Aklıma ne geldiSabahtan pastanızı da alıp çıkın bir kafeye aileniz ve sevdiklerinizle bir güzel kutlayın. Gelenlere de kapıya yazı asıp "görümcemdeyiz" yazın.
tam yahmin ettiğim gibi bugün aradı kendileri
ama içimdekileri söyleyemedim çünkü evde komşum vardı
ama dedim ki ben sana söyleme diyorum sen inat yapar gibi davet ediyorsun
ben senin kulağına gizli bişey diyorum sen alenen yayın yapıyorsun
çok kızdım gerçekten dedim
ay nolucak zaten gelmezler ki diyor
onlar büyük ihtimalle gelecekler ama sorun bu değil ben sana istemiyorum diyorum
sen neden üsteliyorsun ya beni bugüne aramayan sormayan insanları ben neden kızımın doğum günü kutlamasına davet edeyim
neden kendi değerimi düşüreyimki
ya zaten onlar sana gelmek istiyordu bende davet ettim gelsinler işte nolucak
kötü bi niyetim yoktu neyse dedim misafirim var ama gerçekten çok kızdım sana dedim
ama rahatlayamadım hala sinirliyim ya her seferinde bi engel oluyor haddini bildiremiyorum ne kadar şanslı bi kadınmış...
kv aradı ne var ne yok diye
belli ki görümcek konuşmamızı anlatmış
Allah bilir o bana kırılmıştır
umrumda mı asla değil bende dedimki
x-y eğer doğum gününe gelmek isterlerse ben iptal olduğunu söyliycem
sizde aynısını söyleyin size sorarlarsa eğer
kızım zaten gelmezler dedi
bende gelir veya gelmezler ben çağırmak istesem zaten çağırırdım
kimsenin sözcülük yapmasına gerek yok
istediklerimi çağırdım ve kimsenin müdahale etmeye hakkı yok dedim
tamam tabi sen haklısın falan filan dedi
ve görümcekde ordaydı her zamanki gibi
hiç konuşmaya katılmadı hiç bişey demedi
yüzsüz yüzsüz kızmış bide bana sanırım
Bence çoook sabırlı ve iyi kalplisiniz.Ben olsam çoktan karışmıştı ortalık...
tam yahmin ettiğim gibi bugün aradı kendileri
ama içimdekileri söyleyemedim çünkü evde komşum vardı
ama dedim ki ben sana söyleme diyorum sen inat yapar gibi davet ediyorsun
ben senin kulağına gizli bişey diyorum sen alenen yayın yapıyorsun
çok kızdım gerçekten dedim
ay nolucak zaten gelmezler ki diyor
onlar büyük ihtimalle gelecekler ama sorun bu değil ben sana istemiyorum diyorum
sen neden üsteliyorsun ya beni bugüne aramayan sormayan insanları ben neden kızımın doğum günü kutlamasına davet edeyim
neden kendi değerimi düşüreyimki
ya zaten onlar sana gelmek istiyordu bende davet ettim gelsinler işte nolucak
kötü bi niyetim yoktu neyse dedim misafirim var ama gerçekten çok kızdım sana dedim
ama rahatlayamadım hala sinirliyim ya her seferinde bi engel oluyor haddini bildiremiyorum ne kadar şanslı bi kadınmış...
Arkadaşlar merhaba direkt konuya gireceğim
5 yıllık evliyim bir kızım var önümüzdeki hafta sonu 3. yaş gününü kutlıycaz konunun aslı doğum günü partisinden kaynaklanıyor...
Bugün kv ye gittik her hafta sonu oldugu gibi tabi... eşimin amcaları falan orda tabi amca çocuklarıda
görümcem de doğum gününden konuyu açtı mutfaktaydık bende dedimki abla konuyu kapat ben amca çocuklarını çağırmak istemiyorum bilmesinler ayıp olur sonra konuşuruz detayları
neden dedi istemiyorum işte dedim doğum yaptım gelmediler aramadılar
ev aldım gelmediler kızım ameliyat oldu gelmediler şimdi ne diye ben onları çağırayım ne alaka 5 senedir tenezzül edip bikez evime gelmemişler
ayrıca o kişilerin muhabbetlerinide sevmiyorum zaten çok sıkı fıkıda değiliz
ve kızım kalabalıktan nefret ediyor tanımadığı kişiler olmasın huzursuz olmasın o gün onun günü kızımın mutlu olmasını istiyorum ben çoğu arkadaşlarımı bile çağırmıyorum
sanki ben değilim bunu diyen içerdekiler mutfağa geldiler görümcem başladı işte bu hafta sonu doğum günü partimiz var sizde gelin.
işte vay efendim x kişiyide arayalım y kişiyide arayalım başımdan aşağı kaynar sular döküldü bişey diyemedim tabi onların yanında
amca kızlarından biri dediki ama ben cumartesi çalışıyorum gelemem kusura bakma diye görümcemde diyoki ay canım biz zaten gece geç saate kadar orda olucaz
akşam gelin sizde
ayyyy deli oldum ya sen kim oluyorsun da benim evime istemediğimi bildiğin halde insanları davet ediyorsun
çıkarkende kulağına dedimki çok kızdım sana gerçekten konuşucaz bu konuyu daha sonra yüksek sesle diyorki aaa banamı kızdın niye doğum gününe x-y leri davet ettim diyemi
bende ne diyeyim saçmalama ne alakası var başımın üzerinde yerleri var başka bişey diyorum ben sana dedim çıktım ama hala ellerim titriyor sinirden
eşimde bana hak verdi çok kızdı oda
eşime dedim ablan yarın kesin beni arar bak ben susmıycam bu kez dedim haberin olsun sonra niye tartıştınız deme bana dedim
kavga etmeden sorununuzu halledin sen haklısın dedi eşimde
şimdi görümcemde yarın kesin arıycak ne desem nasıl konuşsamda hem buna hakkı olmadığını anlasa hemde kavga çıkmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?