Çok sinir oldum resmen sinirden catliyorum ya.Esim ve gordügu dekolte

Gerçekten korkunç bir durum umarım size öyle gelmiştir ama sanmıyorum iki üç kere demişsiniz. Bir şey söylemezseniz içiniz rahat etmez bence. Yani ben duramazdım.

Ne alaka ya o dizilerin sebebi haysiyetsiz insanlar asıl. Bunu ayıramayacak kadar cahil misiniz?
2 tane ünv okudum + yl öğrencisiyim sorunuza cevap olmuştur sanırım .

Sinema ve tv lerde gösterilen Ahlaksız yayınlar , diziler , programlar toplumun alt yapısını bozar , özellikle Eğitimsiz kitle bunları normal gibi görür ve kabul eder . Bu zamana kadar tv den , sinemadan etkilenme her dönemde olmuştur . Bende bunu kastettim . Siz asıl benim Kastettiğim şeyi anlayamayacak zekada mısınız ?

Eşinize böyle bir şeyi yakıştırıyorsanız demek ki eşiniz kötü niyetle bakacak potansiyelde biri. Sonuçta eşinizi siz bilirsiniz.
Eşiniz yengesinin dekoltesine bakıyor, siz eşinizi göz hapsine almışsınız güveniniz yok, bayramın başından beri bilmem kaçıncı konunuz...
Allah sabır versin ne diyelim. Konuşsanız da inkar edecek zaten.

Otomatik olarak gözü kaymış olabilir
Ben de açıkta bişey görsem içine düşüp bakmam ama gözüme çarpar yani
Siz bunu nasıl farkettiniz
Eşinizin gözlerini mi takip ediyordunuz?
Mesela 1 sn de gözünü çekti mi bakmaya devam etti mi?
Yani gözüne mi çarptı, yoksa baktı mı?

Surekli markaj halinde es takibi yaptiginiz ortada eski konularinizdan.. esiniz bu durumun farkina varmis olmali simdiye kadar buna ragmen hala baktigini dusunuyorsaniz bosanin gitsin surekli guvensizlik hissetmeniz size zarardan baska birsey getirmez.

Eski konulariniza bakınca eşinize karşı büyük bir güvensizlik olduğu görülüyor . Her daim ona mı baktı onu mu aratti diye diye kafanızı yoruyorsunuz. Bu kadar güvensiz olmanızı gerektirecek bir yanlışı oldu mu; yoksa sadece sizin paranoyakliginiz mi?

Bunun aynısı 300 sene önce de kitaplar için söyleniyordu.
Kitabın,dizinin suçu yok.Şunu anlayın artık.Zihniyet meselesi bazı şeyler.İnsanın içindekini kontrol etme gücü yoksa,dizi olsa ne olmasa ne.Sanki aşkı memnudan,yaprak dökümünden önce kimse birbirini aldatmıyordu.Lol.

Konu sahibi ben olsam birkaç kez daha gözlemlerdim.Biliyorum şimdi bağırıp çağırmak istiyorsunuz da ''sen ne diyorsun ya'' deyip üste çıkacak.Biraz gözlemleyin derim.

Hep yaprak Dökümü , Aşkı memnu gibi diziler yaptı insanları böyle
İnsanın içinde varsa dizi mizi etkilemez.
Bu dizilerden önce de böyle şeyler yaşanmıyor muydu yani yaşanmadı mı hiç? Neler duyduk neler öğrendik...
Ama suçu dizilere filmlere atmak kolay.
İnsanın içinde varsa zaten gider yapar içinde yoksa her gün izlesin bu dizileri gene de gidip yapmaz böyle bir şey önce bunu anlayın bir....

Kizlar ya bi ses edin
Eşiniz sapık falan degıl o nasıl laf bu bıranlık boşluga gelmiştir belkide farkında degıldir cünkü psikolojıde de var erkekler her zaman gayrı ihtiyarı kadınların bu noktalarına önce bakarlar onu kardeşi gibi görüyordur bu konuyu acma bıle tartısırsınz kesın başka bır sey olursa dıkkatımı cekti diye lafa inceden girersiniz

Kitabı'n yok ama dizi için aynı şeyi söyleyemem . Elbette ki aldatma vs dizilerden önce de vardı ama medya ile toplumun gözüne iyice sokuldu dizilerde filmlerde aldatmanın olumlu oldupu Mesajı bile verildi . Bu da toplumda bu tur şeylerin kabul görmesine sebep oldu . Neden o zaman o Tür dizilerden sonra aile içi Ensest ilişkiler artış gösterdi ?

bu adam konu sahibine demişti ki ben istesem seni 7/24 aldatırım..
nasıl bunaltıyorsa artık adamı ona mı baktın şuna mı vs.vs.
insanı kardeşinin karısından bile kıskanıp, yakıştıracak bir kadınla ben olsam evli kalmam.

