valla sabrınızı takdir ettim... görümceniz terbiyesiz hadsiz biri belli ki böyle biriyle komşu bile olmak istemem
ben bile okurken sinir oldum...ne hakla bunu yapıyor bence siz değil eşiniz muhattap olsun kardeşiyle ve gerekeni söylesin yoksa o görümce daha çookkk sizi sinir eder ayrıca o görümceniz yaptığı haltı temizlesin akrabalarını arayıp doğum gününü iptal ettik angelseda hastalandı falan desin ama bunu sizin eşiniz söylicek görümcenize madem bir halt ettin abla sen durumu düzelteceksin diyecek seni düşürdüğü zor duruma bak ya ben olsa burnunda getiririm öle görümcenin :26:
Sen bilirsin canım, iptal etmesen de haddini bildir. Hatta eşin de konuşsun. Kaç yaşında bu kadın, ergenlikten çıkamamış sanırım sorunlu insan.
sabretmek zorundaydım o an orda ben suçlu duruma düşerdim düşünsenize amcalar orda herkes orda ben ters bişey desem angel bizi evinde istemiyor olacaktı olay...
sende haklısın canım ama eşin ablasına görünmesi lazım seni yüz göz etmeyecek kardeşiyle kendi konuşacak uyaracak ben bu gibi durumlarda eşimi devreye sokarım bu yüzden sana da önerebileceğim budur:26:
konu bi şekilde açılack ve bu kez gerçekten haddini ve durması gereken yeri bilecek yetti artık
35 yaşında...
ya bu görümcem benim tüm özel günlerimi mahvetti
doğum yaptığımda olay çıkardı
kızımın mevlidinde olay çıkardı
kızımın ilk doğum gününde olay çıkardı
hepsinde özel günlerim benim için öenmli muhatap olmayayım dedim şimdi dikkat ediyorum hep özel günlerin yakınlığında bu kadın resmen aranıyor kavga çıkartmak için
aklıma ne geldi:)
hani o çağırdığı akrabaları kendisi de sevmiyormuş ya, kapıda da sen kulağına 'sana çok kızdım' dediğinde yüksek sesle 'onları çağırdım diye mi' falan demiş. sen de o zaman yine yüksek sesle 'yo benim dediğim o değildi ama sen onları sevmezdin nasıl oldu da benden önce davet ettin hayret ettim deseydin o an yüzünü görmek isterdim
Aklıma ne geldiSabahtan pastanızı da alıp çıkın bir kafeye aileniz ve sevdiklerinizle bir güzel kutlayın. Gelenlere de kapıya yazı asıp "görümcemdeyiz" yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?