çok sinirlendim ama haksızmıyım siz söyleyin

Özel hayatında çok mutsuz biri belli ki,
başkalarının hayatına bu denli burnunu sokan ve bundan keyif alan birinin,
pek de sağlıklı olduğunu düşünemeyiz.
Nefret ettim resmen kadından,en sinir olduğum insan tipi işte.
Müdahaleci,haddini hududunu bilmeyen.
Mesafe koy mutlaka,evinden,hayatından mümkün olduğunca uzak tut.

dur bi sakinleş önce..
olay çok taze olduğu için hazmetme aşamasındasın gerçi.
yaptığı terbiyesizlikmiş gerçekten.
huyunu bilirsin az çok keşke uyarmasaydın mutfakta, onlara duyurma diye.. duyuracağı belliymiş çünkü.
sen bir de uyarınca iştahı kabarmış sinirlendireceğim diye :)

görümcen aradığında partiyi iptal ettim,çağırdıklarını ara söyle,de.illa gelsinler istersen de sen de oturursunuz artık,, de

görümcen aradığında partiyi iptal ettim,çağırdıklarını ara söyle,de.illa gelsinler istersen de sen de oturursunuz artık,, de

di mi?
ben de bunu düşündüm ama çocuğu çok istiyormuş partiyi :)

evlendiğimiz ilk günden beri hayatımızdaki herşeyi öğrenmek isteyen
evimizi yönetmek isteyen birisi
kv onun kadar karışmaz yemin ederim
o istiyorki kendi evini, kv evini ve bizim evimizi o yönetsin her hafta sonu onun planlarına uyulsun onun dedikleri yapılsın
çok beklerrr ama benim evimi yönetmeyi

ayy sakinleşemiyorum
sürekli o kişiler hakkında sevmiyorum onları bir arada olmak istemiyorum diyordu kendiside ben ne biliym böyle bişey yapıcak bilsem dermiydim

ayy sakinleşemiyorum
sürekli o kişiler hakkında sevmiyorum onları bir arada olmak istemiyorum diyordu kendiside ben ne biliym böyle bişey yapıcak bilsem dermiydim

bayıldığından dememiş işte niyeti belli..
tövbe yarabbim ya gece gece :)
ben de uyuz oldum ha :)

di mi?
ben de bunu düşündüm ama çocuğu çok istiyormuş partiyi :)

geçen yılda buna benzer bi olay çıkarmıştı ve ben sinirden yapmıyoruz parti marti demiştim
onun istediği bu zaten sürekli benim 3 yaşındaki kızımla kendi 9 yaşındaki kızını kıyaslıyor
öz yiğenine karşı resmen kıskançlık var

onun istediği benim kızımın üzülmesi ama istediğini vermiycem ona gelen gelsin dedim ya artık derdim bu değil
benim asıl sinir olduğum beni hiçe sayması aptal yerine koyması kendi evimde yapacağım partiyle ilgili fikrime saygısızlık yapması

aklıma ne geldi:)
hani o çağırdığı akrabaları kendisi de sevmiyormuş ya, kapıda da sen kulağına 'sana çok kızdım' dediğinde yüksek sesle 'onları çağırdım diye mi' falan demiş. sen de o zaman yine yüksek sesle 'yo benim dediğim o değildi ama sen onları sevmezdin nasıl oldu da benden önce davet ettin hayret ettim deseydin o an yüzünü görmek isterdim

Bence de aynen böyle yap. Partiye sadece kendi davet edeceğin kişileri çağır.

Daha önce de özel günlerinizde olay çıkarmış...

Görümcen neden böyle davranıyor? derdi ne seninle?

beni parçalardı sanırsam

Bence de aynen böyle yap. Partiye sadece kendi davet edeceğin kişileri çağır.

Daha önce de özel günlerinizde olay çıkarmış...

