çok sinirlendim ama haksızmıyım siz söyleyin

sabretmek zorundaydım o an orda ben suçlu duruma düşerdim düşünsenize amcalar orda herkes orda ben ters bişey desem angel bizi evinde istemiyor olacaktı olay...

Sen bilirsin canım, iptal etmesen de haddini bildir. Hatta eşin de konuşsun. Kaç yaşında bu kadın, ergenlikten çıkamamış sanırım sorunlu insan.

konu bi şekilde açılack ve bu kez gerçekten haddini ve durması gereken yeri bilecek yetti artık
35 yaşında...

sabretmek zorundaydım o an orda ben suçlu duruma düşerdim düşünsenize amcalar orda herkes orda ben ters bişey desem angel bizi evinde istemiyor olacaktı olay...

sende haklısın canım ama eşin ablasına görünmesi lazım seni yüz göz etmeyecek kardeşiyle kendi konuşacak uyaracak ben bu gibi durumlarda eşimi devreye sokarım bu yüzden sana da önerebileceğim budur:26:

eşim her zaman devrede sürekli arkamda sağolsun bigün beni onlara karşı yalnız bırakmadı ama
sanırım benim bi patlamam lazım onu istiyorlar zorla yaptırıcaklar sonunda

Aciktan seni sinirlendirmeye calismis, benzer bir hareketi hak etmis. Intikam soguk yenen bir yemektir, sen simdi sesini cikarma bence gun olur senin de gol atacagin zaman gelir

neyse artik gelecek gelir bu saatten sonra yapacak birsey yok ama

ne hakla sizin deme dediginiz seyi söylüyor..

manyak midir nedir? insanda az utanma olur cok sinir bir durum

ben olsam partiyi iptal edip aile içinde kutlardım ama çocuğunuz hevesliymiş. o zaman bir şekilde yapacaksınız...

tüm mesajlarınızı okudum, gerçekten art niyetli biri görümceniz. bence araya ciddi bir mesafe koyun, doğum gününe gelse bile zorunlu olmadıkça görüşmeyin, her mesajınızda ayrı bir fesatlığını belirtmişsiniz... 5 yaşında çocuk gibi davranmış resmen.
ben olsam kendimi tutamaz, anlayacağı dilden bir cevap verirdim o an. o kendini bu konuma düşürdükten sonra, olacakları düşünmezdim.

bundan sonra planlarınızı en son ona söyleyin, diğerlerini tembihleyerek davet edin.. ona bir gün önceden veya aynı gün söyleyin, yarım ağızla davet edin. belki işi çıkar da gelemez

bence o an için verilecek en güzel cevap budur.
pratik zekânı tebrik ederim masraf...

---

görümcenizin huyunu şimdiye kadar öğrenip o anda konuyu değiştirebilirdiniz. x ve y lere karşı da bir sempatiniz yokmuş nasılsa, görümce muhabbeti açtığında, daha nerde nasıl yapacağımıza karar vermedik. kalabalığı sevmiyor yavrum, o gün onun günü olacak, aile içinde kutlayacağız, kimleri çağıracağımız hala belli değil vb söyleyebilirdiniz. görümceniz de kendisinin bile davet edilip edilmeyeceğini düşünürdü. o imayı yapabilirsiniz....

görümcenizin sevimsiz biri olduğu ortada, siz de ona malzeme çıkarmayın. uzak tutun ailenizden, herşeyinizi bilmesin.
böyle kıskançlıklara da pes....

Aklıma ne geldi Sabahtan pastanızı da alıp çıkın bir kafeye aileniz ve sevdiklerinizle bir güzel kutlayın. Gelenlere de kapıya yazı asıp "görümcemdeyiz" yazın.

Onlar evıne gelmemıs ve sen cekınıyorsun!ole bı konuskı hem onlar hemde abla dedıgın sahıs cekınseymıs, hatta keske bız kımseyı cagırmayacagız cocugum ıstemıyor deseydın, yapma dogum gunu partısını baska bıgun kendı aranda yap, gelemesınlerde dılının bedelını odesın.

Oyy oyyy Nedir bu insanlardan çekilenler..Ben anlamıyorum konuşmasan neyse de inat uğruna herşeyi yapıyorlar..Ayıp yaptığı kızım amelyat oldu kalabalık sevmiyorsun diyor hem zor gününde gelmemişler niye böyle bir günde yanında olsunlar bende olsam sizin gibi düşünürdüm..Rabbim sabır versin..Ona da hayırlı akıl fikir..

