Şu peşinden dolaşmaya bende kızıyordum ama bunu mağaza müdürleri istiyor elemanlardan. Mağazanın alarm sistemi yoksa yada varda çalışmıyorsa diyorlar peşinden gidin kontrol edin müşteriyi. Çünkü hırsızlık yapanlar oluyordu dışında kutusu olup içi boş olan sebamed kutularına az rastlamadım. O zamanda elemana kızılıyor.
Değilse hiç hoşuma gitmiyordu peşinden dolaşmak.
Max factorün ceo suna ezdirebilirsiniz yani kendinizi. Hımm..
Altı üstü siz nesiniz??
benım de cok pesımden dolanırlardı guvenlık olarak dogrudur da 3 kişi dolanırdı ya hu etrafımı cevrirlerdi
daha önce suc üstü yakalamıslar gibi
onlar yuzunden malzemelere bakamazdım bile
e ne oldu artık oraya cok mecbur kalmadıkca gıtmedım
Şu peşinden dolaşmaya bende kızıyordum ama bunu mağaza müdürleri istiyor elemanlardan. Mağazanın alarm sistemi yoksa yada varda çalışmıyorsa diyorlar peşinden gidin kontrol edin müşteriyi. Çünkü hırsızlık yapanlar oluyordu dışında kutusu olup içi boş olan sebamed kutularına az rastlamadım. O zamanda elemana kızılıyor.
Değilse hiç hoşuma gitmiyordu peşinden dolaşmak.
ahaha bide insanda su psikoloji oluyor acaba suphelimi duruyorumben oyle oldugunda bu ne ya boyle rahat rahat birsey bakamıyoruz diye cıkısıyorum zaten birseyde almıyorum oyle yerlerden magaza politikasıdır ama onlarda hic degilse boyle olunca desinler musteri memnun degil almadan cıkıyor diye ne o oyle popomun dibindeler ya yanımdakiyle ay buna param yetmezki sende varmı gibi konusmalar yapmam gerekiyor yapamıyorum bazen
ben oyledurumlarda ıkı elimide görmelerini saglıorum bakım çalmıyorum dieahaha bide insanda su psikoloji oluyor acaba suphelimi duruyorumben oyle oldugunda bu ne ya boyle rahat rahat birsey bakamıyoruz diye cıkısıyorum zaten birseyde almıyorum oyle yerlerden magaza politikasıdır ama onlarda hic degilse boyle olunca desinler musteri memnun degil almadan cıkıyor diye ne o oyle popomun dibindeler ya yanımdakiyle ay buna param yetmezki sende varmı gibi konusmalar yapmam gerekiyor yapamıyorum bazen
şimdi o mesajdan ezdirebilirlikmi çıkardınız? üstten bakma durumuna bir örnekti.. aşağılayıcı tanımlamalar.. anlatabildim sanırım
evet yanlış anladın. arkadaş bazı elemanların kendilerini magazanın sahibi sanıp gerim gerim gerilmelerini anlatmaya calıssmıs ve demıskı derdin hava kime altı ustu bi çalısansın yanı bu cürret ne ? demek istemiş . yani amaç satış elemanını kucumsemek deil kendini magaza sahıbı yada ceo sanan komplexli satış elemanlarına kendıne gel demekElemanlar üstten bakamaz max fakt. ceo su bakabilir, yazdığınız cümleden herkesin anlıyacağını anladım. Hani kimse kimseye üstten bakamaz hepimizin yatarı 2 metre çukurda sizin embesil altı üstü çalışansın tanımlamalarınızdan kendinizi adamına göre, üstte yada altta gördüğünüzü anladım. Yanlış mı anladım??
Peşinden dolaşmayı elemana değil mağaza müdürüne şikayet edin arkadaşlar. Çalışana verilen talimat böyleyse yapacak birşeyi yok boşu boşuna o kişiyle tartışmayın. Yarın gittiğinizde yine peşinizden dolaşılır.
hic lafımı cekmemişimdir bana kendımden süphe duyduranlardan
yani gayet herkes gibi kozmetik baka biri olarak giriyorum hırsızlık yapacaktım da yapamamıs gibi cıkıyorum
var mı böyle psikoloji yaa
cıkarken de hep derim bu ne yaa 3 kişi dolanıyor sanki calacagım gibi
ben oyledurumlarda ıkı elimide görmelerini saglıorum bakım çalmıyorum diebide oyle durumlarda magazadan cıkarken cok tedırgın oluorum ya sankı bışey yurutmusum gibi :26:
Elemanlar üstten bakamaz max fakt. ceo su bakabilir, yazdığınız cümleden herkesin anlıyacağını anladım. Hani kimse kimseye üstten bakamaz hepimizin yatarı 2 metre çukurda sizin embesil altı üstü çalışansın tanımlamalarınızdan kendinizi adamına göre, üstte yada altta gördüğünüzü anladım. Yanlış mı anladım??
sabıkalı gibimi duruyoruz acaba ya :26: boyle aşşalayıcı bakışlarla ''pis hırsız gözüm üzerinde'' der gibi bakıolar. bıde sankı ürüne elimi uzattıgım an güvenliiiiiiiiiiiiiik güvenliiiiiiiiiiiiik die bagaracak gibime gelioay cok guldum ya zaten calıcak olan insan daha rahat olur biz boyle tedirgin oluncamı cekiyoruz pesimize nedir anlamıyorumki
Herkesin sizin anladığınız gibi anladığını nereden biliyorsunuz? ikincisi siz mubağala sanatını bilmiyorsanız benim mesajımdan bu sonuca varmanız gayet mümkün.. Ben orada '' Sende benim gibisin bana üstten bakamazsın kendini max factor ceosumu sanıyosun'' buradaki ceo örneği ise onun önünde eğiliriz anlamında kullanılmış olmuyor... bakınız ayrıca tüm mesajlarıma sizin dediğiniz gibi kendimi kimseden üstün gören bir tavır sergiliyormuymuşum.. sonuc itibariyle SİZ TAMAMİYLE YANLIŞ ANLADINIZ..
Yanlış anladığıma sevindim. Çünkü emin olun öyle müşteriler geliyor ki tavırları kendilerini bi halt sanan cinsten.Ondan beridir bu konuda daha fazla hassasımdır.
sabıkalı gibimi duruyoruz acaba ya :26: boyle aşşalayıcı bakışlarla ''pis hırsız gözüm üzerinde'' der gibi bakıolar. bıde sankı ürüne elimi uzattıgım an güvenliiiiiiiiiiiiiik güvenliiiiiiiiiiiiik die bagaracak gibime gelio
evet ya utanıorum ya tamam alıorumdıyıp oduorum hemen yada kalsın dıyıp kosar adımlarla cıkıorum hele bazıları var sankı gıcıgına gıcıgına gecen altı ustu bi göz kalemı alıcam oda ıcıne asla surmem kalem ustune falan eyelıner gibi kullanmak ıcın flormarın kalemı yokmu dedım goturmus bana 40 tlye goz kalemı cart curt gosterıo ovuyoda ovuyo bende dınledım dınledım peki flormar yokmu dedim sınrlendı var dedi tamam 1 tane sıyah dedim kasaya gittim eşimle cıldırdı cıldırdıbelkide o potansiyele sahibiz farkına varamıyoruzbazı yerlerde ortam sessiz olunca insan iyice tedirginlesiyor butun elemanların gozu sende eheueh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?