Çok sinir oldum !!!!

evet çalışan olmak da zor kaç kişiyle uğraşılıyor. her tip müşteri var insanlarla uğraşmak zor. hem müşterilerin hemde satıcıların anlayışlı olması gerek. ama her zaman müşteri daha fazla anlayış bekler asık surat yada terslenmek kimsenin hoşuna gitmez neticede allah herkese sabır versin

ahaha bide insanda su psikoloji oluyor acaba suphelimi duruyorum ben oyle oldugunda bu ne ya boyle rahat rahat birsey bakamıyoruz diye cıkısıyorum zaten birseyde almıyorum oyle yerlerden magaza politikasıdır ama onlarda hic degilse boyle olunca desinler musteri memnun degil almadan cıkıyor diye ne o oyle popomun dibindeler ya yanımdakiyle ay buna param yetmezki sende varmı gibi konusmalar yapmam gerekiyor yapamıyorum bazen

aynen bastada yazdim patronla alakali gitmek istemesende gitmek zorunda kaliyorsun ama tabi bu boyle davranmamizi gerektirmez

ay ewtyaa bölepeşimden gelince ben bişi çalmadım valla bakk çantama ceplerıme bak zaten ben hırsızlık gıbı şeylerden çok korkarım dıyesım geliyoo tabı o korkuylaa ne bakabılıyorum nede alabılıyorum doğru düzgünn bide kılolu müşterilere çok kötü davranıyolarr geçen gun güvenlikçi peşime takıldıı eşim ödeme yapıyordu kucağımda oğlum durmuyo zaten mırıldanıyoo bu mağazanın kartı varmı dicekmiş adam bende ne dıyor dıye yanına gıdıyorum arkamdan güvenlikçi yırtıyo kendısınıı hanfendıı hanfendıııııııııııı ordn gıremezsınızz ya dedım bıyere gırıcem yok eşim bişi diyoo anlamıyorumda yaklaşıyorum zaten nasıl gırebılırım bebek arabası arkamızda orta yerde kaldı onu bırakıp nası gırcem içeri okadar bağırdıkı herkes bıze baktı

hic lafımı cekmemişimdir bana kendımden süphe duyduranlardan
yani gayet herkes gibi kozmetik baka biri olarak giriyorum hırsızlık yapacaktım da yapamamıs gibi cıkıyorum
var mı böyle psikoloji yaa

cıkarken de hep derim bu ne yaa 3 kişi dolanıyor sanki calacagım gibi

ben oyledurumlarda ıkı elimide görmelerini saglıorum bakım çalmıyorum die bide oyle durumlarda magazadan cıkarken cok tedırgın oluorum ya sankı bışey yurutmusum gibi :26:

şimdi o mesajdan ezdirebilirlikmi çıkardınız? üstten bakma durumuna bir örnekti.. aşağılayıcı tanımlamalar.. anlatabildim sanırım

Elemanlar üstten bakamaz max fakt. ceo su bakabilir, yazdığınız cümleden herkesin anlıyacağını anladım. Hani kimse kimseye üstten bakamaz hepimizin yatarı 2 metre çukurda sizin embesil altı üstü çalışansın tanımlamalarınızdan kendinizi adamına göre, üstte yada altta gördüğünüzü anladım. Yanlış mı anladım??

Peşinden dolaşmayı elemana değil mağaza müdürüne şikayet edin arkadaşlar. Çalışana verilen talimat böyleyse yapacak birşeyi yok boşu boşuna o kişiyle tartışmayın. Yarın gittiğinizde yine peşinizden dolaşılır.

evet yanlış anladın. arkadaş bazı elemanların kendilerini magazanın sahibi sanıp gerim gerim gerilmelerini anlatmaya calıssmıs ve demıskı derdin hava kime altı ustu bi çalısansın yanı bu cürret ne ? demek istemiş . yani amaç satış elemanını kucumsemek deil kendini magaza sahıbı yada ceo sanan komplexli satış elemanlarına kendıne gel demek

bılıyoruz zaten biz bunu.
ben mesela pesımden dolsma işine genelde müdüre kızarak cıkardım ki müdür kasada dururdu. arkamdan bön bön bakardi.

ha diger sinir oldugumuz konu da bılmeyenlerın bu işi yapıp üstüne bizi terslemeleri.
yani adam gibi işini yapanlara kımse bir sey demedi ki

gorsunler insanları nasıl bir psikoloji icine soktuklarını herkesde aynı etkiyi uyandırıyor

ben oyledurumlarda ıkı elimide görmelerini saglıorum bakım çalmıyorum die bide oyle durumlarda magazadan cıkarken cok tedırgın oluorum ya sankı bışey yurutmusum gibi :26:

ay cok guldum ya zaten calıcak olan insan daha rahat olur biz boyle tedirgin oluncamı cekiyoruz pesimize nedir anlamıyorumki