Yapmayın Allah aşkına ya v yaka giymiş de eşiniz bakmış falan göğüsleri mi görünüyordu? farkında mısınız o kardeşinin eşi hemen nasıl yaftalıyorsunuz kıslançlık başka birşey değil

Insanın içi meselesi baska ama dizilerin , filmlerin etkisi de tartışılmaz .
Sizin söylediğiniz bilinçli aklı basında olgun kişiler için doğru olabilir . Ama o Tür filmleri izleyen , örnek alan 15-20 yas grubu Gençler'de var

benım kocam eltımın goguslerıne baksa gormeye calıssa muhtemelen eskı kocam olarak hayatına devam ederdı
sapık bır adamla kımsenın evlı kalmak ısteyecegını sanmam

Valla dün 3 tane konu açmışsınız arka arkaya kaynınıza kızmışsınız ikram yapmadı bilmem ne diye sonra eltini daha çok sevdiklerini seni.dışladıklarını orada oturmak istemediğini söylemişsiniz yani.o yeni gelin de ben 5 yıllık gelinim de hürmet görmüyorum da falan. Bayram günü kaynana evinde nasıl o kadar konuyu açabildiniz bilmiyorum şimdi de bu mesele hala mı onlardasınız 2.gün. Takmışsınız dünden beri artık ne diyeceğinizi şaşurdınız ya!!

Ne kadar abarttınız defne-28 in aşk-ı memnu yorumunu. Insanlarda bu potansiyel yok muydu? Elbette vardi. Ama özellikle bu tarz dizilerin reyting rekorları kırması üzerine, yayınlanan her dizi artık çarpık ilişkiler üzerine kurulu. O dizi karakterlerinin fanları oluyor. Sosyal medyada o karakterlerin yaptıkları kötülükleri savunuyorlar. Kabul edin, hayatı televizyondan ibaret bir kesim var... Dolayısıyla bu tarz diziler böyle insanları daha da yozlaştırıyor.. Ve özellikle gençleri çok olumsuz etkiliyor.. O karakter olmak istiyor, ona özeniyor.. Sizin söylediklerinize göre kitap neden var, müzik neden var, tiyatro neden var, resim neden var vs. vs. İnsanların eğitimine katkıları var.. Tüm bunlar gibi televizyonun da insanlar üzerindeki etkisi inkar edilemez.. Tv programları ne kadar seviyeyi düşürdüyse ülkedeki yozlaşma oranı o kadar arttı.. Tabi ki dizilerin %100 etkisi olamaz.. Ama bu kadar bilincsiz bir toplumu kötü yönde etkiledigi de inkar edilemez.. İnsanın icinde varsa kısmı %30 luk bir dilim ise geri kalan %70 i gördükleri duydukları örnek aldıkları gözlemledikleri sonucunda var oluyor... Bugün hangi dizi bir süper baba eder? Ya da hangi program bir demet tiyatro? Nerde kaldı aile kavramı ahlak kavramı?.. Bugünkü dizilerde, abla kardesin sevdigi adami elinden aliyor, digeri yengesini ayartiyor, öbürü öz yegenine göz koyuyor.. Dizinin sonu aşk icin her yolu mübaha baglaniyor, dolayisiyla böyle ahlaksizliklar insanlarin gözünde normallestirilmeye calisiliyor.. Ve insanlar bu karakterleri cilginlar gibi destekliyor.. Özetle @defne-28 tüm bunları tek bir cümlede anlatmis oluyor...

Doğal değil mi artış göstermesi ? Artık her şeyi duyuyoruz çünkü.
İnsanlar sanıyor ki eskiden sapıklıklar yoktu,herkes çok temizdi.Tersine kimse ses çıkarmazdı sapıklıklara,kaç kadın eşim beni aldatıyor boşanıyorum diyebilirdi ? Artık herkes her şeyin farkında,tabii ki sayıca artış gözükecek,artık insanlar susmuyor

Sizin için demiyorum ama bu ''hep bunlar yüzünden'' bahanesi,iyi bir bahane değil.Bu suçu bir yerlere atarak insanoğlunu temize çıkaramayız üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…