çok sinirlendim ama haksızmıyım siz söyleyin

Böyle tipler insanı çıldırtır. Allah sabır verin diyeceğinizi diyin, içinizde kalmasın...
içinde tutup sen üzüleceğine söyle de o üzülsün.
insan başedemezse böyleleriyle hasta oluyor...

ya insan bu kadar saygısız olmaya nasıl becerebilir ? tavrınızı koyun istemediğiniz kişiler sizin evinize gelemez bu kadar basit. görümcenizle de koyun mesafenizi

böyle insanlar kisa , net ve acik konusacaksin
sakin kavga cikmasin falan diye yumusama
herkes haddini bilsin

o gün kızını aileni alıp başka bir yere git kutlamayı orda yap
gelince evde bulamasınlar
ben kesinlikle öyle yapardım

keşke o anda da yoo doğumgünü yapmıcam ki ben deseydin
dumur olsaydı

yapacağın şey şu arayıp doğum gününü iptal ettim deyip kocanın ailesi olmadan kutlayacaksın emrivaki yapmak neymiş görsünler sonrada açık açık söylersin herkes haddini bilecek

tam yahmin ettiğim gibi bugün aradı kendileri
ama içimdekileri söyleyemedim çünkü evde komşum vardı
ama dedim ki ben sana söyleme diyorum sen inat yapar gibi davet ediyorsun
ben senin kulağına gizli bişey diyorum sen alenen yayın yapıyorsun
çok kızdım gerçekten dedim

ay nolucak zaten gelmezler ki diyor
onlar büyük ihtimalle gelecekler ama sorun bu değil ben sana istemiyorum diyorum
sen neden üsteliyorsun ya beni bugüne aramayan sormayan insanları ben neden kızımın doğum günü kutlamasına davet edeyim
neden kendi değerimi düşüreyimki

ya zaten onlar sana gelmek istiyordu bende davet ettim gelsinler işte nolucak
kötü bi niyetim yoktu neyse dedim misafirim var ama gerçekten çok kızdım sana dedim

ama rahatlayamadım hala sinirliyim ya her seferinde bi engel oluyor haddini bildiremiyorum ne kadar şanslı bi kadınmış...

canım şunu belirtmelisin sen kocanı mutlu etmekle onun için bişileri yapmakla mükellefsin ev senin evin doğum günü kızının doğum günü yani görümcen evinde sadece misafir ve misafir misafirliğini bilir bir evde sürekli yaşamıyorsan o eve karışma hakkın yoktur bence ona bunu güzel bir dille anlat canım haddini bil ben istemesem bu eve sen bile gelemezsin hissini uyandır eğer göz yumarsan hep yapar tepene çıkar ve sen o evin gelini değil eğreti gelini gibi bir muamele görmeye başlarsın gardını al mesafeni koy bi daha kendi bile geliceği zaman 10 kere düşünsün

kv aradı ne var ne yok diye
belli ki görümcek konuşmamızı anlatmış
Allah bilir o bana kırılmıştır
umrumda mı asla değil bende dedimki
x-y eğer doğum gününe gelmek isterlerse ben iptal olduğunu söyliycem
sizde aynısını söyleyin size sorarlarsa eğer

kızım zaten gelmezler dedi
bende gelir veya gelmezler ben çağırmak istesem zaten çağırırdım
kimsenin sözcülük yapmasına gerek yok
istediklerimi çağırdım ve kimsenin müdahale etmeye hakkı yok dedim
tamam tabi sen haklısın falan filan dedi
ve görümcekde ordaydı her zamanki gibi
hiç konuşmaya katılmadı hiç bişey demedi
yüzsüz yüzsüz kızmış bide bana sanırım

Bence çoook sabırlı ve iyi kalplisiniz. Ben olsam çoktan karışmıştı ortalık...

Bence çoook sabırlı ve iyi kalplisiniz. Ben olsam çoktan karışmıştı ortalık...

bu olayda kv nin bi suçu yokki haberi bile yoktu kadının
içeride oturuyordu
ondan çıkarsam sinirimi ne olucak ki boşuna olay çıkarmış olucam

Doğumgünü bir şekilde halledilir ama görümcene mutlaka sınır koymalısın.

Ben olsam,bu şekilde sitem etmek yerine,daha keskin ifadeler kullanırdım.

Görümcenin böyle yumuşak ifadelerden anlamadığı çok açık.

Her lafa yüzsüz yüzsüz cevap vermiş.

Ev benim evim,çocuk benim çocuğum.Çocuğumun doğumgününde evime kimi çağıracağıma kendim karar veririm demek lazımmış.

Bence bir kaç saatliğine bir cafe ayarla orada yap kızının doğum gününü...Doğum günü bitincede ailenle evinizde hasret gidermiş olursunuz kendi başınıza...Görümcende hasetinden çatlar

Görümcem aklıma geldi şimdi hem evim de hizmet hürmet yaptım akşamda abisinin yanında abimin evi felan gb ters laflar etti bi daha gelmem felan diyince ben gelme deyip evimden kovmuşluğum var haklı olarak.o gece uyudu bütün gün salonda oturtum muhatap olmadan kocası nın gelmesini bekledi.ooohh iyi yaptım vallahi şimdi beni gördüğünde kaçacak delik arar...bu dilden anlıyor işte napcan...

patavatsız....bosver sen esın ve kv senın yanında onada ...yemek duser

Görümcenin ne kadar kötü bir kalbi var aman evlerden ırak..

Ben olsaydım bak çok net yapacagım şey : Gorumcemi ve o x kişileri arar d.gunu partisini iptal ettim derdim..
Ama partiyi aılemle sevdıklerımle kutlardım..

Duydukların da hala soracak kadar yüzsüz olduklarında da kızıma kıyamadım tekrar yapmaya karar verdım derdim gözlerine baka baka..
Görümceniz bunu hakediyor, kötü kalpli kadın.

Bencede diğer arkadaşların da dediği gibi doğum gününü iptal ettiğinizi söyleyin diğer arkadaşlarınızı çağırın sadece,özellikle de o görümce gelmesin.Ben olsam bu davranışından dolayı görüşmeyi bile keserdim,araya büyük bir mesafe koyardım çok büyük terbiyesizlik etmiş..

çocuk senin ev senin doğum gününe görümcen mi davet ediyor! kimsede çıkıp onlar davet eder sen ne karısıyorsun demıyor mu? nasıl saygısız bır ınsan oyle! mesafeli durmaya calıs bugun bunu yapan yarın ne yapmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…