Herkesin sizin anladığınız gibi anladığını nereden biliyorsunuz? ikincisi siz mubağala sanatını bilmiyorsanız benim mesajımdan bu sonuca varmanız gayet mümkün.. Ben orada '' Sende benim gibisin bana üstten bakamazsın kendini max factor ceosumu sanıyosun'' buradaki ceo örneği ise onun önünde eğiliriz anlamında kullanılmış olmuyor... bakınız ayrıca tüm mesajlarıma sizin dediğiniz gibi kendimi kimseden üstün gören bir tavır sergiliyormuymuşum.. sonuc itibariyle SİZ TAMAMİYLE YANLIŞ ANLADINIZ..

sorun peşinde dolaşmak değil aslında

insana rahatça bakmak ve seçmek hakkı vermemek.

peşimde dolansın umurumda değil
ama elıme hangı ürüne atsam açıklama yapmasın
açıklama ıstersem ben zaten sorarım.

insan almak ıstediği şeye bıle net olarak karar veremıyor ve gıcık olup
bir şey almıyor.
istemıyorum dedikçe başka ürünlerin tanıtımını yapıp zamanımızdan çalıyorlar.
bunları yaşayan bilir zaten.

''bazıları ''gerçekten haddinden fazla konuşuyor ve ınsanı gıcık edıyor

ay cok guldum ya zaten calıcak olan insan daha rahat olur biz boyle tedirgin oluncamı cekiyoruz pesimize nedir anlamıyorumki
sabıkalı gibimi duruyoruz acaba ya :26: boyle aşşalayıcı bakışlarla ''pis hırsız gözüm üzerinde'' der gibi bakıolar. bıde sankı ürüne elimi uzattıgım an güvenliiiiiiiiiiiiiik güvenliiiiiiiiiiiiik die bagaracak gibime gelio

Yanlış anladığıma sevindim. Çünkü emin olun öyle müşteriler geliyor ki tavırları kendilerini bi halt sanan cinsten.Ondan beridir bu konuda daha fazla hassasımdır.

bide hersey bir tarafada bu arkadasın olayında calısan kisi suclu morali ona buna bozuk olabilir gununde olamayabilir ama bu yaptıgı ukalılıgı haklı cıkarmaz bu kdr basit.. kimse aman belkide morali bozuktur ondan bana cıkısmıstır cnm demez niye desin orda onun gorevi gelen musteriye saygı sınırlarını asmadıgı muddetce hizmet vermek oyle omuzu tutupda ben ne diye ugrasıyorumki derse gorcegi muameleyide dibine kdr hakeder

Yanlış anladığıma sevindim. Çünkü emin olun öyle müşteriler geliyor ki tavırları kendilerini bi halt sanan cinsten.Ondan beridir bu konuda daha fazla hassasımdır.

..kriz çıkmadan çözdüğümüze sevindim bende... işinin hakkını vererek yapanlar baş tacı tabiki onların emeklerine aşağılayıcı bir tutum gösterene en sert tepkiyi veririm hiç acımam.. çünkü bende müşterilerle uğraşıyorum sizinde dediğiniz gibi her çeşiti var ama bu bizim onları terslememiz vb hareketler bulunmamımızı gerektirmiyor...(sınırlar aşılmadıkça).. diyeceğim oki sezarın hakkı sezara gerisi mezara

belkide o potansiyele sahibiz farkına varamıyoruz bazı yerlerde ortam sessiz olunca insan iyice tedirginlesiyor butun elemanların gozu sende eheueh

belkide o potansiyele sahibiz farkına varamıyoruz bazı yerlerde ortam sessiz olunca insan iyice tedirginlesiyor butun elemanların gozu sende eheueh
evet ya utanıorum ya tamam alıorumdıyıp oduorum hemen yada kalsın dıyıp kosar adımlarla cıkıorum hele bazıları var sankı gıcıgına gıcıgına gecen altı ustu bi göz kalemı alıcam oda ıcıne asla surmem kalem ustune falan eyelıner gibi kullanmak ıcın flormarın kalemı yokmu dedım goturmus bana 40 tlye goz kalemı cart curt gosterıo ovuyoda ovuyo bende dınledım dınledım peki flormar yokmu dedim sınrlendı var dedi tamam 1 tane sıyah dedim kasaya gittim eşimle cıldırdı cıldırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…