• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirlendim napayım ben ?

ferayfusun87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2018
348
403
53
37
Kızlar çok sinirlendim hatta ağlamamak için zor sıkıyorum kendimi. Ben işyerinde orta kademe yöneticiyim ve başka şehirdeyim yalnızım çok olmadı, birkaç ay oldu. Ofiste bir çaycı var iyi bir insan, şehre dair birşey sorarsan yardımcı olur, Güleryüzlü vs. bir insan. Neyse bu kişi organizasyoncudur da aynı zamanda, geçen dışardan yemek söyledi. Ben de diğer yönetici arkadaşımın odasındaydım geldi sordu, ben isterim dedim ve yemek geldi, çok da hoşuma gitti bunu da söyledim. Peki sonra noldu? Bu kişi bugün tekrar yemek söyledi, sesini duydum "yemek söylüyoruz" diye, muhtemelen diğer yönetici arkadaşa sordu beni esgeçti !!! Şok oldum o an birşey demedim ama. Sonra çıktım bir baktım bu işyerinin önünde yemek bekliyor !!!!! Beni görünce öbür tarafa yürüyüp görmezden geldi çünkü ben merhaba hayırdır neden bekliyorsunuz diyeceğim, bundan kaçtı .İnanılmaz sinirim bozuldu eve geldim makarnamı haşlıyorum ve ağlamamak için zor tutuyorum. Bu şahsım ayıbını yüzüne vurmak istiyorum bu yaptığının ayıp olduğunu yüzüne söylemek istiyorum.

Not: dışardan söylüyorlar çünkü salgın hastalıkta dışarı çıkmayalım çanımızı riske atmayalım diye ve herkese sordu herkese

Son düzenleme:
Kızlar çok sinirlendim hatta ağlamamak için zor sıkıyorum kendimi. Ben işyerinde orta kademe yöneticiyim ve başka şehirdeyim yalnızım çok olmadı, birkaç ay oldu. Ofiste bir çaycı var iyi bir insan, şehre dair birşey sorarsan yardımcı olur, Güleryüzlü vs. bir insan. Neyse bu kişi organizasyoncudur da aynı zamanda, geçen dışardan yemek söyledi. Ben de diğer yönetici arkadaşımın odasındaydım geldi sordu, ben isterim dedim ve yemek geldi, çok da hoşuma gitti bunu da söyledim. Peki sonra noldu? Bu kişi bugün tekrar yemek söyledi, sesini duydum "yemek söylüyoruz" diye, muhtemelen diğer yönetici arkadaşa sordu beni esgeçti !!! Şok oldum o an birşey demedim ama. Sonra çıktım bir baktım bu işyerinin önünde yemek bekliyor !!!!! Beni görünce öbür tarafa yürüyüp görmezden geldi çünkü ben merhaba hayırdır neden bekliyorsunuz diyeceğim, bundan kaçtı .İnanılmaz sinirim bozuldu eve geldim makarnamı haşlıyorum ve ağlamamak için zor tutuyorum.
Sizi başka birinin odasında gördü de kıskandı diyeceğim ama çok saçma. Siz de onu görmezden gelin

Kızlar çok sinirlendim hatta ağlamamak için zor sıkıyorum kendimi. Ben işyerinde orta kademe yöneticiyim ve başka şehirdeyim yalnızım çok olmadı, birkaç ay oldu. Ofiste bir çaycı var iyi bir insan, şehre dair birşey sorarsan yardımcı olur, Güleryüzlü vs. bir insan. Neyse bu kişi organizasyoncudur da aynı zamanda, geçen dışardan yemek söyledi. Ben de diğer yönetici arkadaşımın odasındaydım geldi sordu, ben isterim dedim ve yemek geldi, çok da hoşuma gitti bunu da söyledim. Peki sonra noldu? Bu kişi bugün tekrar yemek söyledi, sesini duydum "yemek söylüyoruz" diye, muhtemelen diğer yönetici arkadaşa sordu beni esgeçti !!! Şok oldum o an birşey demedim ama. Sonra çıktım bir baktım bu işyerinin önünde yemek bekliyor !!!!! Beni görünce öbür tarafa yürüyüp görmezden geldi çünkü ben merhaba hayırdır neden bekliyorsunuz diyeceğim, bundan kaçtı .İnanılmaz sinirim bozuldu eve geldim makarnamı haşlıyorum ve ağlamamak için zor tutuyorum.
Ağlanacak kadar sinirlenecek birşey göremedim , sorması hoş olurdu ama oda karşınızda ki insanın düşüncesizliği olmuş.Ben olsam kendime başka yerden yemek söyler oturup yerdim bi güzel

Bunda ağlanacak ne var?

