çok sinirlendim ama haksızmıyım siz söyleyin

Her kelimesine katılıyorum, yumuşaklıktan anlayacağını sanmıyorum.. bunu yapan arsız biridir zaten..

Arkadaşların dediği gibi ben olsam iptal ettim derdim, hatta görümceye de öyle diyin ve arkadaşlarınızla falan kutlayın, en güzel ders bu olur.

süper olur ama herkes böyle bir ders veremez.inşaallah konu sahibi verenlerdendir

cahile laf anlatmaya kalkma her zaman onlar kazanır. asla haklı çıkamazsın. belliki cahilin önde gideni.

süper olur ama herkes böyle bir ders veremez.inşaallah konu sahibi verenlerdendir

ben en azından doğum gününü ertelerdim, bunu yaparadım yani.. öbür hafta yapardım.. çünkü sadece arkadaşlarını çağırırsa kayınvalidesine ayıp olur bu seferde..
İnşallah verir, ben bile sinirlendim.. Konu sahibi de benim gibi kimseyi kırmak istemeyen yapısı var sanırım.. bu iyi bişey değil

Yahu ben anlamiyorum arkadas...BEN de görümceyim ztn 2 kardesiz ve 2.5 YILDIRDA kardesim evli..AMA ben gelinimizle arkadas gibiyim..Annemi bile bazen cekistirdigimiz oluyo

Birlikte:) birak annemle kardesimle arasini bozmayi onlar onu üzecek bisey yapsa önce ben kizarim..Bana abla anneme söyleme kardesin duymasin Dedigi biseyi asla

söylemem o bana BEN ona güveniyorum..Annemle aralarinda ufacik bisey gecse ve ikiside ayri ayri bana dert yansalar asla arada laf tasimiyorum..TAMPON bölge

gibiyim anliycaniz:)

Ne güzel.. demek ki görümceler kötü değil, insanların bazıları kötü..
Benimde erkek kardeşim var, ilerde öyle olmayacağım inşallah..

Ne güzel.. demek ki görümceler kötü değil, insanların bazıları kötü..
Benimde erkek kardeşim var, ilerde öyle olmayacağım inşallah..

Tabi hersey karsilikli ama inanki abartmadim bu sekilde davraniyorum...Bizi bir görsen habire birbirimize kahve fali bakip duruyoruz

senin yerinde olsam görümcen öyle şeyler derken oradakilere bende ne münasebet benim yerime karar veriyorsun kızımın partisi için benim eve gelmelerine derdim . benim misafirimede karısma bir zahmet der oturturdum aşağı. iyi sabretmişsin.
ama neyseki eşin anlayıslı ve sana hak vermiş.

açık açık diyeceksin ki. Sana hala kızgınım. Evime misafirlerimi ben çağırırım abla. Sen zahmet edip lütfen kendi misafirlerini kendine davet et bundan sonra.
lütfen benim evime gelecek olan misafirlere karışma. Kızım doğum günü partisine, kızım istediği insanları davet ediyorum.
Ayrıca sizinde bir misafir olduğunuzu hatırlatmak isterim. Lütfen beni başka şeylere mecbur etmeyin. Sana yakıştıramadım. Bundan sonra sana mesafeliyiz, bunu böyle bil.
hadi hoşçalal ve NOKTA....

Mağdem eşin kabullendi. sende kırmadan sakince bunları söyle bukadar. Belki partiye gelmez bile.

benim istediğim kişiler dışında gelenler olmıycak zaten
olursada eğer pasta kesildikten sonra odaya çekip derim
peşine taktıklarını da bi şekilde topla ve gidin diye

ben dedim onlara iptal oldu diyin diye inşallah bu kez aksi bi şey yapmazlar
bende sabır kalmadı artık...

işte tam düşündüğüm yüzsüz görümce bide bana kızmış
bugün aradı gayet tavırlı bi şekilde

ay bi daha çağırmam zaten karışmam ben
onlar sana ev aldın diye ev görmeye geleceklerdi bende zaten hazırlık yapılmış aradan çıksın dedim
karışmam bi daha davet falan etmem kimseyi

yüzsüzlüğün bu kadarı peeeeessss !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…