Aslında en iyi cevabı o an verebilirdin ama bazen insanın aklına o an gelmiyor işte. Mesela görümcen o kişileri davet ettiğinde ben aile arasında yapmayı düşünüyorum. Benim ailem ve eşimin ailesi ve biz öyle plan yaptık her şeyi ona göre ayarladık. Bir sonraki seneye inşallah deseydin. Benim kayınvalidemde yapmıştı bir keresinde eşimin akrabalarıyla bir aradayken torunumun doğumgünü var hafta sonu dedi, yeğeni aa öyle mi hangi gün saat kaçta dedi bende şu gün ama biz aile arasında yapacağız şimdi size söylersem diğerlerine de söylemek zorunda kalırım evim zaten küçük o yüzden birine söyleyip birine söylememezlik olmasın diye sizlere söylemedim kusura bakmayın dedim kaynanam bozuldu. Ayrıca bende bir görümce olarak senin görümcenden tiksindin resmen, aklından zoru var herhalde.

sinirlenmekte çok haklısın bende olsam kızardım ama bu görümcenin ilk vukuatı değilmiş hep böyle dengesizlikleri olmuş sen keşke görümceni en son davet etseydin hiç doğum gününü duyurmasaydın.belli ki kadın problemli

E pes artık, yüzüne tükürsen "çok şükür" diyecek kadın. Bir insan ancak bu kadar patavatsız olur.

Ben olsam direkt telefon açar senin amacın ne bilmiyorum ama , o insanlara söyle gelmesinler ve en önemlisi SEN kesinlikle gelmiceksin derdim.

Çok terbiyesiz ,arsız bir görümceniz var,
Geçen bir topicte bir arkadaş;
Normalde yüzüne bakmayıp, kapısından geçmeyeceğimiz insanlarla evlilik yoluyla akraba olup,
birde hayatımızdan çıkaramadığımız gibi eyvallah etmek zorunda kalıyoruz demişti.
Aynı durum işte.
Tam parçalamalık ama elden gelmiyor.
Ama siz iyi bir ders vermekten geri kalmayın

Son düzenleme:
Görümceniz oldukça hadsiz davranmış, anlattıklarınızla kasti yaptığı ortada.
Siz davet edilenler konusunu geçmişsiniz, bencede olan olmuş artık.
Sizi ararsa ''düşüncelerime saygı duymayan kişiye bende saygı duymuyorum ve konuşmak istemiyorum'' deyin bence hiç uzatmadan.
Ayrıntılı konuşmaya bile değmez.

Ben de olsam onlara iptal ettim der, doğum gününü annemde düzenlerdim. Hem doğum gününü yapmış olurdun kızın üzülmezdi, hem de görümcene haddini bildirmiş olurdum.

off canım ya,, şu kıskanç görümce ve eltilerrr bi gidin başka şeylerle uğraşın ya,, orta yerinizden çatlayın emi! Bende de bi görümce var benden iki yaş büyük ama hala bekar,, durup durup beni kıskandırmaya çalışıyor, yok bekarlık sultanlık yok evliliğin derdi mi biter,, ben de onun inadına "evlilik insanın yaşayacağı en güzel şey, aşkının her an yanında olması ne demek bilmezsin sen, sen yastıklara sarılıyorsun gece ben de abine!" diyorum çatlıyor resmen. En ufak bi şeyde inceden inceden kıskanır her şeyime burnunu sokmaya çalışır. Ama o tilkiyse ben de kuyruğuyum. Lütfen tavrını koy, sen nasıl benim planlarıma burnunu sokarsın de, küser diye korkuyorsan küssün zaten! Abin de çok kızdı sana de (abisini takar mı bilmyiorum da) kısacası bu doğum günü bilemem de bundan sonrası için kurnazlıklarına izin verme, gerekirse milletin içinde boz! Bunlar onu istiyor bazen emin ol. Ayrıca ben o amca kızlarına da uyuz oldum. Nasıl bi insan bizzat parti sahibi buyrun gelin demeden görümce yani dış kapının mandalının davet etmesiyle olur geliriz derler ki! Ben asla gitmem bizzat çağrılmadığım bi yere...Ne yüzsüz insanlar var ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…