Görmezden gelmesine sinirlendim. Bir de dışardan yemek söylüyorlar Çünkü koronavirüs salgınından dolayı dışarı çıkmak istemiyorlar. Ben burda yeniyim yalnızım evde her daim yemek yapamıyorum, ki geçen sefer ne kadar mutlu olduğumu gördü dışardan yemek gelince. Diğer yönetici arkadaşa soruyor bana sormuyor.

Aglayacak kadar ne var ki bunda? Unutmustur,gormemistir sizi sorarken,yerinizde degilsiniz mesgulsunuz diye yemek ha yemek diye yaniniza gelmemistir her sey olabilir.

Bakın diğer yönetici arkadaşa sordu sesini duydum koridorda "yemek söylüyoruz" diye bas bas bağırıyordu benim odam hemen yan tarafta, odamdayım gelip sorabilirdi. İş olunca geliyor para toplarken gelmeyi biliyor bunda mı soramıyor ? Üstelik salgın hastalık var kendimizi koruyalım diye dışardan söylüyor.

Görmezden gelmesine sinirlendim. Bir de dışardan yemek söylüyorlar Çünkü koronavirüs salgınından dolayı dışarı çıkmak istemiyorlar. Ben burda yeniyim yalnızım evde her daim yemek yapamıyorum, ki geçen sefer ne kadar mutlu olduğumu gördü dışardan yemek gelince. Diğer yönetici arkadaşa soruyor bana sormuyor.
Sormak zorunda mi peki neden bu kadar hirslandiniz ki anlamadim
Numarasını alir sipariş edersiniz olur biter ağlamak nedir ananem rahmetli bize hep tırnağın varsa basini kaşıyacaksın derdi kendi işinizi kimseden beklemezseniz umrunuzda olmaz.

Belki de unutmuştur, sizi görünce de unuttuğu aklına gelmiştir unuttuğu, açıklama yapmaktan çekinip o yüzden göz göze gelmek istememiştir. İçinize dert olacaksa 'Bugün yemek söylediniz galiba, rica etsem bir dahakine bana da haber verebilir misin? Her zaman yemek yapamıyorum, iyi oluyor.' dersiniz olur biter. Ya da 'Geçen yemek söylediğin yer çok güzeldi, numarasını rica edebilir miyim ben de arada sipariş vermek istiyorum' dersiniz. Pasif agresif tepkilere girmeden, açık iletişim kurmak en iyisi.

Sormak zorunda mi peki neden bu kadar hirslandiniz ki anlamadim
Numarasını alir sipariş edersiniz olur biter ağlamak nedir ananem rahmetli bize hep tırnağın varsa basini kaşıyacaksın derdi kendi işinizi kimseden beklemezseniz umrunuzda olmaz.

Ya bakın herkese sordu herkese. Dışardan söylüyorlar salgın hastalık var canımızı riske atmayalım diye. Benim sinir olduğum görmezden gelmesi dışlaması buna sinir oldum. Ben de yöneticiyim burda ve saygı duymuyor ben bunu haketmedim. Ben bu kişiye her defasında güleryüz gösterdim halini hatrını sordum para topladı para verdim. Ama beni görmezden geldi resmen.

Ya bakın herkese sordu herkese. Dışardan söylüyorlar salgın hastalık var canımızı riske atmayalım diye. Benim sinir olduğum görmezden gelmesi dışlaması buna sinir oldum. Ben de yöneticiyim burda ve saygı duymuyor ben bunu haketmedim. Ben bu kişiye her defasında güleryüz gösterdim halini hatrını sordum para topladı para verdim. Ama beni görmezden geldi resmen bu dışlamak.
Yahu altı üstü bir kere yemek çağırırken size haber vermemiş. Yıllarca mobbinge uğruyor gibi niye davranıyorsunuz? Unutmuş olamaz mı? Hemen illa niye yönetciyim ben en çok bana soracaksınız triplerine girdiniz?

Teknoloji den yararlana bilirsin. Kendi siparişini kendin ver ağlanacak bir durum yok ortada. Demekki birşey oldu adam sana sipariş sormadı? Teşekkür etmeyi mi unuttun acaba? Yada kaba mı davrandın?

Back
X