- 15 Nisan 2017
- 215
- 377
- 33
- 30
Var olan potansiyelin üstüne artı kattıYoksa hic potansiyeli yoktu bizim toplumun.
2 tane ünv okudum + yl öğrencisiyim sorunuza cevap olmuştur sanırım .Ne alaka ya o dizilerin sebebi haysiyetsiz insanlar asıl. Bunu ayıramayacak kadar cahil misiniz?
2 tane ünv okudum + yl öğrencisiyim sorunuza cevap olmuştur sanırım .
Sinema ve tv lerde gösterilen Ahlaksız yayınlar , diziler , programlar toplumun alt yapısını bozar , özellikle Eğitimsiz kitle bunları normal gibi görür ve kabul eder . Bu zamana kadar tv den , sinemadan etkilenme her dönemde olmuştur . Bende bunu kastettim . Siz asıl benim Kastettiğim şeyi anlayamayacak zekada mısınız ?
İnsanın içinde varsa dizi mizi etkilemez.Hep yaprak Dökümü , Aşkı memnu gibi diziler yaptı insanları böyle
Eşiniz sapık falan degıl o nasıl laf bu bıranlık boşluga gelmiştir belkide farkında degıldir cünkü psikolojıde de var erkekler her zaman gayrı ihtiyarı kadınların bu noktalarına önce bakarlar onu kardeşi gibi görüyordur bu konuyu acma bıle tartısırsınz kesın başka bır sey olursa dıkkatımı cekti diye lafa inceden girersinizKizlar ya bi ses edin
Kitabı'n yok ama dizi için aynı şeyi söyleyemem . Elbette ki aldatma vs dizilerden önce de vardı ama medya ile toplumun gözüne iyice sokuldu dizilerde filmlerde aldatmanın olumlu oldupu Mesajı bile verildi . Bu da toplumda bu tur şeylerin kabul görmesine sebep oldu . Neden o zaman o Tür dizilerden sonra aile içi Ensest ilişkiler artış gösterdi ?Bunun aynısı 300 sene önce de kitaplar için söyleniyordu.
Kitabın,dizinin suçu yok.Şunu anlayın artık.Zihniyet meselesi bazı şeyler.İnsanın içindekini kontrol etme gücü yoksa,dizi olsa ne olmasa ne.Sanki aşkı memnudan,yaprak dökümünden önce kimse birbirini aldatmıyordu.Lol.
Konu sahibi ben olsam birkaç kez daha gözlemlerdim.Biliyorum şimdi bağırıp çağırmak istiyorsunuz da ''sen ne diyorsun ya'' deyip üste çıkacak.Biraz gözlemleyin derim.
Aynen
Neden yanlis anlasildigimi ben de anlamadim
Belki istemsizce belki de.giyim tarzini begenmedigi icin .bakmistir o an adam.
Bu da bir ihtimal.olamaz mi?
Yani hemen kislanmasin eltiyi, kendisini doldurmasin konu sahibi diye oyle yazdim.
Ama yok adam kesin sapik diyorsa cogunlul oyle olsun .
Belki de oyledir ne bilim
Insanın içi meselesi baska ama dizilerin , filmlerin etkisi de tartışılmaz .İnsanın içinde varsa dizi mizi etkilemez.
Bu dizilerden önce de böyle şeyler yaşanmıyor muydu yani yaşanmadı mı hiç? Neler duyduk neler öğrendik...
Ama suçu dizilere filmlere atmak kolay.
İnsanın içinde varsa zaten gider yapar içinde yoksa her gün izlesin bu dizileri gene de gidip yapmaz böyle bir şey önce bunu anlayın bir....
Kitabı'n yok ama dizi için aynı şeyi söyleyemem . Elbette ki aldatma vs dizilerden önce de vardı ama medya ile toplumun gözüne iyice sokuldu dizilerde filmlerde aldatmanın olumlu oldupu Mesajı bile verildi . Bu da toplumda bu tur şeylerin kabul görmesine sebep oldu . Neden o zaman o Tür dizilerden sonra aile içi Ensest ilişkiler artış gösterdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?