dekoltesine bakabiliyorsa(ki sizin yaninizda).. Siz yokken neler neler yapabilecegini ya da yaptigini hayal bile edemiyorum...Ya abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
Bence kendi kuruntusudur başka bir şey değil. Çemkirse de boyle:)Amam aman dikkat et
Konu sahibi kiziyor boyle yorumlara.
Bana da cemkirdi hemen
AynenDeniz güneş mantıklı bi yorum yapmış neden üstne gidildiğini Anlamadım, sizi fitlicek bi yorum yapmamışki sizin açınızdan içinizi ferahlatıcak bi yorum yapmış sadece gözü gitmiş olabilir..
Yoksa hic potansiyeli yoktu bizim toplumun.Hep yaprak Dökümü , Aşkı memnu gibi diziler yaptı insanları böyle
Ohaa ya kardeşinin karısının dekoltesine göz kayması da nedir oha..Ya abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?