Görümcen neden böyle davranıyor? derdi ne seninle?

valla açıkcası derdi ne bilmiyorum ama onlara göre bekarken işi eve uzak diye zaten ayrı evde yaşayan
hafta sonlarıda çoğunlukla ailesini görmeye gitmeyen haliyle genç bi erkek oldugu için gezen tozan kardeşlerini ellerinden almışım :)
benimle evlendiğinden beri haftada en az 2 kez görür oldular kardeşlerini

bide birisi benim kızımla ilgili iyi bişey desin hemen kötü bi huyunu yapıştıryor
x kişi:ayy angel kızın aynı sana benziyor
görümcek: aaa benim kızımda bana benziyor

x kişi : angel kızının saçları ne kadar güzel
görümcek: aşk olsun benim kızımın saçları daha güzel

ama asıl en önemli dertlerinden biri evime müdahale edememesi ve bunu benden çok eşimin engellemesi dert oluyor ona

Görümce denen şahsiyetsiz belli ki sana gıcıklık yapmak için elinden geleni yapmış
Başarılıda olmuş.
Ama böylelerine boyun eğmemek lazım yoksa gelir senin tepene s...
Ki karakteride müsait yani:)
Sen bence onun çağırdığı kişileri ara ve doğumgünü partisi iptal oldu kusura bakmayın de.
Görümceyide ara ona da aynı şekilde partinin iptal olduğunu ve dışarda başka plan yaptığınızı söyle:)

En iyisi doğumgününü iptal edip, sonra da pastayı alıp kendi annenin evine gidip kendi akrabalarınla kutlamak. Ama kayınvalidenlerin ne suçu var onların da torunu görmek isterler.

Ben olsam doğumgününü ertelediğimi söylerdim, görümceye de akrabalara iptal ettiğimi söyletirdim. Ama aslında doğumgününü 1 hafta sonraya erteler görümceme de son anda haber verirdim. Gelen gelir gelmeyen bakar.

görümceni ara de ki abla kizimin sectigi pasta anca 20 kisilik e artik kendi agzinla cagirdigin insanlarada ya sen pasta al yada kendin birtane yap getir! hem o gün kizimin en özel günü ben onunla mesgul olucam misafirlerin hizmetide sana kaliyor! eger aranizdaki iliski böyle konusamayacak kadar gerginsede (huzursuzluk cikmasin diye) ve madem esinede söylemissin bu kez susmiycam diye, dahada sert ol :) agzina geleni say. sanami kaldi benim kizimin dogumgününe misafir cagirmak ne karisiyorsun de! ayrica ikiyüzlülügünde bu kadari olmaz de ben sana söyledim sen gicikligima cagirdin onlari utanmiyormusun de! kücücük cocuk yapmaz senin yaptigini de! söylede söyle iste ne biliyim ayyy :) valla ben sinir oldum burda öyle bi durumda neler neler söylerdim hic dinlemezdim onu telefonda sonrada yüzüne kapardim!!

dogum gününüde annenlerde yapsaniz olmaz mi ? yani siz annenlere gitseniz hem onlar yorulmamis olur onca yol hemde sen mutlu kizin mutlu :) tabi bu arada herkese partinin iptal oldugunu söyleyeceksin.

ona istediğini verip de kızımı mutsuz etmiycem bu yaptığının hesabını bi şekilde sorucam ama yeter ya ben alttan aldıkça tepeme çıktı
aman saygısızlık olmasın dedikçe saygı görmez oldum...

Görümceniz cok ardniyetli davranmis.
Aslinda daha öncede böyle seyler yaptigini biliyorsunuz, keske " abla kapat onlari cagirmayacagim" demeseydiniz.
Bence de iptal ettiginizi söyleyin eger istemediginiz halde amca cocuklari gelirse daha cok sinir olacaksiniz.

onun istediği zaten doğum gününün iptal olması ama istediğini vermiycem ona o kişileri de sevmiyor ya sözde onlar gelince öyle sıkı fıkı olucam öyle iyi davranıcam ki iyice çatlasın

valla sabrınızı takdir ettim... görümceniz terbiyesiz hadsiz biri belli ki böyle biriyle komşu bile olmak istemem
ben bile okurken sinir oldum...ne hakla bunu yapıyor bence siz değil eşiniz muhattap olsun kardeşiyle ve gerekeni söylesin yoksa o görümce daha çookkk sizi sinir eder ayrıca o görümceniz yaptığı haltı temizlesin akrabalarını arayıp doğum gününü iptal ettik angelseda hastalandı falan desin ama bunu sizin eşiniz söylicek görümcenize madem bir halt ettin abla sen durumu düzelteceksin diyecek seni düşürdüğü zor duruma bak ya ben olsa burnunda getiririm öle görümcenin :26:

Sen bilirsin canım, iptal etmesen de haddini bildir. Hatta eşin de konuşsun. Kaç yaşında bu kadın, ergenlikten çıkamamış sanırım sorunlu insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…